Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ


ΘΑ ΛΕΝΕ «ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ


Δημοσιοποιεί ο Γεωκών 

«Να μιλάτε στον κόσμο για την μετενσάρκωση, που ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. 

Θα έλθουν και θα μιλήσουν πολλοί τώρα τελευταία γι’ αυτό το θέμα, και μάλιστα θα είναι και μέσα από την εκκλησία, περισσότεροι θα είναι από την παπική εκκλησία και διάφοροι επιστήμονες και άλλοι. 


Όταν θα γίνει όλος αυτός ο ντόρος με την μετενσάρκωση, πολλοί θα θέλουν να δουν στα παιδιά τους τον παππού τους, και άλλοι πολλοί όταν περάσει αυτό το κομμάτι ισχυρά ανάμεσα σας ..ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ σε εκείνον τον αντίχριστο. 

Θα πουν ότι εκείνος είναι μετενσάρκωσης του Χριστού, θα πουν επίσης "δεν βλέπετε ότι του μοιάζει; Βλέπετε πόσο έξυπνος είναι όπως ο Θεός που γνωρίζει τα πάντα"

Όλα αυτά θα σας τα περάσουν ως ένα ποτήρι νερό, όταν θα είσθε διψασμένοι, θα βρουν ποικίλους τρόπους για να σας πλανήσουν, κάθε ημέρα θα αλλάζουν τον τρόπο του σχεδίου, όχι όμως το σχέδιο. 

Θα σας προσεγγίσουν όσο πιο γρήγορα για να σας πλανήσουν διότι θέλουν να πιστεύετε σε ένα θεό ο οποίος δεν θα υπάρχει, αλλά θα είναι ορατός! 

Σε έναν θεό, που θα σας τα λέει "χαρτί και καλαμάρι" όλα θα τα φέρουν έτοιμα , σερβιρισμένα, ακόμα και το στόμα θα σας το ανοίξουν εκείνοι για να μην κουραστείτε! 

Θα …"ποναει" η ψυχή τους για εσάς αλλά θα έχουν λυσσασμένο πόνο, έχετε δει παιδιά μου ένα αρνί ανάμεσα στους λύκους, πως το κατασπαράζουν; Τέτοιος θα είναι ο πόνος τους απέναντι σας. 

Θα λένε "να μην πεινάσουν οι πτωχοί" και από την άλλη πλευρά όλοι θα είστε στην σειρά για ένα κομμάτι ψωμί! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΣΙΣΣΙΤΙΑ

Όλα αυτά σας τα λέω για να σας προστατέψω, θα σας πουν "άνοιξαν οι πύλες της ελεύσεως και θα έχετε όλα τα καλά του κόσμου, θα πάτε όπου θέλετε, όπως θέλετε χωρίς περιορισμούς ονομάτων και πίστεως. Ελεύθεροι για τον μεγάλο κόσμο της διασκέδασης και της ευτυχίας"…

Τον πλούτο αυτόν βεβαίως θα τον βλέπετε αλλά δεν θα είναι δικός σας, όπως ο πεινασμένος μπροστά από ένα κοτόπουλο ψημένο, θα περάσετε μπροστά αφού θα έχετε πάρει πρώτα την σφραγίδα της ελεύσεως. αυτές θα είναι οι πύλες της ελεύσεως στην ψεύτικη ζωή που θα σας τάξουν, παιδιά μου. 

Θα κοιμηθεί μαζί η αμαρτία με την αμαρτία, ο πεινασμένος με την πείνα και ο δίκαιος με την αδικία, αυτά θα συμβούν αν μακριά από τον Χριστό θα είσθε, όποιος την σφραγίδα την Ουράνια δεν αναγνωρίσει θα πάρει την σφραγίδα της ελεύσεως της αμαρτίας. 

Όταν είπα πύλες ελεύσεως εννοώ της πύλες της αμαρτίας, ελεύθερη είναι η βούληση σας , 

Ο Πατήρ και Ο Υιός είναι η εγγύηση της μονιμότητας, της δικαιοσύνης και της επουρανίου ζωής, αλλά και η βούληση σας από εδώ και πέρα ας διαλέξετε 

Παιδιά μου ξέρετε πόσο εύκολο είναι να πέσετε στην αμαρτία, γνωρίζετε όμως και πόσο δύσκολο είναι και ψυχοφθόρο να φύγεις από εκείνην! Διότι η αμαρτία παιδιά μου θα σας τυλίξει όπως μια όμορφη γυναίκα στην αγκαλιά του φιδιού. 

Γι’αυτό σας έδωσα το παράδειγμα της γυναίκας για να μην φτάσετε στην αγκαλιά της, προσπαθήστε παιδιά μου να μείνετε στην αγκαλιά του Θεού, όμως και πάλι σας λέω δικαίωμα σας είναι».



Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου