Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ


OΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΝΩ ΤΟ 2017 ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ. 





Σημείωση Οίμου-Αθήνας: Δείτε τα επίσημα στοιχεία από τον σχετικό πίνακα της ΕΛΣΤΑΤ που παρατίθεται έχοντας υπ΄όψιν ότι το 2020-21 στους θανάτους έχουν προστεθεί όλα τα εγκεφαλικά και καρδιακά αίτια... 



Η εμμονή της κυβέρνησης με τον εμβολιασμό όλων των Ελλήνων ερμηνεύεται από τον κόσμο ως ένδειξη υπευθυνότητας και ευαισθησίας και συνεπικουρείται από την τρομολαγνεία των ΜΜΕ. 

Εμένα πάλι μου έκανε εντύπωση πως οι γραφειοκράτες και οι τεχνοκράτες δεν παρουσιάζουν και στατιστικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την ανάγκη εμβολιασμού όλων, ανεξαρτήτως τόσο της αποτελεσματικότητας των εμβολίων όσο και της υγείας κάθε ανθρώπου. 

Δεν τα παρουσίαζαν και δεν πρόκειται να τα παρουσιάσουν, γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι από τα προηγούμενα χρόνια.

Ο εικονιζόμενος πίνακας είναι της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και δείχνει ότι οι θάνατοι το 2015 και το 2021 είναι ίδιοι, ενώ το 2017 οι θάνατοι από γρίπη είναι οι περισσότεροι σε αυτήν την επταετία. Άντε και καλό μπόλι!

Υ.Γ: Μόλις έγραψα για επταετία…μην πάει ο νους σας στο κακό, δημοκρατία έχουμε και μάλιστα νέα.

Σημείωση:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου