Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!!!


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ  Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!! ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ) ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

ΒΙΝΤΕΟ



Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com:

Σας προειδοποιούμε εδώ και εβδομάδες για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην Αυστραλία σχετικά με την ύπουλη ατζέντα της εκεί κυβερνήσεως για τη πλήρη συνέχιση της ψευτο-πανδημίας εκεί που περιλαμβάνει ακόμη και…ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!! 

Δηλαδή, μιλάμε για…ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ!!!

Παραδοχή-σοκ του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας: «Δικό σου λάθος αν έκανες το εμβόλιο και πέθανες»…!!!

Σε μια ωμή παραδοχή-σοκ του πόσο θανατηφόρου είναι το μπόλι για τον ψευδο-κορωναϊό προχώρησε προχθές ο Αυστραλιανός Πρωθουπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον, ο οποίος ερωτώμενος από έναν δημοσιογράφο για το θάνατο ενός πολίτου εξαιτίας της θανατηφόρας φύσεως του «εμβολίου» και πως η οικογένειά του ΔΕΝ ήταν πλήρως ενημερωμένη για τις παρενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τα εμβόλια κορωναϊού, είπε τα εξής αδιανόητα και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ όλα όσα είναι γραμμένα στα κόκκινα..

Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία μας. Και όταν πρόκειται για συγκατάθεση μετά από ενημέρωση και λήψη συγκατάθεσης για οποιαδήποτε θεραπεία ή διαδικασία μπορεί να έχετε εσείς ή μπορεί να έχω εγώ τότε εγώ είμαι τελικά υπεύθυνος για ό, τι μου κάνουν οι άνθρωποι.


Αποκάλυψη-βόμβα: Εξουσιοδότησε ένα εμβόλιο COVID-19-…ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ από το…2016 η Αυστραλιανή κυβέρνηση με ό, τι σημαίνει αυτό!!!

Οδηγία

Έγκριση από τον Αρχηγό Υγείας στο πλαίσιο του 197 και s.198 του νόμου περί δημόσιας υγείας 2016 (WA) για να εξουσιοδοτηθούν οι σχετικοί υπάλληλοι της Αυστραλιανής Αμυντικής Δύναμης να προμηθεύσουν και να διαχειριστούν το εμβόλιο COVID-19.

 Νόμος περί δημόσιας υγείας 2016 (WA) – Μέσο εξουσιοδότησης – Εξουσιοδότηση για την προμήθεια ή τη διαχείριση ενός δηλητηρίου [SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE – Αυστραλιανή αμυντική δύναμη ] (No.2) 2021

(Σημ. Οίμου- Αθήνας):  Στα πλαίσια όλων αυτών...

Από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας εμφανίστηκε βίντεο που δείχνει ένστολους αστυνομικούς να πλήττουν πολίτες με όπλα ηλεκτροσόκ, να τους στριμώχνουν στο έδαφος και στην συνέχεια να τους…εμβολιάζουν με το ζόρι δημόσια!!!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν δημόσιο υπάλληλο να συμμετέχει σε μια τέτοια φρικτή παραβίαση του σώματος ενός άλλου ατόμου.

Οι πολίτες πληρώνουν τους μισθούς τους. Οι πολίτες πλήρωναν για να τους εκπαιδεύσουν και να τους εξοπλίσουν και τώρα στρέφονται εναντίον αυτών των πολιτών και τους κάνουν τέτοια πράγματα;

Τι είδους προδοτικά αποβράσματα είναι αυτοί οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί;

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!…







5 σχόλια:

  1. Και γιατί δεν τους μαχαιρώνουν κατ' ευθείαν για να έχουν και σίγουρα αποτελέσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ψέματα ... Πρόκειται για "πολιτισμένους" τζιχαντιστές!!!

      Διαγραφή
  2. Τα μαθατε τα νεα;
    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/08/blog-post_46.html?m=1
    Θα βρασουμε στο ζουμι μας ΚΑΙ το '22.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σατανοκυβερνηση αυτό που θέλει διακαώς είναι να εμβολιαστεί από νεογέννητο μέχρι εκατοχρονων σε κώμα με δέκα υποκοιμενα νοσήματα .Μην φύγει από την ζωή κανείς χωρίς την σφραγίδα του Σατανά .Αν δεν βάλει ο Θεός το χέρι του ο αφορισμενος πρωθυπουργός και η συμμορία που κυβερνά και εκτελεί εντολές άλλης πολύ μεγαλύτερης παγκόσμιας συμμορίας θα πιέζει ασφυκτικά με εξοντωτικα μέτρα τον πληθυσμό που δεν θα θέλει το σατανοεμβολιο.Τα νέα από την Αυστραλία αυτή λένε θα είναι η συνέχεια και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή