Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ


ΤΟ 96% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ  

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ! 





Όσο κι αν προσποιείται ο μεγάλο-δημοσιογράφος του ΣΚΑεΙ ότι δεν καταλαβαίνει το γιατί η πτωχή πλέμπα δεν εμπιστεύεται τις “επώνυμες” πένες τους και την μεγάλη “σοφία” τους, η αλήθεια είναι εδώ και τους ισοπεδώνει!


Ο Δημοσιογράφος μάλιστα αφήνει υπονοούμενο ότι όποιος δεν εμπιστεύεται το ΣΚΑεΙ (και MEGA, STAR, ANT1 κτλ) είναι εν ολίγοις και “ψεκασμένος” ενώ η συστημική Τηλεόραση είναι η μόνη πηγή ειδήσεων.

Ομως όσο και να προσπαθήσεις να πλαστογραφήσεις την πραγματικότητα, αργά ή γρήγορα αυτή θα σου πέσει κατακούτελα

Λοιπόν για να τελειώνουμε με δαύτους…ας πάρουν απόφαση ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν

Το διαδίκτυο είναι εδώ για να ξεβρακώνει την προπαγάνδα τους και θα το κάνει όλο και περισσότερο.

Τα Fake News δεν είναι στο διαδίκτυο, είναι στην ιδιωτική Τηλεόραση από την ημέρα ίδρυσής της. Είναι ο μόνος σκοπός δημιουργίας των συγκροτημάτων, είναι ο μόνος σκοπός ύπαρξης τους, είναι τόσο βαθιά στην λειτουργία και στην νοοτροπία (τρόπος του νοείν) των λειτουργών η παραποίηση της αλήθειας που πλέον έχουν πιστέψει ότι όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι και ο…Ράμφος είναι φιλόσοφος (τρελό γέλιο)

Αγαπητοί, τα Fake News εδώ και 30 χρόνια, ήταν και είναι, απόβλητο της “δημοσιογραφίας” που συγκάλυψε κάθε σκάνδαλο και διασπάθιση του πλούτου της χώρας.

Κάθε ευρώ από τα 300 δις του Ελληνικού χρέους έχει και το όνομα ενός από τους δημοσιογράφους. Για κάθε ένα λαμόγιο που έκλεβε κατά τον Σημιτικό μεσαίωνα υπήρχε κι ένας πανελίστας που κουνούσε το δάκτυλο στην γενιά των G700 ευρώ που “δεν ήταν ικανή να συμμετέχει” στο πανηγύρι των εκατομμυρίων.

Όμως το κύκνειο άσμα τους ήταν η μέρα που εμφανίστηκαν αυτοί οι απλοί άνθρωποι, οι διπλανοί μας άνθρωποι, οι ψημένοι στην ζωή με το κούτελο καθαρό κι όχι μέσα από τα διαπλεκόμενα γραφεία των συγκροτημάτων.

Άνθρωποι που η γνώμη τους κοβόταν στις αίθουσες σύνταξης πριν από κάθε δελτίο. Είναι οι μπλόγκερ που από το 2009 ξεσκέπαζαν και ξεσκεπάζουν κάθε “Fake News” που κατασκευάζουν. 

Αυτοί που δεν άφησαν τον Άκη να ξεφύγει, αυτοί που αποκάλυψαν τα καρτέλ των Εργολάβων που το πρωί υπερκοστολογούσαν τα έργα και το βράδυ στα κανάλια που ήταν ιδιοκτήτες σου έλεγαν “Μαζί τα φάγαμε”.

Δημοσιογράφοι που όταν έκλειναν νοσοκομεία αυτοί με την σειρά τους έκλειναν το στόμα τους με τα λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι λίγοι δημοσιογράφοι που αντιστάθηκαν και τίμησαν το λειτούργημα είτε εκτελέστηκαν όπως ο πρωτοπόρος, “δικός μας ” Σωκράτης Γκιόλιας, είτε εξαφανίστηκαν από προσώπου γης.

Κι αν στην Τηλεόραση έχουν το μονοπώλιο και οι θεατές δεν έχουν επιλογή, στην έντυπη δημοσιογραφία η κατάρρευση τους ήταν καθαρτική από την στιγμή που επέλεξαν το στρατόπεδο της διαπλοκής αντί της ενημέρωσης των αναγνωστών.

Ο Κλέφτης κι ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Όσο και να χτυπιέστε, σε λίγες μέρες είναι η επέτειος που βγήκαν για πρώτη φορά οι Αγανακτισμένοι στους δρόμους, μέσα από τα blog και τα social media με το σύνθημα “ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ”

Όσο εσείς πουλάτε Κουτόχορτο, εμείς θα σας ξεμπροστιάζουμε




1 σχόλιο:

  1. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΜΟΡΦΟΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή