Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

FAKE ΔΥΤΙΚΑ NEWS! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ISIS ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ MOHAMMAD SALOUAN!

ΒΙΝΤΕΟ


Πριν από λίγο ο Γαλλοσύρος καθηγητής Μπασσάμ Ταχάν Ισλαμολόγος ειδήμονας στη Μέση Ανατολή και στο συριακό έγκυρη πηγή αναφέρει ότι ο μακελάρης τρομοκράτης του Ανεσί ταυτοποιήθηκε είναι μέλος της ISIS και το πραγματικό όνομα του είναι Mohammad Salouan! 

Η ανάρτησή του πριν από λίγο: ”σύμφωνα με τους Σύριους της Χάσακα-Hassaké ο διατεινόμενος χριστιανός που διέπραξε τα εγκλήματα στην Annecy ανήκει στην Daech-Ισλαμικό Κράτος. Αυτός διέφυγε από τις μάχες κατά συριακού στρατού και Κούρδων. Το αληθινό του όνομα είναι . Αυτοί τον αναγνώρισαν και τον ταυτοποίησαν.” 

Ο Bassam Tahhan που δίνει την είδηση είναι Γάλλος καθηγητής αραβικής λογοτεχνίας, γεννημένος στη Συρία και ειδικός στο Κοράνι. Δίδαξε στην Γαλλία. Ως πηγή του για την αποκλειστική πληροφορία που βγάζει επικαλείται ένα βίντεο στην αραβική που όπως λέει έχει σπάσει τα ταμεία…

”Ο δολοφόνος του ‘Annecy θα ήταν ένας Daeshist ονόματι Mohammad Salouan που σφετερίστηκε μια χριστιανική ταυτότητα” αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο ειδήμονας και προσθέτει ότι το όνομα ολόκληρο του δολοφόνου είναι SalouanMajd











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου