Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΜΑΣ...


ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ




Η Melinda Gates είναι σατανίστρια; Εμφανίστηκε φέροντας ανάποδο σταυρό σε συνέντευξη..

Η Melinda Gates είναι σατανίστρια; Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από την εικόνα που δείχνει να φέρει εμφανέστατα ανάποδο σταυρό.

To ίδρυμα Bill and Melinda Gates που φιλοδοξεί να εμβολιάσει…με τσιπάκι τον παγκόσμιο πληθυσμό για covid19 και που η δική τουMicrosoft κατέθεσε πρόσφατα πατέντα της που έλαβε πρόσφατα τη διεθνή αναγνώριση της ευρεσιτεχνίας με τον αποκαλυπτικό αριθμό 666 έχει σατανιστικές αναφορές;;;

H Melinda Gates εμφανίστηκε με το κλασικό σατανιστικό σύμβολο σ΄εκπομπή στη σειρά για coronavirus, την The Search for Solutions, και μίλησε αποκλειστικά στην Savannah Guthrie της TODAY. 



Η Melinda Gates, η οποία εργάζεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας μέσω του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates δήλωσε: «Δεν είχαμε ηγεσία σε εθνικό επίπεδο… είναι χάος»..

Είπε ότι υπάρχουν «μερικοί καλοί υποψήφιοι» για ένα εμβόλιο και ότι οι Η.Π.Α. πρέπει «να αρχίσουν να εξετάζουν μια πολιτική αμειβόμενης ιατρικής άδειας» για να βοηθήσουν τους εργαζομένους στις πρώτες γραμμές. 

Επίσης, επικρίνει την κυβέρνηση Τραμπ για την απάντησή της στην κρίση: «Δεν είχαμε ηγεσία σε εθνικό επίπεδο… είναι χάος» είπε στο today 8/5/20




 
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου