Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΙSIL ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ...

Ο Α. ΟΤΣΑΛΑΝ ΑΠΗΥΘΗΝΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ 7 ΗΜΕΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΙSIL ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ TH ΛΗΞH ΤΟΥ...Η ΚΟΛΑΣΗ!
 


ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

2 ΒΙΝΤΕΟ

Διορία επτά ημερών δίνει ο Αμπντουλάχ Οτσαάν στον Ρ.Τ.Ερντογάν και στην Δύση για να αποτρέψουν τους χρήσιμους πράκτορές τους του ISIL από το να καταλάβουν την κουρδική πόλη Κομπάνι στο συριακό Κουρδιστάν.

Οριστικό τελεσίγραφο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου έστειλε ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο φυλακισμένος ηγέτης των Κούρδων εξεγερμένων στην Τουρκία.


Ο στρατιωτικός διοικητής του PKK με εντολή Οτσαλάν, είχε δώσει το πρώτο τελεσίγραφο στην Τουρκία: Ή σταματάτε να βοηθάτε το Ισλαμικό Κράτος στον πόλεμο κατά των Κούρδων ή θα σας κηρύξουμε ολοκληρωτικό πόλεμο. Το τελεσίγραφο αυτό τελείωνε τέλος Σεπτεμβρίου.

Τώρα στις 8 Οκτωβρίου ήδη η Τουρκία βρίσκεται ενώπιον της ένοπλης εξέγερσης των Κούρδων. Ο Α.Οτσαλάν έδωσε και το τελικό τελεσίγραφο προς τον Ερντογάν μέσω του αδερφού του Μεχμέτ Οτσαλάν.

«Αν πέσει η Κομπάνι στο Ισλαμικό Κράτος τελείωσαν όλα» σημείωσε.

«Οι μαχητές μας στην Κομπάνι θα υπερασπιστούν την πόλη μέχρι θανάτου. Η αντίσταση θα μεταφερθεί από όλους τους Κούρδους όπου υπάρχει τζιχαντιστής» υπογράμμισε με νόημα ο Μεχμέτ Οτσαλάν.

Όμως συνέχισε βάζοντας στο "κάδρο" τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες δυτικές χώρες που εξόπλισαν, χρηματοδότησαν, και εφοδίασαν τους ισλαμιστές εγκληματίες για να ρίξουν τις "αντιπαθητικές" για αυτούς κυβερνήσεις σε Ιράκ και Συρία, αλλά και για να δημιουργηθεί ιρακινό Κουρδιστάν:»Δεν θα υπάρξει καμιά υποχώρηση στις μαριονέτες του Ισλαμικού Κράτους και φυσικά θα έχουν τεράστιο πρόβλημα οι κυβερνήσεις και τα πρόσωπα που τους στήριξαν» δήλωσε ο Μεχμέτ Οτσαλάν μεταφέροντας τις εντολές του φυλακισμένου ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν.

«Όποια χώρα τους στήριξε θα βυθιστεί στην καταστροφή. Θα παλέψουμε το Ισλαμικό Κράτος και όσους τους στήριξαν μέχρι τέλους. Οι Κούρδοι θα αντισταθούν» κατέληξε ο Κούρδος ηγέτης στέλνοντας το τελικό τελεσίγραφο στον τζιχαντιστή Πρόεδρο της Τουρκίας.

Πρέπει να σημειωθεί για άλλη μια φορά ότι υπάρχουν Κούρδοι δύο ταχυτήτων στην Μέση Ανατολή. Υπάρχουν οι "καλοί" και αγαπητοί Κούρδοι του Ιράκ ελεγχόμενοι από την οικογένεια   Μπαρσανί η οποία είναι στο σύνολό της πράκτορες των ΗΠΑ και φιλικοί προς την Τουρκία (ακόμα). Και υπάρχουν οι "κακοί" για τις ΗΠΑ Κούρδοι οι κατοικούντες εν Συρία και Τουρκία, οι οποίοι ελέγχονται από το αντιαμερικανικό ΡΚΚ το οποίο οι ΗΠΑ έχουν καταγράψει στη λίστα τους για την τρομοκρατία.

Αυτό εξηγεί και γιατί οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί γύρω από την Κομπάνι εναντίον των πρώην (;) συνεργατών της ISIL είναι επί της ουσίας "τζούφιοι", απλά πυροτεχνήματα που δεν ανακόπτουν την προέλαση των ισλαμιστών οι οποίοι μέχρι στιγμής απωθούνται από την άριστη πολεμική ικανότητα και την αυταπάρνηση των Κούρδων πεσμεργκά, ανδρών και γυναικών. Σημειώνεται ότι οι Κούρδες γυναίκες είναι ο μόνες στον πλανήτη μαζί με τις Ισραηλινές που πολεμούν δίπλα στους άντρες τους σαν ισάξιες. Κάτι που παλιά το έκαναν και εδώ στην Ελλάδα κάποιες...Σουλιώτισες, Μπουμπουλίνες, και Μαυρογένους.

Στην Τουρκία η κατάσταση συνεχίζει να είναι εκτός ελέγχου. Τουλάχιστον τους 21 έφτασαν οι νεκροί στις τάξεις των Κούρδων διαδηλωτών στην Τουρκία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση που έχει τηρήσει η κυβέρνηση Ερντογάν στην περίπτωση της Κομπάνι.

Οι Κούρδοι της Τουρκίας, που αποτελούν την πλειονότητα στα νοτιοανατολικά της χώρας, κατηγορούν τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για συνεργασία με τους εγκληματίες της ISIL την ώρα που σκοτώνονται τα αδέλφια τους στην Κομπανί.

Οι διαδηλώσεις έχουν λάβει ανεξέλεγκτη έκταση με τους Κούρδους σε πολλές πόλεις, ειδικά στα βάθη της χώρας να έχουν βγει στους δρόμους με τα όπλα και να συγκρούονται με αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι η Τουρκία χρησιμεύει αυτή τη στιγμή σαν το "πλυντήριο" των ΗΠΑ και της Δύσης καθώς όλα τα δυτικά ΜΜΕ για να ξεχάσει ο κόσμος ότι οι κυβερνήσεις τους χρηματοδοτούσαν και εξόπλιζαν (με βαρύ αμερικανικό εξοπλισμό, που όλοι κάνουν πως δεν βλέπουν) την ISIL, προσπαθούν στο "κάδρο" να φαίνεται μόνο η Τουρκία, και αυτό λόγω της αντιπάθειας των Δυτικών εναντίον του Ρ.Τ.Ερντογάν. Αντίθετα για την Σ.Αραβία και το Κατάρ εντέχνως δεν ακούγεται το παραμικρό.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου