Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ...


Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ

Συγκλονιστικό βίντεο εκφωνημένο στα ελληνικά



Γράφει ο Νίκος Καρπούζης

Καθώς τα χρόνια περνούν η ανθρωπότητα έρχεται ολοένα και πιο κοντά στην τελική πραγμάτωση τού μεγάλου σχεδίου που ονομάζεται Παγκοσμιοποίηση (Globalization).

Γνωρίζοντας το θέμα δεν με εξέπληξε η στάση τού αντιπροσώπου τής Ε. Ε. στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση τού Ο.Η.Ε που επαίνεσε την Παγκοσμιοποίηση.

Το προς τα που οδηγείται ανθρωπότητα και γιατί, είναι επίσης γνωστό. Ωστόσο, η πλειονότητα τών λαών τής Υφηλίου αρνείται να δει τις επιπτώσεις που θα επιβάλλει η πραγμάτωση τής Παγκοσμιοποίησης κοιμωμένη προς το παρόν και τυρβάζοντας βλακωδώς για καταστάσεις από τις οποίες λείπει παντελώς
η κοινή λογική.

Έτσι, π.χ. τις τελευταίες 10ετίες τα Γυμναστήρια έχουν φυτρώσει, ανά την επικράτεια, σαν μανιτάρια 
γεμάτα από κουφιοκεφαλάκηδες που προσπαθούν να γυμνάσουν το σώμα τους για να κερδίσουν (αν…) μερικά χρόνια ζωής, ενώ την ίδια στιγμή οι τύπου Rambo αδιαφορόντας για το τι συμβαίνει τριγύρω τους, 
τρώγουν και αναπνέουν μολυσμένες τροφές και αέρα μ’ αποτέλεσμα την γρήγορη μεταφορά τους πίσω
από την άλλη πλευρά τού… συρματοπλέγματος.

Το επισυναπτόμενο βίντεο, διάρκειας μόλις 10 λεπτών, περιγράφει με αδιαμφισβήτητη σαφήνεια την απάτη που συμβαίνει στις μέρες μας καθώς και προς τα που οδηγείται η ανθρωπότητα σήμερα.

Πολλά μπορούν να γραφτούν γύρω απ’ αυτό το θέμα, αλλά μη θέλοντας να σας κουράσω περισσότερο θα 
αναφερθώ στον σημερινό τραγικό πνιγμό 2 βρεφών και 4 ενηλίκων στις Οινούσσες για άγνωστους λόγους ενώυπήρχε πλήρης νηνεμία (κάλμα).

Και ερωτώ, κάνοντας μια υπόθεση:  « Ήταν τυχαίο, άραγε, το περιστατικό αυτό που συνέβει σήμερα ή έγινε 
για να συγκινήσει τους περιφερειάρχες και τους κάτοικους τών περιφερειών τους για να μην αντιδράσουν στο άνοιγμα νέων Hot Spots που ψάχνουν να βρουν στα ενδότερα τής χώρας μας; 

Απλά αναρωτιέμαι…


Νίκος Καρπούζης

Οι ελίτ, αντί να αναζητούν νέες μάζες δούλων στον Τρίτο Κόσμο όπως παλιά, σήμερα προωθούν την εισβολή τους στη Δύση. Διάβρωση κ κατακερματισμός με ανθρωπιστικό μανδύα. Ενημερωθείτε & ενημερώστε τους ανθρώπους γύρω σας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου