Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΑΥΤΟΣ Ο ΧΥΔΑΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ "ἉΓΑΠΗΣ" ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

ΣΚΩΤΙΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!! 

ΒΙΝΤΕΟ


 
Σκωτία: Αστυνομικοί εισβάλλουν σε σπίτι και επιτίθενται βάναυσα στους ενοίκους ύστερα από καταγγελία για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό!

Είδα ένα βίντεο από τη σελίδα της Ενωμένης Ρωμιοσύνης, το οποίο με συγκλόνισε! 

Συμβουλεύω όποιον δεν αντέχει ψυχολογικά να μην το δει, ή να δει λίγο, κατά την κρίση του. Φαίνεται να γίνεται επίσκεψη της αστυνομίας της Σκωτίας σε σπίτι οικογένειας, μετά από καταγγελία που κάποιος έκανε για τα μέτρα του Κορωνοιού. 

Απ'όσο καταλαβαίνω δεν υπάρχει παρανομία εκείνη τη στιγμή μέσα στο σπίτι. Φαίνονται ο άνδρας, η γυναίκα και παιδάκια να περιφέρονται. Η γυναίκα επαναλαμβάνει "εδώ είναι το σπίτι μου". Δεν ξέρω αν σε κάποιον φανεί προκλητική, εγώ θα τη χαρακτήριζα δικαιολογημένα αγανακτισμένη.

 Το αγοράκι ακούγεται να λέει: "Τι συμβαίνει μαμά;" Ακολουθεί λεκτική αντιπαράθεση και μετά ξεσπά ένας ανελέητος ξυλοδαρμός από μέρος της αστυνομίας που διαρκεί...4 1/2 λεπτά!
 Το κινητό με το οποίο κάποιος κρυφά τραβούσε, έχει πέσει στο πάτωμα. Δεν διακρίνονται τα όσα γίνονται, όμως ουρλιαχτά ακούγονται συνεχώς. 
Η γυναίκα επαναλαμβάνει "Ω Θεέ μου!", παρακαλεί να σταματήσουν αλλά δεν εισακούγεται από τους αστυνομικούς! 
 Ερώτημα: Είν' ονόματι ποιας αγάπης προς την υγεία των πολιτών της Σκωτίας χώρας "πολιτισμένης" σαν τις δικές μας, γίνεται αυτός ο ανελέητος ξυλοδαρμός;
 Τι δικαιολογεί αυτή την κακοποίηση και μάλιστα μπροστά στα αθώα και ανυπεράσπιστα παιδιά της οικογενείας που ουρλιάζουν; 
 Γιατί δεν συλλαμβάνονται απλά οι πολίτες ή δεν τους κόβεται απλά πρόστιμο; 
 Γιατί τους ξυλοκοπούν με τέτοιο μίσος και για τόση ώρα; 
Ποιος ενθάρρύνει αυτές τις ενέργειες; 

 Το κυριότερο: Ας έχουμε υπόψιν μας, σε τι χέρια μπορεί να παραδίδουμε τους συνανθρώπους μας με τυχόν καταγγελίες προς τα μέτρα του κορωνοιού που κάνουμε εναντίον τους.

 Και πού μπορεί αυτό να οδηγήσει προοδευτικά. Ας ενωθούμε και μη ψυχραινόμαστε! Να βρούμε την ανθρωπιά μας! Αμέτρητος κόσμος υποφέρει.
 
Ας κάνουμε την προσευχή μας για αυτούς που υποφέρουν και ας μην επαναπαυόμαστε στην προσωρινή ατομική μας βόλεψη. 
 Αν θέλετε προωθείστε το μήνυμα, να προλάβουν να το δουν κι άλλοι και να προβληματιστούμε. Ευχαριστώ

Vic Tsak



   





1 σχόλιο:

  1. ΣΚΩΤΙΑ ,Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή