Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ  
ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΓΙΑΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ



Η υποκρισία και το θράσος των διεθνών εγκληματιών πολέμου που ελέγχουν τα διεθνή δικαστήρια δεν έχει όρια!
Δικάζουν τον Ρ. Κάρατζιτς που υπερασπιζόταν την χώρα του, για σφαγές που έχουν πραγματοποιήσει ομάδες "εθνικιστών" που οι ίδιοι ελέγχουν. Στα πλαίσια αυτά χτύπησαν και το τραίνο με τους αμάχους δήθεν κατά λάθος, αλλά μετά απεκαλύφθη ότι ήταν εντεταλμένη υπηρεσία του ισπανού πιλότου του ΝΑΤΟ!

Την ίδια ώρα κλείνουν τα μάτια και κάνουν πώς δεν βλέπουν τις σφαγές (που πάλι κατ΄εντολήν τους γίνονται) στη Συρία.


Κυκλοφορούν δε από τα εδώ συστημικά ΜΜΕ άρθρα σαν κι αυτό που προκλητικά αναφέρουν ότι:"Ο 69χρονος Ράντοβαν Κάρατζιτς κατηγορείται κυρίως για τη σφαγή σχεδόν 8.000 Μουσουλμάνων, ανδρών και αγοριών, από τις δυνάμεις των Σέρβων της Βοσνίας τον Ιούλιο του 1995 στη Σρεμπρένιτσα. Πρόκειται για τη χειρότερη σφαγή που έχει διαπραχθεί στην Ευρώπη μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
............
"Ο Κάρατζιτς λογοδοτεί για 11 κατηγορίες γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου που φέρεται ότι διαπράχθηκαν κατά τον πόλεμο της Βοσνίας, ο οποίος από το 1992 ως το 1995 στοίχισε τη ζωή σε περίπου 100.000 ανθρώπους και δημιούργησε 2,2 εκατ. εκτοπισμένους".

Και γράφουν αυτά ενώ δυτικές πηγές πληροφόρησης (εχθρικές προς τον Άσαντ) αναφέρουν ότι: "
Ο αριθμός των νεκρών σε τρία χρόνια συγκρούσεων στη Συρία έχει ανέβει στις 160.000, όπως δήλωσε μια ομάδα ακτιβιστών, και αυτή είναι μια οδυνηρή εικόνα που αντικατοπτρίζει την αδιάκοπη αιματοχυσία σε έναν  πόλεμο που δεν φαίνεται να σταματάει.

Επίσης ξεριζώθηκαν  από τα σπίτια τους 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ 2,7 εκατομμύρια πρόσφυγες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Το Παρατηρητήριο βασίζει τα στοιχεία του σε ένα δίκτυο ακτιβιστών στο εσωτερικό της Συρίας. Οι αριθμοί αυτοί δημοσιεύονται με βάση τα ονόματα των νεκρών, που συλλέγονται από τους ακτιβιστές στα νοσοκομεία, νεκροτομεία και από τον εντοπισμό τους σε βίντεο που ανεβαίνουν στο διαδίκτυο.

Οι άμαχοι αποτελούν περίπου το ένα τρίτο των νεκρών και είναι 53,978. Οι θάνατοι περιλαμβάνουν 8.607 παιδιά και 5.586 γυναίκες.

Αλλά αυτοί καλά κάνουν και σκοτώνονται, για να κατηγορείται ο Άσαντ που δεν παραδίδει στους εγκληματίες την χώρα του και φυσικά ούτε ο Εμίρης του Κατάρ ούτε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας που εξόπλισαν και χρηματοδοτούν τους μισθοφόρους "αντάρτες" στη Συρία πρόκειται να δικατούν ποτέ γι αυτά τα φρικτά εγκλήματα.

Αυτήν την δικαιοσύνη επαγγέλεται η Νέα Τάξη πραγμάτων της Δύσης...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου