Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ


1453 - 2020…ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΗΧΟΥΝ



Γράφει ο Γεωκών

Το ιερό καθήκον καλεί όλους τους Έλληνες να πάρουν την θέση τους στις πολεμίστρες του Έθνους για να πολεμήσουν τον προαιώνιο εχθρό…

Σήμερα το 2020 βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με το 1453.  Η πολιτεία μας βρίσκεται σε παρακμή και ο πολυάριθμος εχθρός βρίσκεται ήδη εντός των πυλών. 

Οι εγχώριοι προδότες έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους δίπλα στην Κερκόπορτα και οι υπερασπιστές είναι όπως και τότε ολιγάριθμοι. Ο εχθρός διαθέτει την υπεροπλία σε όλους τους τομείς και το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι η ίδια μας η άκαμπτη ψυχή. 

Ο εχθρός σήμερα είναι η Παγκοσμιοποίηση που απειλεί να καταπιεί τα Έθνη και ο αρχιστράτηγος της, ο σύγχρονος Μωάμεθ, είναι ο διεθνής Σιωνισμός. 

Οι απόγονοι των κατοίκων της τότε συνοικίας του Περάν σήμερα αποτελούν τους χρηματοδότες των εγχώριων προδοτών τους οποίους γεμίζουν με πακτωλούς χρημάτων έτσι ώστε να λειτουργούν και να ακμάζουν αναρίθμητες Μ.Κ.Ο και αντιρατσιστικές επιτροπές των δύο ατόμων. 

Τον ρόλο των τότε μοναστηριών έχουν αναλάβει κάποιοι δημοκράτες “πατριώτες” που καλούν τον κόσμο, μέσα από τα τηλεπαράθυρα τους, να μην αντιδρά, αλλά να περιμένει στωικά το τέλος του.

 Σήμερα η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας, γιατί τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Μπορούμε να διαλέξουμε, ο καθένας μόνος του, ανάμεσα σε μια ζωή ντροπής και σε έναν Αγώνα που θα οδηγήσει σε θάνατο ή νίκη, αλλά σίγουρα θα φέρει δόξα.

Είναι στο χέρι μας σήμερα να δούμε αν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που οι Βυζαντινοί δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν. Είναι στο χέρι μας να αδράξουμε την νίκη μαζί με την δόξα, εκεί που τα αδέρφια μας μπόρεσαν μόνο την δόξα να πάρουν. 

Είμαστε οι, προς το παρόν, ελάχιστοι υπερασπιστές μιας πολιτείας που καταρρέει. Η μάχη δεν έχει κριθεί ακόμα, αλλά έχει αρχίσει. Ήδη ο εχθρός φράσσει τις διόδους ενισχύσεων με τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε να επιδίδονται σε ένα παραλήρημα διαρρηγνύοντας τα πανάκριβα ιμάτια τους υπέρ της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας, την οποία βιώνουμε. 

Οι σάλπιγγες ηχούν

Μέσα από την οχλαγωγία των παπαγάλων, ακούγονται οι σάλπιγγες της επιστράτευσης. Το ιερό καθήκον καλεί όλους τους Έλληνες να πάρουν την θέση τους στις πολεμίστρες του Έθνους για να πολεμήσουν τον προαιώνιο εχθρό. 

Αυτοί που ήδη έχουν πυκνώσει τις γραμμές του Αγώνα, μας καλούν σήμερα το 2020  να θυμηθούμε όλοι μαζί τι έγινε το 1453 και να ορκιστούμε να μην συμβεί πάλι και σήμερα. 

Η μάχη είναι τώρα…Η Πατρίδα μας καλεί όλους στις θέσεις μας! Ο εχθρός έχει ήδη λάβει τις δικές του και περιμένει.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…29 ΜΑΙΟΥ 1453…Μέσα στην απέραντη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το θρόνο της δόξας του Θεού, το θείο δημιούργημα, το στολίδι της γης, τον ωραιότερο από όλους τους ναούς, έβλεπε κανείς τους Τούρκους να τρώνε και να πίνουν στο Ιερό Βήμα και στην Αγία Τράπεζα ή να ασελγούν πάνω σε γυναίκες, νέες κοπέλες και μικρά παιδιά. 

Ποιος μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος και να μη θρηνήσει για την άγια εκκλησία μας;  Όλοι πονούσαν από το κακό που έβλεπαν. Στα σπίτια θρήνοι και κλάματα, στους δρόμους οδυρμοί, στις εκκλησίες αντρικές κραυγές πόνου, γυναικεία μοιρολόγια, βαρβαρότητες, φόνοι και βιασμοί. 

Σε όλες τις πλατείες και τις γωνιές της πόλης γίνονταν αμέτρητα κακουργήματα. Κανένα μέρος ή καταφύγιο δε γλίτωσε από την έρευνα και τη βεβήλωση. Οι άπιστοι έσκαψαν κήπους και γκρέμισαν σπίτια για να βρουν χρήματα ή κρυμμένους θησαυρούς. Όσα βρήκαν, τα πήραν για να χορτάσουν την απληστία τους. 

Όπως οι Άγιοι βασανίζονται , πεθαίνουν και στο τέλος παίρνουν το στεφάνι της αφθαρσίας, έτσι και η Κωνσταντινούπολη βασανίστηκε, ματώθηκε, έκλαψε και ήρθε η ώρα που παράδωσε το πνεύμα, έπεσε ματωβαμμενη στις 29 Μαΐου 1453 και με την πτώση της καθαγιάστηκε στην ψυχή των Ελλήνων.

Από τότε, το ένα κατόπιν του άλλου όλα τα Ελληνικά μέρη γνώριζαν τον τουρκικό ζυγό, με όλα τα επακόλουθα του, τον βάσταζαν με υπομονή αιώνες ολόκληρους χωρίς να χάσουν την πιστιν τους στον Θεον, από τον οποίον προσδοκούσαν την ανατολή της ημέρας εκείνης που θα τους έφερνε την Ελευθερία.

Και μια τέτοια μέρα ανέτειλε, αλλά δυστυχώς όχι για όλα τα Ελληνικά μέρη, η Κωνσταντινούπολη παρέμεινε και παραμένει μέχρι σήμερα στα χέρια του βάρβαρου κατακτητή.

Σήμερα το 2020, η Κωνσταντινούπολη, η Βόρειος Ήπειρος-Κύπρος-πόντος-Μικρά Ασία-Ανατολική Θράκη και άλλα σκλαβωμένα Ελληνικά εδάφη περιμένουν ακόμη την λευτεριά τους.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…29 ΜΑΙΟΥ 1453…2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Η χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε καταλυθεί. Καμιάς πολιτείας η πτώση δεν θρηνήθηκε τόσο πολύ όσο της Πόλης του Ελληνισμού, επειδή ως το 1453 είχε παραμείνει το αδούλωτο προπύργιο του Βυζαντινού κράτους. 

Η αντίσταση των πολιορκουμένων μπροστά στους πολυάριθμους άπιστους για την πατρίδα και τη θρησκεία, έμεινε χαραγμένη στον υπόδουλο Ελληνισμό και δημιούργησε την εθνική συνείδηση στους 4 αιώνες σκλαβιάς. ....

Στις 2:30 το μεσημέρι η χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία το σύμβολο του Ελληνισμού και Χριστιανισμού, είχε καταλυθεί.

ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική, και η Αγία Σοφία πάλι θα λειτουργήσει..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου