Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Η ΑΘΕΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΠΑΡΕΧΕΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ


Ο  DR. LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR, Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ AIDS, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ  «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΚΑΙ  ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤHΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!  

ΒΙΝΤΕΟ


H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (2008) Dr. Luc Montagnier που αποκαλύπτει: o ιός είναι κατασκευασμένος. Ζούμε σ΄έναν κόσμο τρελών. Ποιός μας κυβερνάει; Mετασχηματίζουμε την επιστημονική αλήθεια σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας.κ.α…

Ο λοιμωξιολόγος Dr. Luc Montagnier, βραβευμένος με Nobel Ιατρικής το 2008, για τη συμμετοχή του στην ανακάλυψη του ιού τoυ Aids, HIV, το 1983* επίτιμος καθηγητής στο Institut Pasteur, που διεύθυνε από 1972 ως 2000, την Μονάδα της Oncologie virale, 

Επίτιμος Διευθυντής Ερευνών στο CNRS και μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Ιατρικής λογοκρίθηκε με το χειρότερο τρόπο από το AFP. Ούτε λίγο ούτε πολύ του λένε δεν δικαιούσαι να ομιλείς για τον ιό εσύ..Ο κοινωνικός εκφασισμός στο έπακρον…Ωρύεται το AFP στις 26.8.20 ” κατασκευασμένος ιός, θανάσιμο εμβόλιο ¨αυτοί οι ισχυρισμοί του Pr Montagnier είναι ανακριβείς.-Virus fabriqué, vaccin mortel: ces affirmations du Pr Montagnier sont inexactes”.

Το AFP βγάζει FAKE το Νομπελίστα Ιατρικής FAUX=ΛΑΘΟΣ ..στις επιστημονικές του εκτιμήσεις το AFP διορθώνει το Καθηγητή Ιατρικής Νομπελίστα ....ζούμε ιστορικές στιγμές καθεστωτικής στυγνής ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ…..

Φανταστείτε τι bullying περιμένει τον κάθε πολίτη αν τολμήσει ν΄αρθρώσει και να διατυπώσει διαφορετική άποψη. Τέλος του πλουραλισμού επιβολή της ΜΙΑΣ μονοδιάστατης ΑΛΗΘΕΙΑΣ και βίαιη καταστολή κάθε άλλης άποψης..

Καταργείται η δημόσια διαβούλευση και σε κορυφαίο επιστημονικό επίπεδο.. Η άλλη άποψη θεωρείται κολάσιμη….ακόμη κι όταν την εκφέρει ο καθ΄ύλην αρμόδιος ένας Νομπελίστα Ιατρικής…Ο Ιεροεξεταστής είναι εδώ, η φωτιά άναψε…

Ο λοιμωξιολόγος Dr. Luc Montagnier, βραβευμένος με Nobel Ιατρικής το 2008, για τη συμμετοχή του στην ανακάλυψη του ιού τoυ Aids, HIV, το 1983 επίτιμος καθηγητής στο Institut Pasteur, που διεύθυνε από 1972 ως 2000, την Μονάδα της Oncologie virale, Επίτιμος Διευθυντής Ερευνών στο CNRS και μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Ιατρικής λογοκρίθηκε με το χειρότερο τρόπο από το AFP. Ούτε λίγο ούτε πολύ του λένε δεν δικαιούσαι να ομιλείς για τον ιό εσύ..Ο κοινωνικός εκφασισμός στο έπακρον…

Ωρύεται το AFP στις 26.8.20 ” κατασκευασμένος ιός, θανάσιμο εμβόλιο ¨αυτοί οι ισχυρισμοί του Pr Montagnier είναι ανακριβείς.-Virus fabriqué, vaccin mortel: ces affirmations du Pr Montagnier sont inexactes”.


Φανταστείτε τι bullying περιμένει τον κάθε πολίτη αν τολμήσει ν΄αρθρώσει και να διατυπώσει διαφορετική άποψη. Τέλος του πλουραλισμού επιβολή της ΜΙΑΣ μονοδιάστατης ΑΛΗΘΕΙΑΣ και βίαιη καταστολή κάθε άλλης άποψης...

Καταργείται η δημόσια διαβούλευση και σε κορυφαίο επιστημονικό επίπεδο...Η άλλη άποψη θεωρείται κολάσιμη….ακόμη κι όταν την εκφέρει ο καθ΄ύλην αρμόδιος ένας Νομπελίστα Ιατρικής…Ο Ιεροεξεταστής είναι εδώ, η φωτιά άναψε…


Ο καθηγητής Ιατρικής λέει στη συνέντευξη: ”Yπάρχουν 2 πιθανές οπτικές μια αισιόδοξη και μια απαισιόδοξη. Η πεσιμιστική έχει να κάνει με την καταστροφή το τέλος του πολιτισμού σε κάποιες γενιές. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα γίνει.

Και αυτή απαισιόδοξη στάση βασίζεται στο γεγονός ότι ο σύγχρονος πολιτισμός και η ζωή η ίδια απώλεσε τις αξίες της και κυριαρχήθηκε από το χρήμα, την οικονομία,και οι νέοι αναρωτιούνται τι κάνουν σε αυτή τη γαλέρα, αυτή είναι μια γαλέρα. Απίστευτο. Αυτή είναι η κακή κατάσταση.

Η καλή κατάσταση είναι ότι ότι φτάσαμε τόσο ψηλά όσο ποτέ μέσα στην ανάπτυξη...

Το μισό του πληθυσμού της γης μένει τώρα μέσα στις πόλεις μέσα στο μπετόν αυτό είναι ένα τρελό σημείο. Ένας νέος πιστεύω είναι τρελαμένος δεν βλέπει πια πράσινο δεν βλέπει πια ζώα κι αναρωτιέται γιατί υπάρχει. 

Εγώ όπως κι εσείς εκπλήσσομαι είμαστε σ΄έναν κόσμο τρελών. Δηλ. η επιστήμη δίνει αλήθειες δεν πιστεύουμε πια σε αυτές τις αλήθειες , μετασχηματίζουμε την αλήθεια στις ανάγκες σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας κι επομένως βλέπουμε έναν Υπ. Υγείας της Γαλλίας ν΄απαγορεύει ένα φάρμακο που φαίνεται ότι ενεργεί, επιδρά επί του φημισμένου ιού για τον οποίο εσείς μιλήσατε μόλις τώρα.

Αυτό είναι εκπληκτικά τρελό κι ακόμη και οι εφημερίδες οι επιστημονικές αποσύρθηκαν,ποιός μας κυβερνάει; βλέπετε αυτός είναι ένας κόσμος τρελών. Κάτι που μπορεί να κάνει καλό στο κόσμο που εμποδίζει να πεθάνουν τ΄άτομα το εμποδίζουν δεν το συνταγογραφούν στη Γαλλία… ” 

Ο καθηγητής διαπιστώνει ότι ”Οι νόμοι της αγοράς και η οικονομία επιβλήθηκαν στην επιστήμη…”Υπάρχει μια αλλοτρίωση…

Το AFP βγάζει FAKE το Νομπελίστα Ιατρικής FAUX=ΛΑΘΟΣ ..
Στη συνέχεια ο διακεκριμένος γιατρός Νομπελίστας αναφερόμενος στον covid19 λέει “αυτός ο ιός έχει λάβει εισαγωγές, μικρά κομμάτια RNA από άλλο ιό ή ακόμη και από χημική σύνθεση.” “Αυτός ο ιός ήταν εν μέρει κατασκευσμένος“. Δηλ. είναι εργαστηριακός…..

«Υπάρχει μια γενική συγκάλυψη»… «οι επιστήμονες εξαγοράζονται»…«Είναι λάθος, αυτός ο ιός δεν δημιουργήθηκε από τη φύση»… «Η οικονομική πλευρά αυτού του θέματος είναι πολύ σημαντική». «Τα εμβόλια είναι μερικές φορές άσχημα.»

«Αν έχετε κάποιον που είναι φορέας του Covid-19, τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης υπάρχει κίνδυνος να τον κάνετε να πεθάνει τις επόμενες μέρες ή βδομάδες», είπε…

«Στην Βόρεια Ιταλία εμβολίασαν κατά της μηνιγγίτιδας όλον τον πληθυσμό γι αυτό είδαμε την καμπύλη των νεκρών ν΄αυξάνει πάρα πολύ». «Αν κάποιον που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία πολύ ισόρροπη κατά του καρκίνου τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης θα τον σκοτώσετε πολύ γρήγορα!»

Η Γαλλία σκότωσε το Βολταίρο…δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί κανείς με τον καθηγητή άλλωστε λίγοι είναι εκείνοι που έχουν την επιστημονική του επάρκεια για να τον κρίνουν και φυσικά αυτοί δεν βρίσκονται σε κανένα AFP… 

Το διακύβευμα δεν είναι αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το Νομπελίστα Ιατρικής αλλά αν ένας τέτοιος επιστήμονας δικαιούται να ομιλεί αν ο κάθε Πολίτης δικαιούται να ομιλεί με βάση το δόγμα της αρχετυπικής Αθηναϊκής Δημοκρατίας…και το νυν Σύνταγμα ή αν θα πρέπει οι επιστήμονες αυτόν τον αιώνα να σιωπήσουν ..πίνοντας το κώνειο..αν οι πολίτες οφείλουν να σιωπήσουν πίνοντας το κώνειο…



ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ 
ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

*Ο  Dr. Luc Montagnier ήταν αυτός που πρώτος απομόνωσε  τον ιό τoυ Aids, HIV όπως θα δείτε να περιγράφει η Dr Judy Mikovits στο σημείο 5.15΄ του βίντεο! 

Στην συνέχεια αποκαλύπτει πως ο Toni Fauci  καθυστέρησε την δημοσίευση του Montagnier για να την δημοσιεύσει ο φίλος του ο Ρόμπερτ Γκάλο και να πάρει τα εύσημα και τις πατέντες!

Όμως όπως θα διαβάσετε στο άρθο στο οποίο ο Montagnier καταγγέλει ότι ο κορωναϊός κατασκευάστηκε στα εργαστηρια της Ουχάν  στο τέλος αυτός αναγνωρίστηκε ώς ο ερευνητής που απομόνωσε τον ιό τoυ Aids HIV

 Πάλι ο Fauci ή μάλλον καλύτερα Fausti μπροστά μας!
Μικρός που είναι ο κόσμος....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου