Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΥΣΙΚΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...


ΗΤΑΝ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ OMICRON ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΙΟΥ Ή ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ; 



Γράφει ο Αιγιστέας 

Τα πρώτα γνωστά κρούσματα της μετάλλαξης Omicron, που ανακαλύφθηκαν στη Μποτσουάνα, βρέθηκαν σε «ξένους υπηκόους σε διπλωματική αποστολή» που σύμφωνα με ενδείξεις είχαν έρθει από τη Κίνα για μόλις 4 ημέρες...!

Υπάρχει η πιθανότητα οι τέσσερις διπλωμάτες από την Κίνα να πήγαν στη Μποτσουάνα για να διαδώσουν το στέλεχος Omicron ώστε να «μοιάζει» ότι προέρχεται από την Μποτσουάνα; Είναι μια θεωρία συνωμοσίας η οποία όμως έχει υπόβαθρο...

Η κυρίαρχη θεωρία γύρω από τις ανώμαλες μεταλλάξεις της νέας παραλλαγής Omicron,που πλέον κυριαρχεί σε ολόκληρο το πλανήτη, υποστηρίζει ότι πιθανότατα προέκυψαν μετά από επώαση σε ένα ανοσοκατεσταλμένο άτομο για πολλούς μήνες. Αυτό θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί η Omicron δεν μοιράζεται τη γενεαλογία με άλλες παραλλαγές του COVID - ο πιο πρόσφατος πρόγονός του χρονολογείται τον Μάρτιο του 2020. Αν και αυτή η θεωρία έχει προβάδισμα , υπάρχουν ανησυχητικά στοιχεία διαφορετικής προέλευσης.




Ο πιο πρόσφατος πρόγονος του Omicron χρονολογείται από τον Μάρτιο του 2020. (Σύστημα: Chief Nerd )

Είμαι σίγουρος ότι έχετε δει το παραπάνω γράφημα. Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζετε είναι ορισμένες βασικές λεπτομέρειες που περιέχονται σε ένα δελτίο τύπου της Μποτσουάνα που συζητά τη νέα παραλλαγή που ανακαλύφθηκε (οι παλαιότερες γνωστές περιπτώσεις Omicron που ανακαλύφθηκαν στη Μποτσουάνα). 

Σε μια δήλωση που έγινε στις 26 Νοεμβρίου 2021, το Υπουργείο Υγείας και Ευεξίας της Μποτσουάνας αποκάλυψε ότι το Omicron « εντοπίστηκε σε τέσσερις ξένους υπηκόους που είχαν εισέλθει στην Μποτσουάνα στις 7 Νοεμβρίου 2021, σε διπλωματική αποστολή. 

Το κουαρτέτο βγήκε θετικό στον COVID-19 στις 11 Νοεμβρίου 2021 καθώς ετοιμάζονταν να επιστρέψουν .» 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτοί οι διπλωμάτες ήταν στη Μποτσουάνα μόνο για τέσσερις ημέρες. Έτσι, σε αυτό το σύντομο διάστημα, κατάφεραν να γίνουν ασθενείς μηδέν, ένας, δύο και τρεις από το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο στέλεχος COVID! Πόσο τυχαίο....;



Δεν διευκρινίζει σε ποια χώρα ανήκαν αυτοί οι «ξένοι υπήκοοι». Γιατί να συμβαίνει αυτό και πώς τα μέσα ενημέρωσης δεν ενδιαφέρονται να μάθουν; 

Η φυσική εικασία είναι ότι αυτή η χώρα μυστηρίου είναι η Κίνα και η Μποτσουάνα πιέζεται να μην παραβιάσει την ανωνυμία. 

Η Μποτσουάνα έχει μια ιστορία χρέους προς την Κίνα, επομένως φυσικά δεν θα ήθελαν να διαταράξουν αυτή τη σχέση κατηγορώντας την Κίνα για ένα ακόμη ξέσπασμα.

 Προφανώς, εάν η χώρα προέλευσης δεν ήταν η Κίνα, η Μποτσουάνα θα αποκάλυπτε το όνομα καθώς είναι προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας.

Εάν αυτή η παραλλαγή προήλθε από την Κίνα (που φαίνεται λογικό αν ζυγίζετε τις εναλλακτικές ), αυτό θα σήμαινε ότι αυτοί οι «διπλωμάτες» χρησιμοποιήθηκαν σκόπιμα ως σκάφη για την κυκλοφορία της νέας παραλλαγής, καθορίζοντας στρατηγικά τη Μποτσουάνα ως χώρα προέλευσης.

Φυσικά μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και μια είδηση που είχε ήδη δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, καθώς στις 24 Νοεμβρίου το Bloomberg αποκάλυπτε ότι η χώρα που μπήκε στο μάτι του κυκλώνα και στοχοποιήθηκε για τη νέα παραλλαγή, την Όμικρον, η Νότια Αφρική, είχε ζητήσει από την Johnson & Johnson και την Pfizer να μην της στέλνουν άλλα εμβόλια.

Δύο μέρες μετά, στις 26 Νοεμβρίου ο ΠΟΥ δήλωνε: «Η παραλλαγή B.1.1.529 αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον ΠΟΥ από τη Νότια Αφρική στις 24 Νοεμβρίου 2021 […]. Αυτή η παραλλαγή παρουσιάζει μεγάλον αριθμό μεταλλάξεων εκ των οποίων κάποιες είναι ανησυχητικές».

Βέβαια η εύλογη ερώτηση είναι...γιατί να έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα; Ο πρώτος πιθανός λόγος θα μπορούσε να είναι καθαρά για να διατηρήσει την ολοκλήρωση του Plandemic, ενώ δυνητικά κάλυπτε μια αύξηση των θανάτων από εμβόλια.

 Ο δεύτερος και ίσως πιο πιθανός, από τη στιγμή που εξελίσσεται πιο ήπια η νόσηση από το στέλεχος, είναι για να βοηθήσει να τερματιστεί η πανδημία πιο γρήγορα χωρίς να αποκαλυφθεί η τεράστια διαφθορά που έχει λάβει χώρα παγκοσμίως...

Απλά θεωρία συνωμοσίας; Ίσως ναι....ίσως όχι....!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου