Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΜΙΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΑΛΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΒΙΝΤΕΟ



Η διανοούμενη Simone Le Baron είναι μια προσωπικότητα άγνωστη για τους Έλληνες...Άς την γνωρίσουμε.

Σιμόν Λε Μπαρόν
«Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα»

Αν υπήρχαν περισότεροι Έλληνες που αγωνίζονταν για την Ελλάδα και την αγαπούσαν σαν την Γαλλίδα φιλέλληνα Simone Le Baron, η Πατρίδα μας θα ήταν ελεύθερη, ισχυρή και θα αποτελούσε ένα παγκόσμιο φάρο πολιτισμού.
Διαβάστε μερικά από τα σχόλιά της και δείτε το βίντεο για να καταλάβετε ότι Έλληνας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι...


Simone Le Baron: κανονικά, θα έπρεπε να γκρεμίσετε το τζαμί στη Θεσσαλονίκη, εγώ πρώτη αν θέλετε, δεν έχω πρόβλημα



«Μία θεωρία του μισελληνισμού είναι ότι οι αρχαίοι Έλληνες και οι σύγχρονοι δεν έχουν καμία σχέση, ότι οι αρχαίοι μόνο ήταν φορείς του Ελληνισμού.

Ξέρουμε, όμως, ότι, εάν υπάρχει ακόμα σήμερα η Ελλάς, στο ίδιο μέρος, όπου οι κάτοικοι μιλάνε την ίδια γλώσσα χιλιάδες χρόνια, το οφείλουμε στους Έλληνες (περίπου 15 εκατομμύρια με τη διασπορά σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή) που συνεχίζουν την ιστορία του έθνους τους.

Ο Ελληνισμός είναι τρόπος ζωής, μήνυμα προς την ανθρωπότητα. Έδωσε τα φώτα στον πολιτισμό και συνεχίζει. Στην κορυφή όλων των πανεπιστημίων του κόσμου βρίσκουμε Έλληνες καθηγητές. 

Το να αρνηθούμε αυτό σημαίνει να αρνηθούμε τους εαυτούς μας, την ταυτότητά μας ως πολιτισμένοι πολίτες του κόσμου.

Συνεπώς, απαιτώ την προστασία του ελληνικού λαού από την UNESCO, την εγγραφή του ελληνισμού στην πολιτιστική παγκόσμια κληρονομιά και να παρθούν επειγόντως μέτρα, αφενός εναντίον των ανθρώπων, πολιτικών, δημοσιογράφων ή οποιουδήποτε προτρέπει σε μισελληνισμό, κι αφετέρου για την επιβίωση του ελληνικού λαού.

Σας ευχαριστώ εξ ονόματος των αδελφών μου Ελλήνων.»

Απόσπασμα από την επιστολή (γραμμένη στα Ελληνικά !!!) της Σιμόν Λε Μπαρόν στην UNESCO – Ιούλιος 2013


(από το βιβλίο της «Μια Γαλλίδα για την Ελλάδα» εκδ. Κάκτος)


Η Simone Le Baron είχε επίσης δηλώσει : Έβαλαν την Αρβελέρ στη Σορβόνη γιατί είναι Εβραία ανθελληνίδα. Τότε ξεκίνησε το σχέδιο εθνοκτονίας της Ελλάδος με πράκτορες ανθέλληνες Έλληνες ή μη.


Ας θυμηθούμε την Αρβελέρ με πόση «αγάπη»  και  «αφοσίωση» μιλά για την Ελλάδα και τους Έλληνες...

Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ:« Ψαροκόκαλα θα βρουν στην Αμφίπολη»

« 350.000 Πόντιοι καταστράφηκαν και όχι σφαγιάσθηκαν ή εξοντώθηκαν.....»

«Όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης»!!

«Είμαστε ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ κλπ δηλαδή είμαστε Ρωμιοί ΡΟΜΑΝΟΙ...»

« Όταν μου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση γελάω! 

« Οι φερομένοι ως Μακεδόνες βασιλείς, στ᾿ ἀλήθεια ήταν αρμενικής καταγωγής.

Ας δούμε τι λέει η Σιμόν Λε Μπαρόν

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Αρβελέρ ότι "δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων", η εκπληκτική Simone Le Baron που μας κάνει να την αγαπάμε όλο και περισσότερο, έκανε την παρακάτω δήλωση-καταπέλτη για την κα Αρβελερ:

Η αποβλάκωση των λαών ξεκίνησε στη δύση πριν από 40 χρόνια άρα στη Γαλλία με το Ζισκάρ πρώτον. Τελείωσα το 1970 το λύκειο (τότε είχαμε 7 χρόνια λύκειο αν είχαμε κλίση για τα γράμματα, οι άλλοι πηγαίνανε στο γυμνάσιο): το τελευταίο χρόνο είχαμε για το baccalauréat ως σπουδαιότερο μάθημα, με 6 ώρες την εβδομάδα, φιλοσοφία. Μπορούσαμε επίσης να διαλέξουμε αρχαία ελληνικά εγώ έκανα 7 χρόνια λατινικά. 


Από το 1974 και πέρα η Σορβόνη και το γαλλικό ινστιτούτο της Αθήνας έγιναν όργανα της γαλλικής κομματοκρατίας. Έβαλαν την Αρβελέρ στη Σορβόνη γιατί είναι Εβραία ανθελληνίδα. Τότε ξεκίνησε το σχέδιο εθνοκτονίας της Ελλάδος με πράκτορες ανθέλληνες Έλληνες ή μη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ  SIMONE LE BARON







ΠΗΓΗ

1 σχόλιο: