Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΣΧΕΤΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ! ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!


ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 40 ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ 1 ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. ΓΙΑ  AΝΑΚΟΠΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ! 




Σάλος στη Ρωσία: αιφνίδιος θάνατος 40χρονου γιατρού στο Σότσι υπέρμαχου εμβολιασμού 1 μόλις μήνα μετά τον εμβολιασμό του. Το νοσοκομείο δηλώνει ασυσχέτιστο το θάνατο δεν δίνει όμως και την αιτία!Ήταν μόνο 40 ετών και σύμφωνα με φίλους του πέθανε από καρδιά αναφέρει το anticwar.

 Στις 3 Αυγούστου στο site web του Δημοτικού Νοσοκομείου νο 4 της πόλης Σότσι εμφανίστηκε μια νεκρολογία ανακοίνωση αιφνίδιου θανάτου του επικεφαλή του Τμήματος Αιμοδιάλυσης του Νοσοκομείου του Πολίν Ιγκόρ Βικτόροβιτς. 

Στις 3 Αυγούστου πέθανε αλλά ένα μήν πριν στις 22 Ιουνίου είχε αναρτήσει στο instagram φωτογραφία του εμβολισμού του και εκτόξευε φαρμακερά βέλη κατά όσων δεν εμβολιάζονται…όπως ”

Η άρνηση εμβολιασμού είναι μια ανεύθυνη στάση απέναντι στη ζωή μας και ασέβεια για τη δουλειά μας, όπως το βλέπω. Ρίξτε όλες τις προκαταλήψεις. Πηγαίνετε και εμβολιαστείτε.”Αυτός πάντως πήγε…………

«Το προσωπικό του Νοσοκομείου Πόλης Νο 4 θρηνεί για την ανεπανόρθωτη απώλεια και εκφράζει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Ιγκόρ Βίκτοροβιτς. 

Η φωτεινή μνήμη του θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων όσων τον γνώριζαν, εργάζονταν μαζί του και στους οποίους παρείχε βοήθεια », ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του νοσοκομείου. Ο θάνατος του προκάλεσε μεγάλη δημόσια κατακραυγή. 

Οι δημοσιογράφοι βρήκαν ένα μήνυμα στον λογαριασμό του ιατρού στο Instagram ότι είχε πρόσφατα εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Μετά από αυτό, άρχισαν να διαδίδονται πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα ότι φέρεται να πέθανε από τον εμβολιασμό.



Στο Σότσι άμεση ήταν η αντίδραση των αρχών, αρνήθηκαν ως είθισται διεθνώς σε τέτοιες περιπτώσεις ότι ο θάνατος του γιατρού οφείλεται στον εμβολιασμο. Η διοίκηση του Νοσοκομείου Νο 4 του Σότσι διέψευσε πληροφορίες ότι ο γιατρός του ιδρύματος πέθανε από το εμβόλιο του κορωνοϊού. 

Ο γιατρός πέθανε πραγματικά, αλλά όχι από αυτό, είπε η Kavkaz Post στην υπηρεσία Τύπου του Νοσοκομείου της Πόλης. “Ο θάνατος ενός υπαλλήλου δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό κατά του Covid 19 και δεν είναι συνέπεια του εμβολιασμού κάτι που επιβεβαιώνεται από τα αποτελέσματα της νεκροψίας”, ανέφερε το ίδρυμα. 

Ο γιατρός ήταν μόλις 40 ετών, εργάστηκε ως επικεφαλής του τμήματος αιμοκάθαρσης. Ο ξαφνικός θάνατος του γιατρού έγινε γνωστός στις 3 Αυγούστου. Το νοσοκομείο αρνήθηκε να αποκαλύψει την πραγματική αιτία θανάτου του, καθώς απαγορεύεται από τον νόμο περί ιατρικού απορρήτου. 

Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες σχετικά με τον θάνατο λόγω εμβολιασμού ονομάστηκαν ψευδείς.capost.media






Κι άλλα άσχημα μαντάτα από Ρωσία. Ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια μετά τον εμβολιασμό.




Στην περιοχή του Kuban τα μέλη μιας ολόκληρης οικογένειας ασθένησαν και νοσηλεύθηκαν μετά τον εμβολιασμό.Οι 3 πέθαναν σε διάστημα πολλών ημερών.Ο πατέρας ο 37χρονος Mikhail Kolesnikov είναι στην εντατική αλλά είναι πρακτικά αδύνατο να επιβιώσει..

Το ρώσικο εμβόλιο ούτε αυτό είναι εμβόλιο με την κλασική τεχνολογία της διοχέτευσης ανενεργού ιού. Μόνο τα κινέζικα εμβόλια είναι κατ΄εξοχήν εμβόλια…Η Ρωσία επέβαλε σε 20 περιοχές της Ομοσπονδίας υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υπαλλήλους συμπεριλαμβανομένων υγειονομικών…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου