Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΟΛΗ ΚΟΜΠΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ! ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ!

6 ΒΙΝΤΕΟ



Aπίστευτης έντασης επεισόδια έχουν ξεσπάσει στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, το μεσημέρι της Πέμπτης από Κούρδους που διαδηλώνουν ενάντια στο χορηγούμενο από την τουρκική κυβέρνηση Ισλαμικό Κράτος, και τον ίδιο τον Ρ.Τ.Ερντογάν

Χιλιάδες Κούρδοι διαδηλωτές δέχονται βροχή τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες. Είναι φανερό ότι οι Κούρδοι το εννοούν...εάν πέσει η Κομπάνι αυτό θα είναι το τέλος του σημερινού τουρκικού κράτους. 


Diyarbakır
Πολλοί στο παρελθόν αναφερόντουσαν στην Τουρκία σαν πληθυσμιακή υπερδύναμη 80 εκατομμυρίων κατοίκων αδιαφορώντας για το γεγονός ότι 20 εκατομμύρια από αυτούς είναι Κούρδοι και ότι ο ρυθμός των γεννήσεων είναι υψηλός στους Κούρδους καθώς οι Τουρκάλες επιθυμούν και αυτές πλέον την σεξουαλική ελευθερία τους και την τέλεια γραμμή στα σώματά τους.

 Όπως επίσης αγνοούσαν την ύπαρξη 12 εκατομμυρίων Αλεβιτών (σιιτική αίρεση που πιστεύει στον Τριαδικό Θεό, αποτελεί γέφυρα μεταξύ σιιτών και χριστιανών Ορθοδόξων), οι οποίοι ναι μεν δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στο κεμαλικό κράτος αλλά αντιμετωπίζουν τώρα στο ισλαμικό κράτος του "Σουλτάνου" Ρ.Τ.Ερντογάν.

wadEίναι εμφανές ότι το τουρκικό κράτος έρχεται αντιμέτωπο με τις αμαρτίες που έχει διαπράξει σε βάθος αιώνων.

Νύχτα κόλασης στην Τουρκία με τον αριθμό των δολοφονημένων Κούρδων διαδηλωτών να αγγίζει τους 30. Οι Κούρδοι παίρνουν τα όπλα και απαντούν πλέον στις αστυνομικές δυνάμεις με πυρά.Σε πολλές περιπτώσεις, που καταγράφτηκαν και σε βίντεο, οι οδομαχίες και οι συγκρούσεις θυμίζουν την Συρία όταν ξεκινουσε ο πόλεμος την άνοιξη του 2012 με την χρηματοδοτούμενη από την Δύση εισβολή χιλιάδων ισλαμιστών.

Nisebin-1

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν τον Ερντογάν ότι η επεκτατική του πολιτική στην Συρία είχε ως αποτέλεσμα να κάνει Συρία την Τουρκία. Ακολουθούν βίντεο από πολλές πόλεις της Τουρκίας όπου η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.




Μπούρσα (Προύσα)



Εσκισεχίρ



 Σισλί στην Κωνσταντινούπολη



Μους στην ανατολική Τουρκία



Σμύρνη





ΠΗΓΗ    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου