Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΜΙΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ"


ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!



 

Η γερόντισσα λόγω των συνταρακτικων αλλαγών που εγίνοντο στην Τουρκια, ρωτήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στις 2 Ιουνίου 2013 , από την πνευματική της κόρη, τι ακολουθεί στο ερχόμενο διάστημα. Έδωσε αυτήν την φορά πολλές  λεπτομέρειες για τα επερχόμενα γεγονότα και φυσικά δεν ανέφερε  ημερομηνίες άλλα είπε ότι είμαστε πλέον μέσα στην δίνη των γεγονότων.

-Άκου κάλο μου παιδί της είπε:


Αυτά που ακολουθούν για την δύστυχη πατρίδα μας κι ολόκληρη την οικουμένη είναι πολύ άσχημα. Θα σου δώσω ένα στίγμα να καταλάβεις το που οδεύει η κατάσταση.

Οι μεγαλοι εχουν σκοπο να αλλαξουν τον χαρτη παγκοσμιως.

Οταν στοχοποιουν μια χωρα θελουν κυριολεκτικα να την λεηλατησουν.

Να αρπαξουν τα οικονομικα της αποθεματα ειτε εμπραγματα ,ειτε σε αξια και τους ανθρωπους που την κατοικουν να τους εκδιωξουν αν γινεται κι απο την πατριδα τους για να μην υπαρχει αντισταση.


Μετα ο κατακτητης θα μπορει να την ονομασει την καταληφθεισα χωρα και με το ονομα της χωρας του κατακτητη. Ονοματα δεν αναφερουμε αλλα ο καθενας μπορει να καταλαβει πως οταν μια χωρα χασει τα κυριαρχικα της δικαιωματα και κατακτηθει απο μια αλλη χωρα στην γειτονια εκεινη , ποσο ευκολο ειναι να αποτελει πια μια επαρχια του κατακτητη και να ονομαζεται πλεον η κατακτημενη χωρα με το ονομα του κατακτητη!!

Θα ξεκινησει ο μεγαλος πολεμος απο μια χωρα που θα εφορμησει σε μια αλλη. 

Δεν την ονοματισε αλλα ηδη βλεπουμε το σκηνικο, οποτε μαλλον εκει θα αναφερεται. Μετα θα μπει κι αλλη χωρα στον μεγαλο πολεμο. Σιγα σιγα θα μπαινουν κι αλλες χωρες στον γενικο αυτο πολεμο. Αλλοιμονο τους!! Ευτυχως εμεις δεν θα συμμετασχουμε σε αυτην την τραγωδια.

-Γεροντισσα αυτα αναφερονται φυσικα σε αλλες χωρες, μαλλον κατω εκει στην μεση ανατολη. Ομως με εμας τι θα γινει;
-Σαν Ελλαδα παιδι μου εχουμε ενα πολυ μεγαλο οπλο. Την πιστη μας στον Θεο. Πολλες φορες το επανελαβα και το τονισα! Αλλα μαλλον ακομα ο κοσμος δεν το συνειδητοποιει.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ!!!

ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ.

ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΚΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ!!!

Γονατισμα και προσευχη, νηστεια και καθαρη εξομολογηση στον πνευματικο μας για να εισακουγεται η προσευχη μας. Οταν ειμαστε καθαροι απο καθε πνευματικη μολυνση εισακουγεται αμεσως η προσευχη μας. Ερχονται πολλα δεινα και μπορουμε να περασουμε αναιμακτα αυτα που ερχονται αλλα μονο δια της προσευχης και μετανοιας.
Τωρα θα σου πω τι περιμένουμε.

Στο χερι μας ειναι η να τα ελαττωσουμε η και να τα αποφυγουμε τελειως.

ΕΞΑΤΡΑΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

1) ΣΕΙΣΜΟΣ.

2)ΠΤΩΧΕΥΣΗ

3)ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.

4)ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ.

5) ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

6)ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ

7)ΠΕΙΝΑ



Ολα αυτα με χρονικη σειρα που δεν μπορουμε να την καθορισουμε ειναι επικινδυνο να συμβουν απο εδω και περα.

Καθε ενα κακο απο αυτα μπορουμε δια της μετανοιας και ικεσιας στον Κυριο να το αποφυγουμε τελειως η να το ελαττωσουμε.

Ξερεις οτι αν ενα πολυ μεγαλο κομματι των Ελληνων προσευχοταν και εδειχνε εμπρακτη μετανοια θα σταματουσε ολη αυτη η τραγικη οικονομικη κατασταση;


Ξερεις οτι κινδυνευουν πολλοι ανθρωποι να χασουν τα σπιτια τους λογω χρεων και με τα δυσβαστακτα νεα μετρα θα γινει ακομα χειροτερα η κατασταση;

Οχι ομως, αυτο δεν θα το επιτρεψει ο Θεος να βγουν ολοι οι ανθρωποι απο τα σπιτια τους. Αυτο ειναι το μονο παρηγορο!!


Ξερεις οτι πολλοι ξενοι θελουν να φυγουν γιατι και η Ελλαδα πλεον δεν μπορει να τους θρεψει και με αυτα που θα γινουν εδω, θα ζητανε να φυγουν μια ωρα αρχιτερα γιατι θα τρομαξουν με ολα αυτα που θα γινουν ξαφνικα και με τοση ενταση;



Και γι αυτους ακομα να προσευχομαστε γιατι πολυ εγκλωβιστηκαν εδω κι αν εμεις παρακαλουμε τον Θεο για ολους , θα βοηθηθουν πολλοι να φυγουν χωρις πολλες διαδικασιες. Δεν μιλαμε για καποιους οι οποιοι ερχονται εδω για να δημιουργησουν προβληματα στην χωρα μας.

Αν μετανοουσαμε κι αυτα ακομα που λενε οι προφητεις για ελληνοτουρκικο επεισοδιο και καταληψη νησιων θα το αποφευγαμε!!

Ολα θα γινοταν αναιμακτα. Αν...ομως.

Μια στιγμη οι τραπεζες θα σταματησουν να εχουν ρευστο, τι θα γινει τοτε;

Η γη, αυτη θα μας θρεψει. Αλλα γιατι δεν παμε στα χωρια μας να την καλλιεργησουμε; Περιμενουμε απο τα δανεικα να κινηθουμε;

Τοσοι ανεργοι, τοσοι ανθρωποι χωρις εσοδα , αφου εχουν ενα σπιτακι κι ενα κτηματακι στο χωριο ας πανε να το καλλιεργησουν.

Καποια στιγμη θα γινει αυτο , στο διαβεβαιω οτι οντως θα γινει , ομως το χρονικο διστημα απο την φυτεια μεχρι την παραγωγη, εκεινο το κενο διαστημα θα υπαρξει πολυ μεγαλη πεινα.

Σου ειχα πει και πριν λιγο καιρο οτι μετα τα γεγονοτα με τις ταραχες και με τα ασχημα που θα γινουν εδω στην Ελλαδα αλλα και εξω , θα επιστρεψουν πολλοι Ελληνες του εξωτερικου και με μικρες επιχειρησεις απο δικα τους κονδυλια, με δικες τους οικονομιες που εχουν φτιαξει εργαζομενοι στο εξωτερικο, και με την καλλιεργεια της γης θα ξανασηκωθει λιγο λιγο η πατριδα μας. Ομως θα παρει καποιο χρονο κι αυτο και γι αυτο θα εχουμε την μεγαλη πεινα.

Καποια στιγμη και μετα που θα αλλαξουμε θελοντας και μη με αυτα που θα γινουν , θα βγαλει η γη τους κρυμμενους θησαυρους της και θα ανεβει πολυ οικονομικα η Ελλαδα. 

Θα γινοταν απο τωρα αυτο αλλα βλεπεις δεν παραχωρει ο Κυριος γιατι δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα. Ειμαστε ακομα στην εποχη που η καλοζωια μας οδηγουσε στην αμαρτωλη κι ακολαστη ζωη. Θελει μετανοια να δει ο Θεος παιδι μου, περασε ανεπιστρεπτι εκεινη η εποχη.



ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΥΦΗΛΗΣ, ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ.


Θα αλλαξουμε θελουμε δεν θελουμε αλλα εαν το καταλαβουμε τωρα ακομα καλλιτερα. Αν γινει με την βια λογω των γεγονοτων τοτε κακο του κεφαλιου μας. Εφοσον μπορουμε χωρις να πονεσουμε να αλλαξουμε υπερ μας ολη αυτην την ιστορια και δεν το κανουμε , τοτε τι να πω!!

Μακαρι να ακουσουμε την ευλογημενη αυτη ψυχη ολοι μας και να πλησιασουμε με αγαπη και ταπεινωση τον Θεο και Λυτρωτη μας.Σαν καλος Πατερας κι Αδελφος θα μας συγχωρησει και θα βγουμε με ελαχιστο πονο και κοπο απο την σημερινη κριση. 

ΑΜΗΝ.

2 σχόλια:

  1. Έχετε μάθει γιατί έκλεισε το "λόγοι χάριτος και σοφίας"; Ξέρω ότι ενοχλούσε... κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι είναι λόγοι προσωπικοί φόρτου εργασίας και άλλοι. Πιθανόν να ανοίξει κάποιο άλλο ή το ίδιο δεν ξέρω, πάντως αν γίνει κάτι, θα το μάθετε.

      Διαγραφή