Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΛΟΓΩ...ΓΡΙΠΗΣ!!!


Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΒΑΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ BBC!!!



Το gadget που μοιάζει με ένα walkie -talkie θα «ειδοποιεί» τον κάτοχο, όταν κάποιος το πλησιάζει σε απόσταση λιγότερο των δύο μέτρων

Ηλεκτρονικό βραχιόλι θα υποχρεωθεί να φορά το προσωπικό τoυ βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου BBC με στόχο οι εργαζόμενοι να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Η κρατική εταιρεία μέσων ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου ζήτησε από τους εργαζομένους που κατέχουν βασικούς ρόλους σε εκπομπές αλλά και σε αυτούς που συμμετέχουν σε ζωντανές μεταδόσεις να φορούν το βραχιόλι, όταν εισέρχονται σε εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων. 

Σε επίσημη δήλωσή, το BBC, επιβεβαίωσε -μεταξύ άλλων- ότι τα μέτρα για να διατηρηθούν οι αποστάσεις θα περιλαμβάνουν και φορητούς συναγερμούς.

«Οι συσκευές κοινωνικής απόστασης θα κυκλοφορήσουν σε βασικές τοποθεσίες του BBC σκοπό έχουν τη διατήρηση των κοινωνικών αποστάσεων», αναφέρει η ανακοίνωση του Οργανισμού και συμπληρώνει. 

«Όποιος εισέρχεται στα γραφεία θα κληθεί να φορέσει τις συσκευές, κάτι που θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν απέχουν λιγότερο από δύο μέτρα από κάποιον άλλο.»


Το gadget μοιάζει με ένα walkie -talkie που θα «ειδοποιεί» τον κάτοχο, όταν κάποιος το πλησιάζει σε απόσταση λιγότερο των δύο μέτρων, ενώ έχει καταστεί σαφές πως δεν καταγράφει προσωπικά δεδομένα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η εφαρμογή του νέου αυτού μέτρου θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα. .

Σε μια προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας, το BBC, υποβάλλει τους υπαλλήλους του σε εβδομαδιαία τεστ κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεινομική ασφάλεια του συνόλου των εργαζομένων, ενώ παράλληλα, παρέχει επαναλλαμβανόμενα σεμινάρια σχετικά με την κοινωνική απόσταση, τους κανόνες υγιεινής, αλλά και τη χρήση μάσκας σε κοινόχρηστους χώρους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου