Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

TO ΕΥΡΩ ΜΑΣ...ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ!

O ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ (ΛEΓETAI KAI ΓΕΡΜΑΝΙΑ Α.Ε.) ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
"Ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης" δίνει στο ευρώ ένας εκ των οικονομικών συμβούλων της γερμανικής κυβέρνησης, δίνοντας, μάλιστα, στο ενιαίο νόμισμα διάρκεια ζωής μόλις 5 (πέντε) ακόμη χρόνια!

Συγκεκριμένα ο Kai Konrad, που είναι πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου που κατευθύνει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών. σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Welt am Sonntag, που αναδημοσιεύει η Telegraph, επισήμανε ότι για εκείνον «σημαντική είναι η Ευρώπη, όχι το ευρώ».
 
Ο οικονομικός σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνηση διευκρίνισε πως «κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει ακριβώς ποια θα είναι η διάρκεια ζωής του ευρώ, καθώς αυτό εξαρτάται από μια σειρά πολλών παραγόντων. Ωστόσο τα πέντε χρόνια μου ακούγεται ρεαλιστικό».

Έστειλε, τέλος, μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφέροντας: «Αποτελεί προτεραιότητα για κάθε κυβέρνηση να διατηρήσει το δημόσιο χρέος της στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα».

Ο Konrad, αντίθετα, πιστεύει ότι κάθε χώρα θα πρέπει να είναι ελεύθερη να συσσωρεύσει όσα χρέη θέλει, αρκεί αυτή μόνη να είναι υπεύθυνη για αυτά τα χρέη.

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι μας προετοιμάζουν. Το τραγικό είναι ότι χάνεται μια ολόκληρη γενιά για να ... μείνουμε στο ευρώ, όταν ακόμα και η Γερμανία ετοιμάζεται να το "αποχαιρετήσει"

 ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου