Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ

 
Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ

 
 
 

Mπορεί να άνοιξαν τους ουρανούς με το HAARP για να μας δείξουν ότι τους πονάει η μονοήμερη περατσάδα των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, μπορεί να αδιαφορούν για τις συμβολικές (ως τώρα) κινήσεις των πολιτών ενάντια στην τρόικα των τοκογλύφων, μπορεί να νοιώθουν ότι έχουν επικρατήσει, αλλά...
 
...η ουσία είναι ότι ο λαός έχει φτάσει στα όριά του και αυτό είναι σίγουρο ότι το ξέρουν!

Ένας παράγοντας είναι η φορολογία, η πρωτοφανής και ληστρική φορολογία με την οποία θα ασχοληθούμε σε προσεχές άρθρο μας.

Ο άλλος είναι η ενδοτικότητα που δείχνει η κυβέρνηση στις απαιτήσεις των τοκογλύφων!

Τόσο πρόθυμους δωσίλογους δεν θάχουν ξαναδεί τα τροϊκανά λογιστάκια σ΄όλη τους την καριέρα του οικονομικού δολοφόνου!

Ε! λοιπόν τώρα η τρόικα απαιτεί το ξήλωμα της αμυντικής βιομηχανίας μας που εκτός από κερδοφόρα είναι και απαραίτητη για ένα στοιχειώδες (στοιχειωδέστατο) επίπεδο ανεξαρτησίας της αμυντικής μας τροφοδοσίας από εγχώριας παραγωγής στρατιωτικά οχήματα και όπλα.

Δεν ξέρω αν παραβιάζω ανοικτές θύρες, αλλά είμαι υποχρεωμένος να το τονίσω!

Η κυβέρνηση εάν υποβαθμίσει ή άκόμη χειρότερα εάν ξηλώσει την αμυντική βιομηχανία της χώρας, θά πέσει!Είναι ένα όριο που εάν το διαβεί, δεν έχει επιστροφή ούτε μέλλον στην εξουσία.


Δεν είναι μόνον οι ένοπλες δυνάμεις που θα αντιδράσουν (άν αντιδράσουν)! Είναι ολόκληρο;ο Ελληνικός λαός που ξέρει ποολύ καλά τί σημαίνει να αφήνεις την χώρα ανωχύρωτη ή να εξαρτάς την οχύρωσή της αποκλειστικά στα ξένα όπλα που ή θα στα δίνουν λειψά, ή δεν θα σου δίνουν ανταλακτικά (F16), ή θα σου δίνουν αυτά που έχουν για πέταμα (στραβά υποβρύχια)...
Ας μην το λάβει σοβαρά υπ΄όψιν το άρθρο αυτό η δωσίλογη κυβέρνηση...

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠAIΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου