Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

”Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...


ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ!!!

ΒΙΝΤΕΟ


Μήνυμα αντίστασης από την Πάτρα…
Στα πρότυπα του κινήματος στις μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο διοργανώθηκε υπαίθριο πικ νικ στην κεντρική οδό Ρήγα Φεραίου ( σημειολογική αναφορά) στο πεζοδρομοποιημένο της τμήμα κατά της γκετοποίησης των ανεμβολίαστων!! 

Είναι μια ευρέως διαδεδομένη τακτική που αντιμάχεται τον κοινωνικό αποκλεισμό του υγειονομικού απαρτχάιντ που καθιερώνει άνιση μεταχείριση πολιτών δημιουργεί πολίτες Β κατηγορίας αφού περιορίζει το δικαίωμα στην πρόσβαση μονομερώς για ανεμβολίαστους σε μια σειρά από χώρους και δραστηριότητες.

 Είναι ένα μέσο πάλης κάτι σαν καθιστική διαμαρτυρία με τη μορφή μποϊκοτάζ κατά μαγαζιών που αποκλείουν κόσμο με βάση πιστοποιητικό υγειονομικο-κοινωνικών φρονημάτων...



Λοίζος, ο Δρόμος είχε τη δική του ιστορία τραγουδούν οι ακτιβιστές της Πάτρας…Αυτά τα άλλα ”παιδιά από την Πάτρα” τραγουδούν ”ήταν μια λέξη μοναχά Ελευθερία”.….




 

3 σχόλια:

  1. Τι έγινε ρε παιδιά; Από κανονικός άνθρωπος ξαφνικά γίνεσαι "ανεμβολίαστος", δηλαδή "μίασμα", δηλαδή ... λιποτάκτης του θανάτου που σου σερβίρουν με μια σύριγγα. Αυτή τη δουλειά την κάνουν τα βαποράκια που διακινούν ναρκωτικά. Ή να τους βγάλουμε από τις φυλακές, ή να χώσουμε κι εσάς μέσα, αν υπάρχει αδιάβλητη δικαιοσύνη (που δεν το βλέπω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για ένα παγκόσμιο καρτέλ δις- και τρισεκατομυριούχων σατανιστών που όχι μόνο διακινούν θανατηφόρες ουσίες, αλλά και επιβάλλουν με το ζόρι στον κοσμάκη να τις βάλει μέσα του

      Διαγραφή
    2. Μην αγωνιάς για το μέλλον. Ο Κύριος μεριμνά! Προσπάθησέ μόνο να εφαρμόζεις με ακρίβεια τις εντολές Του στο παρόν. Και μην τρέφεις την παραμικρή εχθρότητα για οποιονδήποτε, «μετά πάντων ανθρώπων ειρηνεύων» (Ρωμ., 12:18).

      Στάρετς Μακάριος της Όπτινα

      Διαγραφή