Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

OI ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

 
 
414 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!
ΟΙ 15 ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!
 
 

 
 
Στην Άγκυρα έχει μεταφερθεί η ένταση, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες Τούρκων πολιτών, υπάρχουν ήδη πάνω από 400 τραυματίες, 414 συγκεκριμένα, εκ των οποίων οι 15 είναι σε κρίσιμη κατάσταση.


Όπως αναφέρουν χρήστες του δημοφιλούς τόπου δικτύωσης, οι οποίοι μεταφέρουν τον παλμό των συγκεντρώσεων μέσω Twitter, η τουρκική αστυνομία απωθεί τους διαδηλωτές με τη βία, πραγματοποιεί ρίψεις νερού, ενώ κάποιοι ανέφεραν πως ακούστηκαν και πυροβολισμοί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν πρόκειται για βολές με πλαστικές σφαίρες.

Μάλιστα, ένα κορίτσι φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από ρίψη δακρυγόνου το οποίο τη «βρήκε» στο στόμα!

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στα τουρκικά ΜΑΤ ότι η ρίψη δακρυγόνων γίνεται στοχευοντας ψηλά και όχι στα κεφάλια του κόσμου.



Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση της χημικής απαγορευμένης ουσίας «Πορτοκαλί Παράγοντας» (Agent Orange), πληροφορία την οποία φιλοξένησε στην ιστοσελίδα του υπό μορφήν αναφοράς το CNN International, η οποία προκαλεί ναυτίες και έμετο..


Δείτε στον χάρτη τα σημεία της Πόλης που σημειώνονται επεισόδια. Αποκλεισμένες περιοχές λόγω κόσμου είναι στην ευρωπαϊκή περιοχή: ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, ΟΡΤΑΚΙΟΪ, ΜΠΕΜΠΕΚ, ΑΚΣΑΡΑΥ, ΤΑΡΛΑΒΑΣΙ + ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΖΩΝΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΣΛΙ. Στην ασιατική ακτή: ΚΑΔΙΚΙΟΪ(ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ), ΚΟΥΖΓΟΥΝΤΖΟΥΚΙ, ΤΣΕΓΚΙΕΛΚΙΟΪ (ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΩΝΗ), ΣΟΥΑΔΙΓΙΕ, ΜΟΔΙ, ΦΑΝΑΡΑΚΙ (ΦΕΝΕΡΜΠΑΤΣΕ), ΜΑΛΤΕΠΕ (ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ).
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου