Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΥΣ...

 
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ:
"ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΩΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ"

 

O εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης έθιξε το θέμα της ψυχικής ισορροπίας των μελών της τρόικα που απαιτούν να βγει στο "σφυρί" η περιουσία των Ελλήνων πολιτών. Μάλλιστα αναφέρει ότι τη διαδικασία των πλειστηριασμών τη ζει καθημερινά στα δικαστήρια, προειδοποιώντας για όσα θα ακολουθήσουν αν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί σημαίνει για μένα μια δεύτερη μικρασιατική καταστροφή. Από τη βουλή δεν μπορεί να περάσει τέτοιος νόμος που να βγάζει μαζικά σε πλειστηριασμό τα σπίτια του κόσμου που δεν μπορούν να πληρώσουν. Και οι τράπεζες έχουν συμμετοχή σε αυτό». Πρόσθεσε περιγραφικά: «Πλειστηριασμοί γίνονταν πάντα στην Ελλάδα. Αυτοί που εισηγούνται άλλα πράγματα δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει πλειστηριασμός. Εμείς τα ζούμε καθημερινά στα δικαστήρια. Μιλάμε για φρικτές καταστάσεις. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό σήμερα και δεν το εμπεδώνουν και αυτά τα τρία άτομα της τρόικας, τα οποία δεν ξέρω τι προελεύσεως είναι τι προσόντα έχουν και τι ψυχική ισορροπία, εδώ υπάρχει πρόβλημα».

Συνέχισε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Τα άτομα τα οποία ασκούν δημόσια εξουσία και εν προκειμένω η τρόικα κυβερνά κατά ένα μεγάλο μέρος, πρέπει να διαπιστώσουμε ότι είναι άτομα ψυχικά ισορροπημένα. Εγώ τουλάχιστον σε έναν από αυτούς δεν το έχω δει. Πιστεύω ότι ο κ. Πρωθυπουργός πρέπει να ζητήσει να αλλάξουν τα άτομα».

Ερωτηθείς για την αποπομπή του από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων δήλωσε: «Αυτές είναι αποφάσεις πολιτικές και αυτός που τις παίρνει έχει και το βάρος των αποφάσεων του. Εάν κάνω οποιαδήποτε κρίση, θα θεωρηθεί ότι κάνω αντιπολίτευση. Θεωρώ ότι υπάρχουν πιο καλοί από μένα και εύχομαι το έργο να συνεχιστεί».

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου