Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ


ΣΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΕΡΤ


 

Με έντονα συμβολικό χαρακτήρα - ελέω και του τριημέρου του Πολυτεχνείου - η κυβέρνηση συνεχίζει να επιβάλλει την ολοκληρωτική της πολιτική.

Πριν από λίγη ώρα η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου έλαβε αυστηρή προειδοποίηση απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ότι σε περίπτωση που παραχωρηθεί χώρος εντός του Πολυτεχνείου και γίνει απόπειρα εκπομπής της ΕΡΤ από εκεί, το κτήριο θα αποκλειστεί και θα ακολουθήσει εισβολή των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου δήλωσε...
πως δεν μπορεί πλέον να αναλάβει την ευθύνη ενός τέτοιου εγχειρήματος νίπτοντας τας χείρας του.

Πληροφορίες μας κάνουν λόγο για έτοιμο πρωτοσέλιδο από μεγάλη καθημερινή εφημερίδα, η οποία θα προϋπάντιζε μια τέτοια εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστημιακό ίδρυμα, με τον τίτλο:

"Εκτός Ελέγχου το Πολυτεχνείο". 
Χθες το βράδυ οι φύλακες του Πολυτεχνείου δέχθηκαν τη "φιλική" επίσκεψη αστυνομικών με πολιτικά οι οποίοι τους ανέφεραν πως "υπάρχουν πληροφορίες ότι φορτηγά με μηχανήματα ετοιμάζονται ή έχουν μπει ήδη στο πολυτεχνείο".

Μετά και την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στο κτίριο της Α. Παρασκευής, απ' όπου εξέπεμπαν για 5 μήνες οι απεργοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθίσταται σαφές ότι η κυβέρνηση - πέρα από την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα - επιχειρεί και τον ασφυκτικό έλεγχο σε οποιασδήποτε πληροφόρηση δεν συναινεί στην επίθεσή της στην κοινωνία


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου