Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ...

Ο "ΙΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥ ΝΕΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ...




Γράφει ο Περικλής Μποζινάκης

Η καταστολή και η απόπειρα τραμπουκισμού των κοινωνιών με πρόσχημα τον "ιό της μόδας" είναι η αντεπίθεση της παρασιτικής νεο-φιλελεύθερης παθογένειας απέναντι στο "Όχι" που της πέταξε στα μούτρα ο Κόσμος τα τελευταία χρόνια. 

Ο αντίκτυπος των σημαντικών γεγονότων γίνεται αντιληπτός από την πλειοψηφία σε βάθος χρόνου. Ποτέ άμεσα. Φέρτε ξανά στο μυαλό σας την αλληλουχία των συμβάντων: κι όμως, το πρώτο "όχι" που πυροδότησε τη νομοτέλεια των πραγμάτων ειπώθηκε από κάποιο ταπεινό (αλλά οικουμενικά κρίσιμο) σημείο της Μεσογείου. 

Γι αυτό οι "ασυμμόρφωτοι" Έλληνες δέχθηκαν τη σφοδρή επίθεση της μαφιόζικης ΕΕ που μετέτρεψε το "ΟΧΙ" σε "ΝΑΙ" πραξικοπηματικά. 

Δεν έχει σημασία αν ο ελληνικός λαός τραμπουκίστηκε και μάτωσε  - δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Το αντίθετο: η αντίδρασή του και η επίθεση που δέχθηκε έγιναν παρακαταθήκη για το μέλλον. 

Ακολούθως ο Αμερικανικός λαός, "ανύπαρκτος" ιστορικά αλλά όχι τόσο κορόιδο όσο θα χρειαζόταν, ενσαρκώνει με τον Τράμπ, τον ασυνάρτητο, τον κλόουν, ένα αντίστοιχο και χλευαστικό "Όχι", αλλά κολοσσιαίο αυτή τη φορά. Μια πελώρια ροχάλα στα μούτρα της Παγκοσμιοποίησης. 

Τι συμβαίνει πάρα-κάτω; Ο Γαλλικός λαός βγαίνει στους δρόμους μαζικά και ΔΕΝ ξαναμπαίνει στα σπίτια του. 

Οι Ιταλοί βάζουν φραγμούς στην Ισλαμική εισβολή των μαφιόζικων ΜΚΟ. Απειλούν ότι "το επόμενο Ισλαμικό πλήθος που θα εισέλθει στη χώρα, θα το φορτώσουμε σε πούλμαν και θα το στείλουμε στο Βερολίνο"! 

Και το συντριπτικό: οι Βρετανοί εγκαταλείπουν τη μαφιόζικη πιάτσα της ΕΕ! Ταυτόχρονα η πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία χάνει πελάτες, κατακόρυφα και σταθερά: το παραμύθι των μυριάδων ειδών γρίπης πάλιωσε, δεν περνάει πια, και οι εποχικοί "εμβολιασμοί" έχουν πλέον ελάχιστο κοινό. 

Μουδιασμένη η νεο-Ναζιστική "παγκοσμιοποίηση" επιστρατεύει όλο και πιο γελοία εργαλεία προπαγάνδας: χρησιμοποιεί μπουντρούμια λογοκρισίας όπως το Ελσίνκι. 

Αποτυγχάνει, γιατί ο κόσμος τελικά φτύνει στα μούτρα τους Δημητράδες και τους Βαλιανάτους. Απειλεί με δήθεν "κλιματικές αλλαγές" και βγάζει στο σανίδι την Γκρέτα, την κούφια μαριονέτα του Νταβός. Η μαριονέτα ξεχνιέται, εξαφανίζεται στη λήθη που της αξίζει, μέσα σε δυο μήνες. 

Πανικόβλητοι, φέρνουν στη σκηνή το επόμενο ανδρείκελο, την Καρόλα Ράκετε, την τροχονόμο του μαζικού παράνομου εποικισμού - αλλά η κόρη του εμπόρου όπλων τρώει τα μούτρα της, πάλι στην Ιταλία. Και εξαφανίζεται επίσης. 

Η ένταση είναι τρομαχτική το 2019. Τα κορόιδα ξυπνάνε, σταθερά. Η νεο-φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, παράσιτο που χάνει τον ξενιστή του, απαντάει με το έσχατο όπλο της: τον φόβο και την καταστολή που συνεπάγεται...

Το εναλλακτικό σχέδιο. Ο "ιός της μόδας", η Ναζιστική επιβολή, οι διωγμοί και οι μαζικοί εμβολιασμοί για να βγάλουν τα σπασμένα της προηγούμενης δεκαετίας. Εσείς τι λέτε - θα ήταν ποτέ δυνατό να ΜΗΝ αντεπιτεθούν; Δεν τους κάνουμε τη χάρη όμως! 

Είναι σα να λες σε έναν απατεώνα εστιάτορα που δηλητηριάζει τον κόσμο "δεν γουστάρω τα φαγητά σου, δεν τα αγοράζω πλέον". Αυτός σε δένει σε μια καρέκλα και αρχίζει να σε ταΐζει με το στανιό. Τι κάνεις; Σπας τα σχοινιά, σπας και το κεφάλι του εστιάτορα με την καρέκλα, και μετά δίνεις στα γκαρσόνια του να φάνε όλα τα σκατά που έδιναν στον κόσμο τόσα χρόνια. 


Συνειδητοποίηση. Αταλάντευτη στάση. Και επιμονή.


ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΟΖΙΝΑΚΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου