Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΠΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!!!

 

ΠΡΩΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ RON PAUL: «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID»
2 ΒΙΝΤΕΟ


Ο πρώην γερουσιαστής Ron Paul υπογράμμισε αυτή την εβδομάδα ότι μια χούφτα άρθρα των συστημικών μέσων ενημέρωσης έχουν πράγματι αρχίσει να σπάνε τις γραμμές τους όσον αφορά την αμφισβήτηση βασικών πτυχών της αποτελεσματικότητας και των εντολών των εμβολίων, ιδίως όταν πρόκειται για τα αμφιλεγόμενα «αναμνηστικά» που προτείνονται τώρα ευρέως.


«Ακόμα και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θέτουν τώρα σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα εμβόλια" παρουσιάστηκε στο Liberty Report της Τετάρτης. Μερικά πρόσφατα πρωτοσέλιδα στο Bloomberg και το BBC ήταν απροσδόκητα όσον αφορά την κριτική που αντανακλάται και την κάπως επιφυλακτική απώθηση του "αφηγήματος της συναίνεσης

Το πρώτο ειδησεογραφικό άρθρο που αναδεικνύουν ο γερουσιαστής Ron Paul και ο συμπαρουσιαστής Daniel McAdams είναι από το Bloomberg. Να πώς ξεκίνησε το πολύ απροσδόκητο άρθρο του Bloomberg, το οποίο δημοσιεύθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο: «Τα ανέκδοτα μας λένε αυτό που δεν μπορούν να μας πουν τα δεδομένα: Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι φαίνεται να κολλάνε τον κορονοϊό σε εκπληκτικά υψηλό ποσοστό. 

Αλλά πόσο συχνά ακριβώς δεν είναι σαφές, ούτε είναι βέβαιο πόσο πιθανό είναι να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους. Αν και είναι προφανές ότι ο εμβολιασμός εξακολουθεί να παρέχει ισχυρή προστασία κατά του ιού, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι σε σοβαρές ασθένειες από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως.»


Και την ίδια μέρα παρόμοια με τον τίτλο του Bloomberg, υπήρξε αυτό από το βρετανικό BBC που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση... «Είναι καλύτερο τώρα να κολλήσει κανείς τη Covid παρά να κάνει το εμβόλιο;;;» 

Η ιστορία ξεκινούσε ως εξής: «Πρόκειται πλέον για ένα σοβαρό ερώτημα που έχει επιπτώσεις στο αν τα παιδιά θα πρέπει ποτέ να εμβολιαστούν. Και αν θα χρησιμοποιήσουμε τον ιό ή αναμνηστικά εμβόλια για να συμπληρώσουμε την ανοσία στους ενήλικες. 

Και τα δύο έχουν γίνει αμφιλεγόμενα ζητήματα.» «Θα μπορούσαμε να χώσουμε τους εαυτούς μας σε ένα λάκκο, για πολύ καιρό, όπου θα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κρατήσουμε μακριά τη Covid μόνο με το αναμνηστικό εμβόλιο κάθε χρόνο", μου είπε η καθηγήτρια Eleanor Riley, ανοσολόγος από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.»



Πριν από ένα μόλις μήνα ή περισσότερο, τέτοιες δηλώσεις που βρέθηκαν σε αυτά τα δύο άρθρα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης θα οδηγούσαν κάποιον ενδεχομένως σε αποβολή από το Facebook ή το Twitter.

 Υπογραμμίζουν όμως πόσο "πειραματικό" είναι το όλο σενάριο, παρά το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις σε πολλά μέρη επιβάλλουν πλέον τα εμβόλια COVID-19, με τα αναμνηστικά εμβόλια να είναι προ των πυλών και να εφαρμόζονται ήδη σε ορισμένα μέρη (με το Ισραήλ να είναι το πρώτο) σε μαζική κλίμακα.


Σύντομα θα μπορούσαμε να δούμε αξιωματούχους υγείας να προωθούν ένα δεύτερο αναμνηστικό, ένα τρίτο, και έτσι θα συνεχίζεται...




Ακόμα και η Daily Beast, η οποία πέρασε μεγάλο μέρος της πανδημίας ντροπιάζοντας τους "διστακτικούς του εμβολίου", παραδέχεται τώρα ότι το "εξαιρετικά εμβολιασμένο" Ισραήλ βλέπει τώρα τους αριθμούς των λοιμώξεων να εκτοξεύονται στα ύψη...



Φαίνεται ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν πραγματικά να αναγνωρίζουν ότι η "βιασύνη" για τα ενισχυτικά εμβόλια είναι πολύ πρόωρη και ότι πολύ λίγα είναι ακόμη γνωστά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου