Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

BΕΡΟΛΙΝΟ 1936-OΡΕΝ 2022 ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

 ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ  ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από το Open Αυστραλίας για να μην ταπεινώσει ως άλλος Τζέσε Όουενς αήττητος νικητής υγιέστατος ανεμβολίαστος την Άρια Φυλή των εμβολιασμένων!

Ο ρατσισμός επιστρέφει στον αθλητισμό και ο εκναζισμός του πλέον είναι πασιφανής. Ο υγειονομικός ολοκληρωτισμός και γκετοποίηση στην κορύφωσή του.

Bερολίνο 1936-Open 2022! Ο Νόβακ έκανε τον άθλο του. Τους ξεσκέπασε είναι κι επίσημα Ναζί οι υγειονομιστές βιονομιστές..

Χειρότεροι από το Χίτλερ! Έφυγε αυτός από το στάδιο δεν έβγαλε τον Όουενς. Ενώ ο Μόρισον βγάζει το Νόβακ από το γήπεδο!


”Ο Τζόκοβιτς είναι ο Σπάρτακος του νέου κόσμου” έγραψε η Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude μεταφέροντας απόσπασμα από τη δήλωση του πατέρα του.



Κρατήθηκε για ώρες φρουρούμενος από αστυνομικούς σαν τρομοκράτης, ανακρίθηκε, για ώρες ελήφθη απόφαση απέλασης του, κατασχέθηκε το κινητό του, στερήθηκε επαφή με δικηγόρο του! Αιχμάλωτος καταγγέλει ο πατέρας του. Αιχμάλωτος πολέμου μεταξύ Δύσης κι Ανατολής.

Πολιτικός κρατούμενος, πολύωρες ανακρίσεις!



Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νούμερο 1 του κόσμου στο τένις, απειλείται με απέλαση από την Αυστραλία, η οποία του αρνήθηκε την είσοδο και του ακύρωσε τη βίζα την Πέμπτη. Κατέθεσε προσφυγή αναίρεσης στη δικαιοσύνη και πέτυχε παραμονή μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα εκδικαστεί. Ήρθε για να παίξει το πρώτο τουρνουά Grand Slam της σεζόν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού. 

Το περιστατικό πυροδότησε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ της Σερβίας και της Αυστραλίας. Το Grand Slam της Αυστραλίας θυμίζει τους Ολυμπιακούς του 1936 στο Βερολίνο, την πρωτεύουσα της ναζιστικής Γερμανίας και αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προώθησης για το χιτλερικό καθεστώς και την προπαγάνδα του. 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από το Open για να μην ταπεινώσει ως άλλος Τζέσε Όουενς αήττητος νικητής υγιέστατος ανεμβολίαστος την Άρια Φυλή των εμβολιασμένων!



Το νούμερο ένα του παγκόσμιου τένις στον Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έλαβε άδεια εισόδου στην Αυστραλία την Πέμπτη (6 Ιανουαρίου) εν μέσω κατακραυγής για την αρχική απόφαση να χορηγηθεί στον Σέρβο παίκτη ιατρική εξαίρεση ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στη Μελβούρνη στο πρώτο τουρνουά Grand Slam της σεζόν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε προσφυγή στη δικαιοσύνη επί της απόφασης την απόφαση των αυστραλιανών αρχών να ακυρώσουν τη βίζα του και να τον απελάσουν από τη χώρα την Πέμπτη. Κέρδισε να μην απελαθεί πριν από τη δίκη που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

”του επετράπη να επιβιβαστεί σε αυτό το αεροπλάνο. Και τώρα; Μια 8ωρη ανάκριση, ένα δοξασμένο κέντρο κράτησης και μια παγκόσμια γελοιοποίηση. Δεν δίνει την εντύπωση ότι «οι κανόνες είναι κανόνες». Μοιάζει με δοκιμαστική παράσταση.” έγραψε ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της The Telegraph ο Oliver Brown


Το απίστευτο ταξίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς πυροδότησε διπλωματικό επεισόδιο, με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς να κατηγορεί την Αυστραλία ότι «κακομεταχειρίζεται» τον πρωταθλητή.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με χαμόγελο ανακοίνωσε την αναχώρησή του για τη Μελβούρνη στον λογαριασμό του στο Instagram την Τρίτη. Όμως ο Σέρβος, ο οποίος είχε αντιταχθεί στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και του οποίου το καθεστώς εμβολιασμού είναι άγνωστο.

Η βίζα του ακυρώθηκε, με τα Αυστραλιανά Τελωνεία να εξηγούν ότι “(Ο Νόβακ) Τζόκοβιτς δεν παρείχε τις κατάλληλες πληροφορίες για να εισέλθει στην Αυστραλία” και ότι “αλλοδαποί υπήκοοι που δεν έχουν έγκυρη βίζα ή των οποίων η βίζα έχει ακυρωθεί θα συλληφθούν και θα απελαθούν από την Αυστραλία .”

Ο Σέρβος πρόεδρος, ισχυριζόμενος ότι μίλησε στο Νο. 1 του κόσμου στο τηλέφωνο, έγραψε στο Instagram ότι «όλη η Σερβία ήταν μαζί του [Τζόκοβιτς]» και ότι «οι αρχές έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουν ότι η κακομεταχείριση του κορυφαίου αθλητή στο παγκόσμιο τένις παύει το συντομότερο δυνατό».


«Ο Πρόεδρος της Σερβίας ανακάλεσε τον Πρέσβη της Αυστραλίας στο Βελιγράδι»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, σιωπηλός για το καθεστώς εμβολιασμού του, βρισκόταν ήδη στο στόχαστρο της αυστραλιανής πολιτικής τάξης από τότε που ανακοίνωσε ότι είχε λάβει ιατρική εξαίρεση για να συμμετάσχει στο Australian Open (17-30 Ιανουαρίου).

Συνολικά 26 παίκτες ή μέλη του επιτελείου τους, από τους 3.000 που αναμένονται στην Αυστραλία, έχουν ζητήσει εξαίρεση και μόνο λίγοι από αυτούς την έχουν λάβει.

Ήδη νικητής 20 Grand Slam, ο Νόβακ Τζόκοβιτς στόχευε στον 21ο τίτλο ρεκόρ στη Μελβούρνη. Το Australian Open είναι το αγαπημένο του τουρνουά: είναι στη Μελβούρνη που ο Σέρβος κέρδισε το πρώτο του Grand Slam (2008) και κανένας παίκτης δεν έχει κερδίσει εκεί όσο αυτός (εννιά νίκες).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε τον Απρίλιο του 2020 κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ο οποίος τότε θεωρήθηκε ότι επέτρεπε την επανέναρξη των τουρνουά. “Προσωπικά, δεν είμαι υπέρ των εμβολίων. Δεν θα ήθελα να με υποχρεώσει κάποιος να εμβολιαστώ για να ταξιδέψω”, είχε πει τότε.

Τελικά ανακοίνωσε την Τρίτη ότι είχε λάβει ιατρική εξαίρεση που του επέτρεπε να κάνει το ταξίδι στην Αυστραλία. Οι κανονισμοί της χώρας προβλέπουν αυτού του είδους την εξαίρεση σε πέντε συγκεκριμένες περιπτώσεις (νόσηση από Covid-19 τους προηγούμενους έξι μήνες, σοβαρή ιατρική αντένδειξη κ.λπ.) αλλά

Αυτό έκαναν οι Αυστραλοί. Ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο δεχόταν σκανδαλώδη μεταχείριση επί 24 ώρες, η βίζα του ακυρώθηκε γιατί, όπως δήλωσαν, δεν είχε αρκετά στοιχεία για ιατρική εξαίρεση από το εμβόλιο. Παρεμπιπτόντως, για την ιατρική απαλλαγή που του παρείχαν παλαιότερα οι ίδιοι Αυστραλοί. 

Το πρώτο βίντεο του Νόβακ Τζόκοβιτς από το ξενοδοχείο μεταναστών όπου διαμένει στη Μελβούρνη εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα την ώρα που περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου της Βικτώριας μετά την έφεση λόγω της απέλασης από την Αυστραλία.

Εμφανίστηκε για λίγο δίπλα στο παράθυρο και έστειλε φιλιά στους θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο ξενοδοχείο για να τον στηρίξουν.

Θυμίζουμε ότι ο Νόβακ πέρασε επαίσχυντα βασανιστήρια στην Αυστραλία πριν απορριφθεί η αίτησή του για βίζα, παρόλο που είχε ιατρική εξαίρεση.

Αυτό που προκαλεί αμφιβολίες είναι το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι τενίστες που είχαν ιατρική εξαίρεση πέρασαν τα σύνορα και μόνο ο Τζόκοβιτς απορρίφθηκε.


Ο Νόβακ κρατήθηκε στο αεροδρόμιο για περισσότερες από έξι ώρες, συνοδευόμενος από την αστυνομία σε ένα δωμάτιο, όπου δεν του επέτρεψαν να επικοινωνήσει με μέλη της ομάδας του, δικηγόρους και κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Έψαχναν τρόπο να μην του επιτρέψουν να παίξει στο Grand Slam. Ο αστέρας του τένις ανακρίθηκε σε ένα δωμάτιο στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης για ώρες, ενώ διερευνούνταν το καθεστώς βίζας και απαλλαγής του.

Μετά από πραγματικά βασανιστήρια, τελικά αφέθηκε ελεύθερος, του επέστρεψαν το τηλέφωνό του και μπορούσε να έχει επαφή με τους δικηγόρους που υπέβαλαν την καταγγελία. Ο Τζόκοβιτς θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα για απόφαση σχετικά με την έφεση κατά ακύρωσης είσοδου του στην Αυστραλία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έλαβε την είσοδο στην Αυστραλία και του ζητήθηκε να φύγει από τη χώρα μετά από 12ωρη αντιπαράθεση στο αεροδρόμιο σχετικά με την ισχύ της βίζας του και ερωτήσεις σχετικά με την ιατρική εξαίρεση του εμβολίου για το Australian Open.

Ο αστέρας του τένις ανακρίθηκε σε ένα δωμάτιο στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης για ώρες, ενώ διερευνούνταν το καθεστώς βίζας και απαλλαγής του.

Πατέρας του Νόβακ o Srdjan: «Όλος ο ελεύθερος κόσμος μαζί με τη Σερβία πρέπει να ξεσηκωθεί, αυτή δεν είναι μια μάχη για τη Σερβία ή τον Νόβακ, είναι μια μάχη για 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους.Είναι ένας αγώνας για την ελευθερία στον κόσμο, όχι μόνο ένας αγώνας του Νόβακ. Είναι ο αγώνας όλων μας”.



“Είναι ένας αγώνας για την ελευθερία στον κόσμο, δεν είναι μόνο ο αγώνας του Novak. Είναι αγώνας όλων. Απόψε μπορούν να τον ρίξουν σε ένα μπουντρούμι και αύριο να τον αλυσοδέσουν. Η αλήθεια είναι ότι είναι σαν το νερό και το νερό κάνει το δικό του δρόμο. Ο Νόβακ είναι ο Σπάρτακος του νέου κόσμου που δεν θα ανεχτεί την αδικία, την αποικιοκρατία και την υποκρισία”.marca

«Θα ήθελα να πω κάτι για αυτό τον τρόπο που ζει ο γιος μου. Η Σερβία είναι ο Νόβακ και ο Νόβακ είναι η Σερβία. Με αυτόν τον τρόπο πολεμούν τη Σερβία και τον Νόβακ. ..Αν δεν αφήσουν τhν επόμενh μισή ώρα θα παλέψουμε για την ελευθερία τους στο δρόμο».

Θέλησαν να τον ταπεινώσουν χωρίς καν αυτός να συμμετάσχει και να τον ρίξουν στα γόνατα. Και όχι μόνο αυτόν αλλά ολόκληρη τη Σερβία. Είμαστε ένας περήφανος λαός που ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε κανένα και απλά υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας. Αυτή είναι η περηφάνια μας και αυτό κάνει ο Νόβακ αυτή τη στιγμή με την συμπεριφορά του προς τους Αυστραλούς και τη χώρα που βρίσκεται.

Οι Σέρβοι είναι περήφανοι και είμαστε περήφανοι για τον Νόβακ, τα ιδανικά του και βλέπουμε φως στο τέλος του τούνελ. Αυτή η πολιτική ολιγαρχία δεν θα περάσει σε εμάς. Αυτοί οι πολιτικοί δεν θα καταφέρουν τίποτα γιατί δεν έχει σε καμία περίπτωση να κάνει με τον αθλητισμό.



Ο Νόβακ θα κέρδιζε το Αυστραλιανό Όπεν, γιατί απλά είναι ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο αλλά δεν γίνεται στην Αυστραλία να νομίζουν πως όλα τους ανήκουν. Ο κόσμος έχει 8 δις ανθρώπους και όλοι έχουν ίσα δικαιώματα. Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από αυτούς και ο Νόβακ δείχνει πως είναι μέλος του ελεύθερου κόσμου για πάνω από 20 χρόνια.

Ο Χριστός σταυρώθηκε και αυτό προσπαθούν να κάνουν στον Νόβακ, να τον σταυρώσουν. Είναι κρίμα να τα κάνουν αυτά στον Νόβακ αλλά θα τα καταφέρει όπως έχουμε κάνει όλοι μας. Ο Νόβακ θα παλέψει όπως κάναμε και εμείς και εμείς οι Σέρβοι και όσοι είμαστε από τα Βαλκάνια λέμε ότι ο Νόβακ είχε ειδική ιατρική άδεια.. και άλλοι 26 έκαναν το ίδιο.

Ο Νόβακ έδωσε τα ίδια χαρτιά όπως όλοι. Δεν υπήρξε πρόβλημα απλά ήθελαν να τον μειώσουν. Θα μπορούσε να πει απλά ότι δεν θα πήγαινε αλλά στάλθηκε στην φυλακή. Δεν είναι υπό κράτηση, είναι στη φυλακή. Του πήραν τα πάντα εκτός από το τηλέφωνό του. Δεν μπορεί να πλυθεί ή να αλλάξει. Είναι φυλακισμένος αυτών των αχρείων, ντροπή τους.

Όλος ο ελεύθερος κόσμος ας ξεσηκωθεί γιατί δεν πρόκειται για μία μάχη ανάμεσα στον Νόβακ ή την Σερβία αλλά για τον ελεύθερο κόσμο των 7 δισεκατομμυρίων, της ελευθερίας λόγου και την ελεύθερης έκφρασης. Ο Νόβακ δεν πήγε κόντρα σε κανένα νόμο. Νόβακ είμαστε μαζί σου» .in.gr/marca

“Είναι ένας αγώνας για την ελευθερία στον κόσμο, όχι μόνο ένας αγώνας του Νόβακ. Είναι ο αγώνας όλων μας”.

Αφού δεν μπορούν να τον κερδίσουν στα γήπεδα πάνε να τον καταβάλουν στα χαρτιά. Είναι πόλεμος πολιτικός πόλεμος κατά της Σερβίας είναι ένας δεύτερος γύρος πολέμου των Δυτικών του ΝΑΤΟ εναντίον της. Ο Νόβακ είναι η σημαία της Σερβίας ενσαρκώνει κι εκπροσωπεί παγκοσμίως τις ακατάλυτες αρχές κι αξίες της. Είναι πόλεμος δυο κόσμων..

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από το Open για να μην ταπεινώσει ως άλλος Τζέσε Όουενς αήττητος νικητής υγιέστατος ανεμβολίαστος την Άρια Φυλή των εμβολιασμένων την ώρα που εκατοντάδες εμβολιασμένοι αθλητές όλων των σπορ αφήνουν αιφνιδίως την τελευταία τους πνοή στα στάδια.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου