Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΝΕΟΣ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΛΗΡΙΚΟ
 
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΡΙΕΣ ΣΚΗΝΕΣ
 
 


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Προειδοποιούμε τους Δυτικούς ότι αυτά τα βίντεος με το μαρτύριο των Ορθοδόξων χριστιανών στη Συρία θα χρησιμεύσουν σαν αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν εγκλήματα πολέμου. Και ηθικοί αυτουργοί είναι εκείνοι που τους εξοπλίζουν!
Επίσης το Youtube δεν αφαίρεσε το περιεχόμενο ως βίαιο όπως το μαρτύριο ενός χριστιανού στην Τυνησία.
 

Εμάς πάντως τους Ορθοδόξους όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αυτά τα βίντεος, αλλά αντίθετα γιγαντώνουν την Πίστη μας! 
 
ΣΚΗΝΕΣ
Νέο σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη το απίστευτης βαρβαρότητας βίντεο όπου ισλαμιστές αντάρτες και μισθοφόροι στη Συρία σφάζουν σαν τα σκυλιά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα ρασοφόρο χριστιανό.

Ακούγοντας με προσοχή το βίντεο διακρίνονται οι λέξεις «altemarine» που σημαίνει μητροπολίτης ή επίσκοπος και «Alepi» που σημαίνει Χαλέπι. Όλοι θέλουν να πιστεύουν πώς το βίντεο αυτό δεν έχει σχέση με τους δύο απαχθέντες Μητροπολίτες από τους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας.


Όπως και να ‘χει πάντως το βίντεο προκαλεί ανατριχίλα. «Οι μαχητές για τη δημοκρατία» στη Συρία, οι ισλαμιστές, σφάζουν με μαχαίρι χριστιανούς σε δημόσια θέα, υπό τις ιαχές του πλήθους που ζητωκραυγάζουν και αναφωνούν «Ο Θεός είναι μεγάλος».

Ότι φώναζαν δηλαδή και οι ισλαμιστές στην τελευταία μεγάλη συγκέντρωσή τους στην Ομόνοια για την δημόσια "ταφή" ενός μουσουλμάνου... Ότι, φώναζε ο ισλαμιστής στο Λονδίνο όταν έσφαξε στο κέντρο του δρόμου το στρατιώτη.

Πρόκειται για ένα ακόμη φρικιαστικό βίντεο με πρωταγωνιστές, ισλαμιστές, που ενδεχομένως προέρχονται από το μέτωπο Αλ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα" και οι οποίοι είναι ξένοι υπήκοοι (Σαουδάραβες, Τούρκοι, Πακιστανοί, Τσετσένοι κλπ) που πολεμούν κατά του Σύρου Προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Αυτά τα τέρατα θέλουν να εξοπλίσουν ακόμη και με βαρύ οπλισμό οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. Σε αυτούς θέλουν να παραδώσουν τους χριστιανούς της Συρίας μόνο και μόνο για να ανατρέψουν τον Ασαντ και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους στην περιοχή.

Δεν γνωρίζουν όμως, πώς οι ισλαμιστές αντάρτες θα γυρίσουν να σφάξουν και τους ίδιους και θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα που τους δίνουν εναντίον Ευρωπαίων και Αμερικανών πολιτών. Αυτά που έχουν γίνει θα είναι τίποτα σε αυτά που θα ακολουθήσουν αν συνεχίσουν την ίδια πολιτική. 

Πηγή : Βίντεο απο ρεπορτάζ των Δ. Πορφύρη και Π. Σταφυλά (Βρυξέλλες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου