Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ Η «ΠΩΛΗΣΗ» ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ


ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ:«LEGA ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ»





Η «στροφή» ή «κωλοτούμπα» της ιταλικής κυβέρνησης με την οποία η Ιταλία επέστρεψε στην «αγκαλιά» των Βρυξελλών τοποθετώντας άνθρωπο της ΕΕ στο Υπουργείο Οικονομικών, επαληθεύει στο έπακρο όλα όσα γράφαμε πριν ενάμιση χρόνο.

Τότε ο δωσίλογος πρόεδρος Ματαρέλα απέρριψε τον Ευρωσκεπτικιστή Πάολο Σαλβόνε για υπουργό Οικονομικών και ενώ ο Μπερλουσκόνι απέρριπτε οποιοδήποτε συμβιβασμό, η επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των ακροδεξιών της Λέγκας του Βορρά και των λαϊκιστών του Κινήματος Πέντε Αστέρων, έδωσε ευκαιρία για νέα (εξωνημένη) πρόταση προς τον δωσίλογο πρόεδρο.

Ο συνασπισμός των ακροδεξιών της Λέγκας του Βορρά και των λαϊκιστών του Κινήματος Πέντε Αστέρων πρότεινε για το υπουργείο Οικονομικών, τον φιλοδυτικό καθηγητή Τζιοβάνι Τρία, πρόταση που έχυσε βάλσαμο στα αυτιά του Ματαρέλα που έδωσε αμέσως την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Είχαμε προβλέψει λοιπόν από τότε ότι




Άλλωστε ο δημοσιογράφος Τζάκοπο Ιακομπόνι έγραψε για τον εξωνημένο (όπως αποδεικνύεται) λαϊκιστή ηγέτη του Κινήματος Πέντε Αστέρων, σε ένα βιβλίο γι αυτόν: 

«Ο Ντι Μάιο διαμορφώθηκε για να είναι μετριοπαθής, καθησυχαστικός για τις μαμάδες», 

Όσο για τον «προδωμένο» της ιστορίας, τον μέχρι σήμερα υπουργό Εσωτερικών Μ.Σαλβίνι, φαίνεται ότι μάλλον επωλήθη και αυτός στους τραπεζίτες, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η αυτοκτονική πολιτική του κίνηση να παραιτηθεί και να διαλύσει την συγκυβέρνηση με τα 5 Αστέρια...

Περνάει πλέον στην αντιπολίτευση ενώ το κόμμα του ήταν ο μεγάλος νικητής των ευρωεκλογών αλλά εκείνος προτίμησε να διαχειριστεί την μεγάλη αυτή νίκη...«λογιστικά»!!!

Αυτή η κίνηση δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε αλλά και στα αντινεοταξικά κινήματα στην ευρώπη που έβλεπαν μια κυβέρνηση που θέλει να τα βάλει με το Βερολίνο... .

Τελικά όπως γράψαμε και τότε, ο μόνος που δεν πουλήθηκε ήταν ο Μπερλουσκόνι...


ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου