Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ...

 
Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ...  
 
 
 

Θα αντικατασταθεί με αυτήν...
 






Και τότε ο εφιάλτης τους δε θα έχει τέλος...
Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους.


(Από e-mail)


 

5 σχόλια:

  1. Φίλε μου κάνεις λάθος. Πολύ μεγάλο λάθος. Ούτε και ο δικός σου εφιάλτης θα έχει τέλος. Αυτά τα χέρια που θα σου δίνουν όπλα, είναι όπως εκείνα που τα μοίραζαν στους μεν και στους δε, και μας έβαλαν να σφαχτούμε. Γιατί; Επειδή βγαίναμε νικητές από ένα πόλεμο και έπρεπε να μας αναταμείψουν. Είχαν όμως άλλα συμφωνήσει, όταν ο κόσμος, τω καιρώ εκείνω, μοιράστηκε στα δυο : Στο ανατολικό σοβιετικό και στο δυτικό φιλελεύθερο, τον ευφήμως λεγόμενο free world.

    Τώρα προσπαθούν να κάνουν νέες συμφωνίες και αγωνίζονται ποιος θα κοροϊδέψει καλύτερα τον άλλο. Ψάχνουν για θύματα, τα βρήκαν στις ισλαμικές χώρες, ελπίζω όμως ότι εδώ θα "φάνε πόρτα". Εκτός, αν επικρατήσουν φωτογραφίες σαν αυτές που μας δείχνεις. Χρήσιμοι και ηλίθιοι υπάρχουν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστώ για το "ηλίθιος" αλλά για σκέψου: Εδώ δεν υπάρχουν σουνίτες και σιίτες για να σφαχτούν μεταξύ τους! Και για να το ελαφρύνω, θα σε παραπέμψω στα "Κίτρινα γάντια" όπου ο Σταυρίδης λέει στο Φωτόπουλο:"Μουστάκια, έτσι όπως πάς θα φάμε τα μουστάκια μας κι επειδή εγώ δεν έχω μουστάκι, ό,τι φάμε θα το φάμε από το δικό σου῾...
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι στην παρούσα "κρίση" μόνο οι δωσίλογοι έχουν "μουστάκια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν αφορούσε σε σένα Romane, δεν συνηθίζω να εκφράζομαι μειοτικά στους συνομιλητές μου και να τους υποτιμώ τόσο χοντροκομμένα. Αφορούσε όλους εκείνους, που περιμένουν να μας δουν με τα όπλα στα χέρια, όπως παλιά, να σφαζόμαστε αλά Συρία. Μας προτρέπουν στην αυτοοργάνωση, οπότε οι χρήσιμοι ηλίθιοι θα απλώνουν τα χέρια να πάρουν όπλα. Πώς φαντάζεσαι την αυτοοργάνωση; Τότε, πράγματι, ο εφιάλτης δεν θα έχει τέλος, όπως δεν έχει ακόμη τελειώσει. Διότι εκείνοι που του έδωσαν σάρκα και οστά,είναι αυτοί που μας κυβέρνησαν και μας έφεραν στα απλωμένα χέρια για ένα σακκούλι ντομάτες. Είχαν, αυτοί που μας κυβέρνησαν, τα μουστάκια και τα γένια του Μαρξ και των συνεργατών του. Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκιο για το παρελθόν και τον εμφύλιο. Όμως στην παρούσα φάση αν γίνουν επεισόδια θα είναι από πολίτες προς πολιτικούς που έχουν εξαχρειώσει όλο τον λαό με τα μέτρα εξόντωσης που εφαρμόζουν.
    Φυσικά είμαστε υπέρ της ειρηνικής επανάστασης και δεν προτρέπεουμε σε ένοπλο αγώνα, αλλά λέμε στους δωσίλογους ότι έτσι όπως το πάνε μπορεί μια μερίδα του κόσμου, να πάρει και τα όπλα.
    Εάν π.χ. πάνε να κατάσχουν το χωράφι ενός αγρότη που δεν θάχει να πληρώσει το φόρο, δεν πιστεύω ότι όλοι όσοι βρεθούν σ΄αυτή την θέση, θα το αντιμετωπίσουν με καρτερία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με βρίσκεις σύμφωνο, άμα δε, και εξαιρετικά ανήσυχο. Έχω τους ίδιους φόβους με σένα. Οι αδίστακτοι τοκογλύφοι μας σπρώχνουν στα άκρα : "Εάν π.χ. πάνε να κατάσχουν το χωράφι ενός αγρότη που δεν θάχει να πληρώσει το φόρο, δεν πιστεύω ότι όλοι όσοι βρεθούν σ΄αυτή την θέση, θα το αντιμετωπίσουν με καρτερία... ". Εκεί μας οδηγούν, να πουλάμε τα σπίτια, τα χωράφια και ό,τι αποσώσαμε δουλεύοντας με ιδρώτα, για να πληρώνουμε τους φόρους. Δεν είμαστε όλοι "λαμόγια" και μπορούν, αν θέλουν, να το βρούν. Αλλά δεν θέλουν και μας στύβουν όλους στο πατητήρι.

    Όπως και να έχει, τα πράγματα είναι όντως δύσκολα. Πάντως ένα πρέπει να θυμόμαστε, ο αγώνας, αν χρειαστεί, δίνεται πρώτα για την πίστη και μετά για την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή