Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΗ…ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!



Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να τα δημοσιεύσω

«Παιδιά μου Θα αγριέψουν τα πράγματα, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο, προσέξτε να μην χάσετε την πίστη σας, τα σκηνώματα τα δικά σας είναι του Χριστού, τα φωτίζει και τα γεμίζει με φως, σας δίνει λίγο πόνο για να καταλαβαίνετε τον πόνο των άλλων.

Οι καιροί είναι τόσο σύντομοι, Ο Χριστός δεν έχει ημερολόγιο Ο Χριστός έχει Λόγο! Είναι το Α και το Ω

Είναι η Γη και το Σύμπαν ολόκληρο, ΑΝΤΕΞΤΕ και δεν θα σας εγκαταλείψει, κάποτε μας μίλησε για μαύρα Χριστούγεννα, Ετοιμασθείτε ( δεν αναφέρει χρόνο ) 

Κατά λάθος θα κάνουν το σχέδιο του Θεού , γι’ αυτό το αφήνει στα χέρια τους…την χώρα ( Ελλάδα ) την δική του που ευλόγησε δεν θα αφήσει να την καταστρέψουν.

Ο Χριστός σας σκεπάζει, σας τα λέει, σας φωτίζει ! εάν εσείς επιλέξετε την πτώση, Ο Χριστός δεν θα την εμποδίσει όπως δεν εμπόδισε και την πρώτη πτώση. Ο Χριστός σας έδωσε τα μάτια και εσείς χρησιμοποιείτε τα πόδια και πέφτετε στο κενό !

ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ! ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΗ…ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ.

Να ανοίγετε διάπλατα την πόρτα της ψυχής σας για να μπαίνει άπλετο το φως του Αγίου Πνεύματος γιατί μόνο Αυτό θα σας σώσει. 

Θα νομίσετε ότι φτάσατε στο τέλος, δεν θα αντέχετε άλλο και θα πείτε ότι ούτε ανάσα πλέον δεν μπορείτε να πάρετε, Ο Χριστός όμως θα είναι δίπλα σας και θα σας δώσει τόση ανάσα από την Δική του ώστε τα πνευμονια σας δεν θα την αντέχουν, αυτό θα γίνει σύντομα. 

Ήρθε πλέον ο καιρός της επιστράτευσης στην Ελλάδα, ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ,

ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ! Ο Χριστός είναι δίπλα σας και σας κρατά στην αγκαλιά του και δεν τον βλέπετε, ήδη έχει …

Καθαρισθείτε ΤΩΡΑ, η αποκάλυψη τελείωσε ! 

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ …

Ο Χριστός ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ! ( ΕΛΛΑΔΑ ) μετά από τις πολλές παρακλήσεις της Μητρός του, έκανε ένα βήμα πίσω, θα γίνει επιστράτευση αλλά όπως θα πάνε έτσι θα γυρίσουν πίσω !

Μέσα στο καζάνι που βράζει, εσείς θα νοιώθετε την ζέστη, οι άλλοι θα καούν ! να είσαστε επί ποδός, κάντε όλα πράξη, όσα ξέρετε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου