Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

TO DEAD OR ALIVE INFO.COM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!


ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!




Apo:«Εάν οι Τούρκοι επιλέξουν τη σύγκρουση υποθέστε ότι είμαι νεκρός»


Το γνωστό διεθνές site "Dead or Alive Info.com" στο οποίο μπορεί κανείς να αναζητήσει το αν κάποιος είναι ζωντανός ή έχει φύγει από την ζωή, παρουσιάζει τον Abdullah Öcalan ζωντανό!
Φυσικά δεν μπορεί κανείς να αρκεστεί σε αυτήν την πληροφορία, αλλά είναι η μόνη δυνατότητα που έχουμε αυτή την στιγμή.

Μπορείτε να δείτε την σχετική ανάρτηση στο deadoraliveinfo.com



SearchSuggest a name to add to the siteNew NameSubmit a comment to the siteCommentFind out how the site worksInstructionsFind out if famous people are Dead or Alive?Home

Search for: 
Click for the main
Search Page

Profile
Send to friend
Last updated: 04/03/2016

<< Go Back   Alive

Abdullah Öcalan

Field:Other
Info:Leader of the Kurdistan Workers Party fighting the Turkish government, captured, tried and sentenced to death (the death sentence was later commuted)


Date of Birth:
Current Age:
04/04/1948
67

Link(s) with more info:Wikipedia Link


© Copyright 1998 - 2011 by Kentix Computing  


Πάντως πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι η σημερινή φημολογία για τον θάνατο του Οτσαλάν είναι βασισμένη στα λόγια του ίδιου του Apo. Διότι πέρισυ τον Αύγουστο υπήρξε εκτενής δημοσιότης της δήλωσής του σε αυτούς που τον συνάντησαν:"Μήν με επισκέπτεστε πλέον. Υποθέστε ότι είμαι νεκρός"!!! Ή κατά μία άλλη άποψη τους είπε: «Πείτε τους ότι ο Apo είναι νεκρός»


Συγκεκριμένα φέρεται να δήλωσε:

«Εάν τερματίσουν (οι τούρκοι) τη διαδικασία (ειρήνευσης) και επανέλθουν στη σύγκρουση και δεν σας επιτρέπουν να με επισκεφθείτε, υποθέστε ότι είμαι νεκρός και μη με επισκέπτεστε πλέον»

Αυτό το μήνυμα του Apo προς του Κούρδους σημαίνει ότι είτε είμαι ζωντανός βιολογικά είτε νεκρός, είναι ένα και το αυτό, διότι πολιτικά Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Έτσι κι αλλιώς ηγετικές φυσιογνωμίες σαν τον 
Apo δεν πεθαίνουν ποτέ, γιατί ο βιολογικός θάνατος δεν σταματά τις ιδέες, τις αξίες  και τους αγώνες που εκείνοι ενέπνευσαν! 

Μήπως μπόρεσαν να σκοτώσουν τα ιδεώδη του Καποδίστρια επειδή τον δολοφόνησαν; Ακόμα και σήμερα, σχεδόν 200 χρόνια μετά το θάνατό του, εμπνέει τους Έλληνες ο Αγώνας του για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και μεγάλη.

Έτσι λοιπόν πρέπει να μας απασχολεί κυρίως ο αγώνας του Οτσαλάν για ειρήνη και ανεξαρτησία των Κούρδων, όπως πρέπει να μας απασχολεί και η αντίθετη εμμονή της Τουρκίας προς την αντίθετη κατεύθυνση της σύγκρουσης, του πολέμου και της συνεχώς εντεινόμενης ιμπεριαλιστικής πολιτικής της.

Πολιτικής που μας αφορά άμεσα και αποτελεί κοινό αντίπαλο αν όχι εχθρό, με αυτόν που αντιμετωπίζουν οι Κούρδοι του Οτσαλάν, και πρέπει και εμείς να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα.


1 σχόλιο: