Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ!

ΕΞΕΓΕΡΣΗ. ΚΑΙΓOΝΤΑΙ ΓΑΛΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ…
16 ΒΙΝΤΕΟ


Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ! 

H Γαλλία καίγεται 40.000 αστυνομικοί επιχειρούν με συμμετοχή drones και ελικοπτέρων ενώ βγήκαν σε κάποιες περιπτώσεις ως και στρατιωτικά καμιόνια. όλα στάχτη ο θυμός και η οργή ξεχειλίζουν απαιτούν δικαιοσύνη για τη δολοφονία του 17χρονου Nahel από αστυνομικό βετεράνο του Αφγανιστάν. 

Η μητέρα του θύματος που ηγήθηκε της πορείας σήμερα στο Nanterre στο Παρίσι είπε ότι ζητάει μόνο έναν άνθρωπο τον αστυνομικό το δολοφόνο του παιδιού της. Διαμηνύει πως δεν τα έχει με το σύστημα αλλά με το συγκεκριμένο άτομο. Και είπε ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να σκοτώνουν παιδιά…

 Διοικητικά κτίρια, αστυνομικά τμήματα πολυκαταστήματα τράπεζες εκατοντάδες οχήματα μαγαζιά τρένα, τραμ παραδόθηκαν στις φλόγες ταραχές σε όλη τη Γαλλία είναι εξέγερση… όλες οι μεγάλες πόλεις έχουν πάρει φωτιά. 

Ως και πραγματικά πυρά έριξαν οι δυνάμεις της τάξης για να κατευνάσουν το πλήθος . Πολλές συλλήψεις και τραυματισμοί εκατέρωθεν.


Η εξέγερση μεταδόθηκε και στο γειτονικό Βέλγιο στις Βρυξέλλες έκτροπα στο καρτιέ Anneessens.. Ο νεαρός που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από το κομάντο αστυνομικό ήταν μουσουλμάνος κάτι που προσδίδει διακοινοτική κόντρα στη διχασμένη Γαλλία. 

Επίσης το διεθνές σκηνικό δεν βοηθάει .. καθώς στη Σουηδία η αστυνομία εξουσιοδότησε συγκέντρωση για να καεί το Κοράνι κάτι που επέφερε επίθεση στην πρεσβεία της Σουηδίας στη Βαγδάτη από εξοργισμένους πολίτες..

Τελικά όλοι δουλεύουν για τον Ερντογάν ο Μακρόν που σκοτώνει 17χρονα χαμίνια, οι Σουηδοί που καίνε κοράνια και όλη αυτή την αντιευρωπαική αντιδυτική εξέγερση την κεφαλοποιεί ο Σουλτάνος που θυματοποιεί το ισλάμ και ετοιμάζει ” σταυροφορία΄΄ κατά Δύσης… δηλ. της ακριτικής που είναι.. η ….

Ο Ερντογάν με αφορμή το κοράνια που καίνε οι Σουηδοί είπε θα δώσει μάθημα στη Δύση.. δεν αφήνει να πέσει καρφίτσα. Γαλλία, Σουηδία (δηλ. ΝΑΤΟ) λαδώνουν τη μηχανή του ριζοσπαστισμού φονταμενταλισμού.. Τα γεγονότα μας αφορούν.

π.χ. Η αραβική άνοιξη άρχισε από Τυνησία και ξέσπασε σε Συρία..

και τώρα γαλλική άνοιξη

Η κατηγορία που έχει απαγγελθεί στον αστυνομικό που τέθηκε υπό κράτηση είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως…

Είναι πραγματική εξέγερση .. και όπως λένε και ο Σέρβοι ”η εξέγερση είναι μια κατάσταση του νου”!







 

4 σχόλια:

  1. ο λαος αντιδρα στον πουτιν, ξεκαθαρα. ο καγκεμπιτης ειναι το προβλημα που φτωχυνε ο πλανητης. ζητο ο παιδοφηλος μπαιντεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σταχτη να γενουν οι κολοεβροπεοι, που δολοφονουν παντα τους ελληνες. να μη μεβει ουτε σπερμα των καθαρματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μέρος του σχέδιου τους να δημιουργηθεί χάος απο συγκρούσεις,εμφυλιους, κλπ Οποτε δεν χαιρομαι καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΊΚΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΑΚΑΡΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή