Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ


ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ  ΓΕΝΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ   


Στην χώρα που σβήνει δημογραφικά ο Κώστας Α. Καραμανλής έδωσε εντολή να κατέβουν οι αφίσες κατά των αμβλώσεων!

Όλοι αυτοί που ρίχνουν τον λίθο του αναθέματος στις γυναίκες που δεν σκοτώνουν αλλά γεννούν τα παιδιά και τα εγκαταλείπουν γιατί δεν μπορούν να τα ζήσουν, υποστηρίζουν τις εκτρώσεις.

Δηλαδή, δημοκρατία είναι να μπορείς να σκοτώσεις το παιδί που κυοφορείς, αλλά έτσι και μπείς στην ταλαιπωρία να το γεννήσεις δεν μπορείς να το αφήσεις να το βρουν άλλοι για να το μεγαλώσουν! 

Στην Ελλάδα, την χώρα που σβήνει πληθυσμιακά βαδίζοντας προς τα 8 εκατ. κατοίκων σε 20 χρόνια από σήμερα και 6 εκατ. γηγενείς το 2050, με εντολή του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, κατεβαίνει από τους χώρους του Μετρό αφίσα ενάντια στις αμβλώσεις.

Από νωρίς το πρωί υπήρξαν κατευθυνόμενες αντιδράσεις στο διαδίκτυο βέβαια από φεμινίστριες που διαφωνούσαν με την καμπάνια κατά των αμβλώσεων που φιλοξενεί η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) σε σταθμούς και συρμούς του Μετρό, η οποία έχει σύνθημα «διάλεξε τη ζωή». 

Στην αφίσα , εμφανίζεται ένα έμβρυο 10 εβδομάδων και φέρει την υπογραφή «Αφήστε με να ζήσω» από το Κίνημα υπέρ της Ζωής, παραπέμποντας και σε σχετικό σύνδεσμο στο Διαδίκτυο.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας.

Ήταν προγραμματισμένο να παραμείνει στα ειδικά διαφημιστικά πλαίσια για 14 ημέρες, όμως το υπουργείο φοβήθηκε τις «αντιδράσεις» και την κατέβασε άρον-άρον.

Εκτός αν ο υπουργός Μεταφορών θέλει να ενθαρρύνει τις αμβλώσεις, ενώ ο ελληνικός πληθυσμός τελεί υπό εξαφάνιση και υπό αντικατάσταση.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ενέργεια απαγόρευσης της έκφρασης και της μετάδοσης πληροφορίας. Η αφίσα με κανένα τρόπο δεν εισηγείται να απαγορευθούν οι αμβλώσεις. Το μόνο που λέει είναι η παρότρυνση στις νέες μητέρες «να διαλέξουν την ζωή».

Δυστυχώς στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία στην Ελλάδα που εκτός των άλλων αντιμετωπίζει εντονότατο δημογραφικό πρόβλημα, δεν επιτρέπεται να φιλοξενηθεί σε δημόσιο χώρο, ούτε καν η άποψη υπέρ της γονιμότητας και άρα της επιβίωσης του ελληνικού πληθυσμού.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ


ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΑΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,  ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Σταυρος Σταυροπουλος Νταξει διαφωνούμε με την αφίσα και το περιεχόμενο της αλλά εμείς με πιο δικαίωμα κολλάμε με το έτσι θέλω την αφίσα μας στο μετρό;

Nektarios Panioras Να κάνετε και διαδήλωση για το δικαίωμα στο τσιγάρο. Τα πνευμόνια μας ανήκουν.
1

Δημήτρης Τσότρας Τα σώματα των βρεφών όχι. Η έκτρωση είναι δολοφονία.
Jimmy Garderakis Απλά είστε δολοφόνοι παραδεχτείτε το να πάμε παρακάτω,το θετικό είναι οτι δεν διαιωνίζονται τα γονίδιά σας ίσως υπάρχει ελπίδα να εξαφανιστείτε μόνοι σας
4
Απόκρυψη ή αναφορά

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ 

ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
  •  

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΡΩΣΗ; Άμα ο Θεός δίνει το παιδί, θα δώσει και για το παιδί !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=F1tujpmYiQ0

    ΑπάντησηΔιαγραφή