Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ : ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ 2009 ΑΛΛΑ ΟΙ ¨ΤΑΓΟΙ" ΗΤΑΝ "ΔΕΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ

(ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009 ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΦΜ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ....)

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ - ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ - ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΜΕΠ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ
ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ


Η ΛΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ


ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.....Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ


ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ" ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣΚΑΠΟΙΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ) ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ "ΣΥΝΟΔΟΥ" ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.....


Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΦΙΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Το Αγαθονησι ειναι ένα πανέμορφο νησί, αναπόσπαστο κομμάτι του Σώματος της Ελληνικής Επικράτειας. Το Αγαθονησι είναι για πολύ καιρό τώρα στο μάτι του κυκλώνα, με συχνές παραβιάσεις του Εθνικού Εναερίου Χώρου από τα εχθρικά αεροσκάφη της Τουρκίας, τα οποία αναχαιτίζονται μονίμως από την Πολεμική μας Αεροπορία.

Μια μορφή κατάληψης του Ελληνικού Χώρου, επιχειρείται εδώ και καιρό επίσης προγραμματισμένα, καθώς από την Τουρκία οι δουλέμποροι κάνουν "συγκεκαλυμμένες αποβάσεις" δήθεν προσφύγων, με σκοπό την αλλοίωση του Ελληνικού Πληθυσμού. Η Ελληνική Πολιτεία δεν αντιδρά, προφασιζομενη ότι «δεν της το επιτρέπουν οι Διεθνείς Συμβάσεις που έχει υπογράψει». Το Αγαθονησι έτσι όπως το ζήσαμε 22 @ 23 Ιουνίου 2009 , δέχεται 100αδες τέτοιες αποβάσεις, με εντελώς απούσα την Πολιτεία από την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος η/και της απειλής.*
.
Χρησιμοποιείται επίσης το επιχείρημα ότι τα θύματα των δουλεμπόρων σχίζουν τα πλωτά-φουσκωτά στα οποία επιβαίνουν και έτσι καθίστανται Ναυαγοί** πράγμα που υποχρεώνει (κατά την επίσημη επιχειρηματολογία) την Ελλάδα να τους περισυλλέξει και να τους περιθάλψει.

Συμφωνα με τις συμβάσεις που οι ασκούντες την Κυβερνητική Πολιτική διατείνονται ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει, όλοι αυτοί που εισέρχονται κατά χιλιάδες με αυτό τον τρόπο, θα φύγουν μόνο όταν το θελήσουν οι ίδιοι!!!!!!!

.
Ουσιαστικά αναπτύσσεται μια επιχειρηματολογία η οποία τεκμηριώνει και πείθει για ένα και μόνο πράγμα: ότι οι Διεθνείς Συμβάσεις εξασφαλίζουν το απυρόβλητο στην μετακίνηση "δούλων" από τους δουλεμπόρους, πράγμα που τεκμηριώνει ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων συνειδητά επιδιώκει την χωρίς εμπόδια άσκηση δουλεμπορίου με σκοπό την παραγωγή "Δούλων" για την ικανοποίηση του Κέρδους και κυρίως του βίτσιου της Εξουσίας.

.
Τεκμηριώνει επίσης ότι η Παγκοσμιοποίηση επιδιώκει μέσα από την κατασκευή "Βαβέλ" να καταλύσει τους Πολιτισμούς και την Πολιτιστική Ταυτότητα των Λαών, καθότι ο Πολιτισμός αποτελεί την οντολογική υπόσταση και την μοναδικότητα κάθε Λαού, η οποία και διασφαλίζει την Ελευθερία και την Δημοκρατία στον Άνθρωπο , στην Κοινωνία στους Λαούς. Καταλύοντας τους Πολιτισμούς και τις πολιτιστικές ταυτότητες, παράγονται μάζες ανθρώπων με οικονομική ύπαρξη και μόνο, και έτσι πραγματοποιείται το σχέδιο της Νέας Τάξης πραγμάτων για "Κοινωνία της Αγοράς". Μια κοινωνία χωρίς οντολογική υπόσταση , μια κοινωνία ηλιθίων καταναλωτών χειραγωγούμενων από την εξουσία.

.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα υποσυστήματα της, δεν το κρύβουν άλλωστε καθώς με κάθε μέσο προπαγανδίζουν ότι τα Κράτη-Έθνη "τελείωσαν" και ότι είναι αντιδραστικό στοιχειό (ΦΑΣΙΣΤΑΣ) όποιος πιστεύει σε Πατρίδα Σημαία Έθνος Πολιτισμό κλπ.
.
Ένα ακόμη εφεύρημα είναι ο όρος των σύγχρονων Σοφιστών και Δημαγωγών, ο όρος "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Είναι ένα Σόφισμα πίσω από το οποίο κρύβεται η επιδίωξη του εξαναγκασμού σε μια ΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ δηλ. των μονοπωλίων και της Εξουσίας.
.
Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι αυτό που είχαμε πριν την Νέα Τάξη. με τους Γάλλους να είναι Γάλλοι, τους Ιταλούς να είναι Ιταλοί, τους Σπανιόλους να είναι Σπανιόλοι, τις Συριανές να είναι Συριανές, τους Ιρακινούς Ιρακινούς. Πολιτισμοί παλιοί και μεγάλοι όσο η Βαβυλώνα, όσο το Σινικό τοίχος των Κινεζών, Λαοί Συμπαγείς ώστε να έχουν την "κρίσιμη μάζα" που χρειάζεται για να διατηρείται και να παράγεται Πολιτισμός, Ταυτότητα, οντολογική υπόσταση, συνεχής πορεία προς το φως και την Αλήθεια.
.
Δεν υπάρχει ποιο φασιστικό και αντιδραστικό εργαλείο υποδούλωσης του Ανθρώπου από την κατάργηση των Πολιτισμών με την κατασκευή Απολιτισμικης Κοινωνίας της Αγοράς μέσα από την Δημαγωγία της δήθεν Πολυπολιτισμικης Κοινωνίας, σκοπό ο οποίος επιδιώκεται και μέσα από τους δουλεμπόρους που παίζουν -με το αζημίωτο- το βρώμικο παιχνίδι της Παγκοσμιοποίησης μέσα από την παραγωγή μεταφερομένων δούλων.
.
Οι Λαοί έχουν γυρίσει την πλάτη στην Ευρώπη, και αδιαφόρησαν στις Ευρωεκλογές ακριβώς επειδή η Ευρώπη ενεργεί ως υποσύστημα της Παγκοσμιοποίησης και επιδιώκει να ΜΗΝ υπάρχει Γαλλία, Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία , Ισπανία κλπ ως Πολιτιστική ταυτότητα, αλλά μια Απολιτισμικη μάζα χωρίς ταυτότητα και οντολογική υπόσταση με ανθρώπους ανακατεμένους να συνυπάρχουν μέσα από την οικονομία και σε ακτινωτή σχέση ο καθένας τους με την εξουσία.
.
Πριν κάποιες εκατονταετίες το MAYFLOWER έφερνε στα παράλια της Αμερικής κάποιους απεγνωσμένους DESPERADOS. Οι Ινδιάνοι, Λαός με τεράστιο Πολιτισμό, τους περιέθαλψαν και μοιράστηκαν τα υπάρχοντα τους με τους "αποβιβασθέντες" οι οποίοι θα είχαν πεθάνει στο κρύο εκείνου του χειμώνα εάν οι Ινδιάνοι δεν τους Αγκάλιαζαν.
Μέσα από μια διαδικασία που περιέλαβε τον χαρακτηρισμό των Ινδιάνων ως σφαγέων και βαρβάρων, οι "αποβιβασθέντες ναυαγοί" έκαναν τους Ινδιάνους μουσειακό είδος.
.
Η Θέση μας είναι ότι δεν πρέπει όλοι, οι Έλληνες, Οι Ιρακινοί, Οι Μαλτεζοι, Οι Κινέζοι, Οι Ισπανοί και όλα τα Έθνη, να γίνουμε...Ινδιάνοι στον Τόπο μας, χωρίς οντολογική υπόσταση και πολιτισμό .

Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος Η.Π.Α.

ΣΣ Τα ανωτερω εκφραζουν τις Ακαδημαικες θεσεις του Καθηγητη Ανδρεα Αθηναιου (Lindback Award for Distinguished Teaching, Villanova UNiversity 1987, University of Pennsylvania 1978) U.S.A.

Σημειωση:

*Εκπομπή στο High TV Τέταρτη 24 Ιουνιου 2009

**Η πρόκληση Ναυαγίου δεν σε καθιστά ναυαγό που δικαουσε φροντίδας, όπως και η δολοφονία των γονέων σου (σύμφωνα με κλασσικό ανέκδοτο της Νομικής Σχολής) δεν σε καθιστά ορφανό που μπορεί να επικαλεστεί την ορφάνια του και να ζητήσει την συμπάθεια του Δικαστηρίου . Η πρόκληση ναυαγίου είναι ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με πολυετή φυλάκιση. Υπάρχουν λύσεις, όχι όμως όταν υπηρετείται ο Σκοπός της Παγκοσμιοποίησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου