Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙBANKSTER ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ


Και ξαφνικά κάτι τον έπιασε τον Standard &Poor's και αναβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας από CCC+ σε Β-  ενώ η αναβάθμιση υποτίθεται ότι αναμενόταν μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης... 


Πρόκειται για μία κίνηση που επιβεβαιώνει τον πανικό της νέας τάξης και ενώ η οικονομική κατάρρευση στην Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί, είναι τώρα η στιγμή που φοβούνται μια πραγματική εξέγερση. Μετά την καθ΄ολοκληρίαν καταστροφή της μεσαίας τάξης οι δωσίλογοι κατ εντολήν των τοκογλύφων κατακτητών περνάνε σε μια διαδικασία αφανισμού της αγροτικής  ζωής της χώρας. Φοβούνται λοιπόν την εξέγερση των αγροτών που μπορεί να πυροδοτήσει ένα μεγάλο λαϊκό μέτωπο αντίστασης και βάζουν τον S&P να λέει πως πάμε για ανάκαμψη... 


Στη σχετική ανακοίνωση ο αμερικανικός οίκος δεν παραλείπει να επισημάνει ότι η απόφαση της αναβάθμισης δήθεν αντανακλά την τήρηση εκ μέρους της Αθήνας των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης, αλλά και το γεγονός ότι η ελληνική οικονομία, παρά τα αλλεπάλληλα κτυπήματα, έχει αποδειχθεί πιο ανθεκτική από ό,τι υπολόγιζαν (οι τοκογλύφοι κατακτητές).


Η κατάρρευση του ΑΕΠ από 237,431 δισ. ευρώ σε 179,081 δισ. ευρώ, η μείωση των επενδύσεων  από 49,685 δισ. ευρώ σε 10,721 δισ. ευρώ και της αποταμίευσης στον ιδιωτικό τομέα από τα 38,672 δισ. ευρώ στα 13,877 δισ. ευρώ, η αύξηση της ανεργίας  από το 9% στο 26,6% συνιστούν για τον S&P...ανάπτυξη!

Επιπλέον τους έχει εντυπωσιάσει η εξαιρετικά χαμηλή ύφεσητης ελληνικής οικονομίας το 2015, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν για να την διαλύσουν, με τα εκατοντάδες υφεσιακά μέτρα και κυρίως με τα capital controls που οι τοκογλύφοι περίμεναν να τσακίσουν ότι είχε απομείνει όρθιο στην Ελληνική οικονομία.

Τώρα οι ίδιοι οι τοκογλύφοι κατακτητές μέσα από αναλυτές του το S&P, παραδέχονται πως η παραοικονομία και τα 40 δισ. ευρώ που βρίσκονται σε στρώματα και θυρίδες σώζουν την ελληνική οικονομία, τουλάχιστον σε μακροοικονομικά μεγέθη γιαυτό ψάχνουν να βρουν τρόπους να βάλουν χέρι και σε αυτά.

Η αναβάθμιση από τον S&P γίνεται λοιπόν για να εκτονωθεί η λαϊκή οργή και να δοθεί μια εικόνα φωτός στο βάθος του τούνελ πλην όμως είναι το φως από το τρένο που θα μας ισοπεδώσει οριστικά!

Τα μέτρα του "ασφαλιστικού" και ιδιαίτερα αυτά που στρέφονται κατά της αγροτικής όχι ανάπτυξης αλλά απλής επιβίωσης, συνιστούν την χαριστική βολή όχι στην αναπτυξιακή οικονομία της χώρας αλλά στην στοιχειώδη ύπαρξη του Ελληνικού λαού.

Αυτή η εξέγερση των αγροτών θα επιχειρηθεί να ελεγχθεί από  τους δωσίλογους και με αφορμή την αναταραχή να πάνε σε κυβέρνηση οικουμενική δηλαδή σε μνημονιακή χούντα!Καταλληλότερος για πρωθυπουργός έχει κριθεί ο υπάλληλος των Rothschilds και διοικητής της ιδιωτικής τράπεζάς τους που φέρει τον εικονικό παραπλανητικό τίτλο "Τράπεζα της Ελλάδος"  ενώ στην πραγματικότητα ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS .

Άλλωστε παρενέβη δύο φορές μέσα σε ένα μήνα (30/11/15 και 2/1/16)  σαν προϊστάμενος των δωσίλογων πολιτικών συστήνοντας τους να περάσουν επειγόντως τα άθλια μέτρα όλοι μαζί!!! 


Θέλουν μια κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου για να περάσουν και άλλο ένα δήθεν "κούρεμα του χρέους" σαν το PSI πάντα στις πλάτες του Ελληνικού λαού. 

Το πρόβλημα όμως για την νέα τάξη και την Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία της (ΠΤΕ) θα είναι μεγάλο εάν δεν μπορέσει να ελέγξει την εξέγερση των αγροτών και αυτή γενικευτεί σε εξέγερση όλου του Ελληνικού λαού.

Τότε υπάρχει ελπίδα να απαλαγούμε από την χούντα των δωσιλόγων και από τους τοκογλύφους κατακτητές. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου