Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

ΕΝΩ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ .

ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ MΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΛΙΝΚΕΝ! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΟΜΣ  ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ…ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ…ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ. 
4 ΒΙΝΤΕΟ



Ο Αργεντίνος Αποστάτης Javier Milei στον Τοίχο Δακρύων


Mε τις ευλογίες του Αμερικανοεβραίου Μπλίνκεν που έφθασε στο Ισραήλ, το Ισραήλ βομβαρδίζει την πόλη Χομς (Έμμεσα) στη Συρία και την περιφέρεια αυτής…Κατάρρευση κτιρίων. Νεκροί και τραυματίες…

Τυφλά χτυπήματα κατά πλήθους…Τρομοκρατικές επιθέσεις κατά πληθυσμού που θυμίζουν 11η Σεπτέμβρη...Σκοτώνουν αδιακρίτως... Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι σημειώθηκαν πολύ ισχυρές εκρήξεις.

ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ Javier Milei ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΔΑΚΡΥΩΝ. Ο ίδιος πήγε Ισραήλ και ανακοίνωσε μεταφορά πρεσβείας χώρας του από Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ…


ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Ο Άντονι Μπλίνκεν έφτασε στο Ισραήλ
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ισραήλ τη στιγμή που οι τοπικές αρχές εξετάζουν την απάντηση της Χαμάς στην προτεινόμενη εκεχειρία…

Η συριακή αεράμυνα αποκρούει μια ισραηλινή επίθεση κατά της επαρχίας της Χομς και ήχοι εκρήξεων ακούγονται στη βόρεια κοιλάδα Μπεκάα του Λιβάνου. Μια ισραηλινή «επιθετικότητα» στόχευσε τη Χομς της Συρίας, ανέφεραν την Τρίτη συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης.


Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε έναν αριθμό πυραύλων, πρόσθεσαν.

Η συριακή αεράμυνα κατέρριψε έναν αριθμό εχθρικών πυραύλων, ενώ άλλοι έπεσαν στην ύπαιθρο Κουσάιρ, νοτιοδυτικά της Χομς, προκαλώντας πυρκαγιές στην περιοχή. 

Έπεσαν πύραυλοι εντός αστικού ιστού μέσα στα σπίτια.. Πρώτες αναφορές για νεκρούς μια μάνα με το γιο της...

Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί νεκροί και τραυματίες.. 2 νεκροί και 7 τραυματίες μετά την πτώση πυραύλων στην περιοχή Αλ Χάμρα, μετά την ισραηλινή αεροπορική επίθεση. Γίνεται λόγος για 9 εκρήξεις.

Αυξάνει ο αριθμός νεκρών σε 4 κάποιοι τραυματίες είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και ακαθόριστος αριθμός αγνοουμένων κάτω από ερείπια..

Πτώση θραυσμάτων από πυραύλους, έκρηξη στο Al-Waer και στο Al-Hamra και ανατολικά του κυκλικού κόμβου της Παλμύρας, προκαλώντας πυρκαγιές χωρίς να καταγραφούν τραυματισμοί. 

Aναφορές ότι στοχεύθηκαν περιοχές και εντός της πόλης Χομς (Έμμεσα) στη Συρία όπως επί της οδού Al Hamra …







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου