Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΙΕΡΕΙΣ, ΜΗΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ...




Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι και σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω

«Οι Ιερείς, μην ευλογείτε την καταστροφή αλλά δοξάστε Τον Θεό για να δοξαστείτε και εσείς και βάλτε σε μετάνοια τους "μεγάλους και τρανούς" της γης, τους αυτοαποκαλούμενους "τρανούς".


Διότι Μεγάλος και Ατελείωτος μόνον ένας είναι και δεν υπάρχει δεύτερος είτε στον ουρανό είτε στην γη.

Βάλτε τους να μετανοήσουν να μην λερώσουν την ψυχή τους με το αίμα αθώων ψυχών, βάλτε τους να μετανοήσουν ώστε να μην παραδώσουν την ψυχή τους σ’ αυτόν που δεν θέλω ούτε να τον ονομάσω.

Ποιοι είναι αυτοί που πήγαν με αυτόν; θα δείτε!

Αυτό να κάνουν οι Ιερείς, να εξομολογείτε τον κόσμο, να μιλήσετε ανοιχτα πλέον για τα χρόνια του αντίχριστου πλέον.

Για τον μεγάλο κίνδυνο της πνευματικής και ψυχικής φύσεως και να σώσετε τις ψυχές και τα σώματα…για να μην ξαναχυθεί το αίμα του Κυρίου στους δρόμους, το χάρισε σε εμάς τους ανθρώπους, δεν το χάρισε για να το πετάξουν και να το χύσουν στους δρόμους.

Αλλοίμονο και σε εσάς που πήγατε σε αυτούς και τους ευλογείτε, ο χρόνος συντομεύει, συντομεύεστε την μετάνοια σας…

Παιδιά μου, να μην σας στενοχωρεί το τι έχουν κρύψει, εσείς να φανερώσετε αυτά που έχουν γράψει, διότι όταν θα έλθει η κατάλληλη ώρα, Ο Χριστός θα εφοδιάσει το στόμα σας για να πείτε και αυτά που λείπουν!

Είναι ανάγκη ψυχής, είναι η τροφή της ψυχής και του πνεύματος σας, να σας το πω με χιούμορ, με την Καινή Διαθήκη παίρνετε μονομιάς σε μια δόση όλες τις βιταμίνες.

Οι καιροί που έρχονται (θα) είναι πολύ δύσκολοι, μην περιμένετε διωγμούς με σπαθιά, με πολύ ευγενικό τρόπο θα έλθουν να σας χτυπήσουν και θα σας πουν "σε παρακαλώ μπορείς να βγάλεις τον σταυρό σου;" με το άλλο χέρι όμως θα τον τραβήξουν με όση δύναμη έχουν ώσπου να πονέσετε φρικτά!

Άλλα δεν χρειάζεται απογοήτευσις διότι υπάρχει Ο ΘΕΟΣ…

Να μην ξεχάσετε ποτέ από που προέρχεσθε και που θα πάτε, εσείς να φτιάξετε την γέφυρα Της πίστεως και της αγάπης προς τον Θεον, μ’ αυτό που σας είπα πιο πριν, δηλαδή από που προέρχεσθε και που θα πάτε και αφήστε το κενό που είναι κάτω από την γέφυρα, γιατί αυτό ανήκει σε εκείνους που δεν γνωρίζουν την σκάλα για να ανέβουν στην γέφυρα.

Σ’ αυτούς που πριν, τους ονόμασα κόρακες……

Εσείς δεν λέτε "κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει;" ε! τότε πως περιμένετε να σας σώσουν;» 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου