Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΒΙΝΤΕΟΣήμερα που η αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ είναι καλό να ξαναθυμηθούμε πώς ο Σαμαράς έκλεψε τους ψήφους των ευκολόπιστων Ελλήνων και έσυρε μαζί με τον πασοκογενή αδίστακτο τραπεζίτη Στουρνάρα, την Ελλάδα στον όλεθρο του τρίτου μνημονίου που εξαθλιώνει τον λαό και απειλεί ευθέως τις περιουσίες των απλών ανθρώπων.


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ:

"Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ"


ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ:
  
"Την συγκυβέρνηση την θέλουν οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα. Κι όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα ακόμα και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση έχουν το κεφάλι τους ήσυχο"!..

"Την συγκυβέρνηση τέλος την θέλουν αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη"

"Δεν μπορούμε να βγούμε από την ύφεση μαζί με εκείνους που μας οδήγησαν στην ύφεση, δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό μαζί με εκείνους που κορόϊδεψαν το λαό"!!!
Άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η συμερινή συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είναι μια κυβέρνηση όπου κυβερνάνε  "οι συντεχνίες που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα".

Είναι " μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη" όπως την θέλουν  "οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα" Τέλος είναι μια κυβέρνηση που "δεν μπορεί να μας βγάλει από την ύφεση  και μια κυβέρνηση που "δεν  μπορεί να  πεί την αλήθεια στο λαό"

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ!!! 


Δείτε τον να τα λέει, με το προεκλογικό πάθος του ψεύτη και απατεώνα πολιτικάντη...

 ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΗ, ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ


 

1 σχόλιο: