Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!

ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΕ ΒΙΤΡΙΝΑ !!!

(ΕΙΚΟΝΑ)

 


Με την ανεργία στην Ευρώπη να έχει φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, ακόμα και καταρτισμένοι επαγγελματίες εξακολουθούν να δυσκολεύονται να βρουν μια θέση εργασίας...

Έτσι η δανική εταιρεία με την επωνυμία Reputation Copenhagen σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να βοηθήσει τους ανέργους να βρουν δουλειά. Αντί να στέλνουν διαρκώς βιογραφικά, τα οποία καταλήγουν, εν τέλει, στον κάλαθο των αχρήστων, να εκθέσουν εαυτούς σε μία βιτρίνα και να λειτουργήσουν ως εμπόρευμα.

Ένα μικρό γραφείο τοποθετήθηκε στη βιτρίνα της εταιρείας, όπου κάθε μέρα και για 3 ώρες, ένας άνεργος κάθεται στην καρέκλα και εργάζεται, ελπίζοντας να τραβήξει την προσοχή εργοδοτών που θα έχει ανάγκη τις υπηρεσίες του.

«Μπορεί να φαντάζει ως απελπισμένη και υποτιμητική πράξη όμως λειτουργεί, αφού από τα τρία άτομα που κάθονται καθημερινά προσλαμβάνεται το ένα!» λέει ο Alexander Peitersen , διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω οτιδήποτε», λέει στη «Wall Street Journal» ο Hannibal Camel Holt, ένας άνεργος πολιτικός επιστήμονας, και συνεχίζει: «Παρά τα προσόντα και μιλώντας έξι γλώσσες, ήδη ψάχνω για δουλειά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μπορεί να νιώθω σαν πίθηκος σε ένα κλουβί και όλοι να με κοιτάζουν σαν αξιοθέατο, όμως εάν έχω έστω και μία πιθανότητα να εργαστώ δεν με πειράζει καθόλου αυτό».

Η ιδέα έχει προσελκύσει των ενδιαφέρον των ΜΜΕ αλλά και των παρακείμενων εταιρειών που σκέφτονται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο της επιλογής των υπαλλήλων τους από τις βιτρίνες.Την είδηση είδαμε εδώ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ   ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΑΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! 

ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου