Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ GEORGE FLOYD ΗΤΑΝ Η ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!


ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ

 ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Στα πρόθυρα του εμφυλίου οι ΗΠΑ: το νέο κίνημα Black Panthers θέλει να εξοπλίσει τους μαύρους…!!! 

Η Εθνική Φρουρά στη Minneapolis. Συνελήφθηκε ο φονιάς. Ο Τραμπ έδωσε εντολή ν’ ανοίξουν πυρ…
Ξ


O Derek Chauvin o τέως πλέον αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ και με ειδεχθή τρόπο τον George Floyd τη Δευτέρα συνελήφθηκε σήμερα Παρασκευή από την αστυνομία αναφέρει πριν λίγο το AP. Την ίδια στιγμή το νέο κίνημα Black Panthers θέλει να εξοπλίσει τους μαύρους…!!!

Αν συμβεί αυτό μιλάμε πλέον για ένοπλη εξέγερση και εκτενή αιματοχυσία καθώς 500 μέλη της Εθνικής Φρουράς αναπτύχθηκαν από το πρωί στη Minneapolis καθώς ο κυβερνήτης της Minnesota κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την 3η νύχτα παρατεταμένης έκρηξης βίας μετά του θάνατο το Αφροαμερικανού…


H κατάσταση γίνεται πιο έκρυθμη μετά το twitter του Αμερικανού Προέδρου που υποσχέθηκε να στρέψει τα όπλα κατά του λαού του:



“Αυτά τα κακοποιά στοιχεία αμαυρώνουν τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ και δεν θα επιτρέψω αυτό να συμβεί. Μόλις μίλησα με τον κυβερνήτη Tim Walz και του είπα ότι ο Στρατός είναι μαζί του σε όλη τη διαδρομή. 

Οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει θα έχουμε τον έλεγχο, αλλά, όταν ξεκινούν οι λεηλασίες, ξεκινούν και οι πυροβολισμοί. Ευχαριστώ!” Το twitter περιορίστηκε στο να επισημάνει ότι το περιεχόμενο της ανάρτησης απλά αντιβαίνει στους κανόνες της πλατφόρμας.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ γίνεται ευθέως κι απροκάλυπτα υποκινητής και ηθικός αυτουργός για μαζικές δολοφονίες διαδηλωτών κι εξεγερμένων από κρατικούς λειτουργούς όσο κι από αγανακτισμένους …

Είναι σαφές το μήνυμα του νομιμοποιεί την ένοπλη απάντηση σε περίπτωση λεηλασίας...Είναι απειλή...Η βία που εξάγει η Αμερική προς πάσα κατεύθυνση επέστρεψε στο εσωτερικό της…το δημοκρατικό ψευδοπροσωπείο της έγινε στάχτη…

Το κίνημα γιγαντώνεται κι εξαπλώνεται και σε άλλες πολιτείες. Drones επιτήρησης συνόρων πετούν πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών…Πολλά αστυνομικά τμήματα και κτίρια κάηκαν, πολυκαταστήματα βανδαλίστηκαν και λεηλατήθηκαν και 5 συνοικίες εκκενώθηκαν στη Minneapolis.
















Image

6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Αν πούμε ότι
      - το σκοπιανό το προώθησε (και γιατί όχι, το παιδί κοιτά τα συμφέροντα του) αλλά το προώθησε λιγότερο από ότι τα δικά μας γιουσουφάκια (πολιτικοί μηδενός εξαιρουμένου)?
      - συνέχισε το ουκρανικό το οποίο το βρήκε αλλά και μέσω αυτού πήγαν και του την έπεσαν
      - το Ιράν, την Τουρκία όπου δεν έκανε κάτι που δεν έχουν κάνει οι άλλοι (κυρώσεις στην πρώτη περίπτωση, καρότο και μαστίγιο στην δεύτερη)

      το γεγονός ότι π.χ. επί θητείας του η Αμερική δεν έκανε νέο πόλεμο, δεν έκανε πόλεμο με Ρωσία όπως θέλαν οι άλλοι (λόγο Συρίας και όχι μόνο) αλλά και την θετική στάση του στην Συριά (δεν τι γινόταν πριν τον Τραμπ εκεί), μπορούμε να πούμε ότι ναι υπάρχει διαφορά και μεγάλη μάλιστα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από την στιγμή που βγήκε από τους ΑΝΤΙΦΑ μέχρι τα καθεστωτικά ΜΜΕ που κάθε μέρα ανακαλύπτουν μια μούφα είδηση ενάντια στον Τραμπ (το παρακράτος και το βαθύ κράτος δηλαδή), αλλά και τώρα με αυτά που γίνονται (θυμήζουν Γρηγορόπουλο) έχουν φαγωθεί να τον φάνε και δεν τον έχουν αφήσεις σε χλωρό κλαρί...
      "'Έτυχε" βλέπεις και αυτή η πανδημία των ΜΜΕ και του Gates, τους θανάτους να τους χρεώνουν στον Τραμπ, το lockdown που διέλυσε την παγκόσμια οικονομία αλλά και της Αμερικής και αυτά λίγους μήνες πρίν τις έκλογες στν Αμερική..

      υ.γ.
      Από την στιγμή που εκλέχτηκε ο Τραμπ μέχρι τώρα βγαίνουν πολλοί δημοκρατικοί-αντιφασίστες-αντιρατσιστές αστέρες του Χόλιγουντ και ζητάν την δολοφονία του. Ναι ο Τραμπ δεν είναι άγιος και μπορείς να του χρεώσεις ή να πείς διάφορα εναντίου του, αλλά άμα είναι να του ρίξεις μια σφαίρα (για να τον δολοφονήσεις) στους προηγούμενους τι πρέπει να ρίξεις? νομίζω πως μια πυρηνική βόμβα λίγο θα ήταν.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Ερώτηση: Άμα υπήρχε ένας Έλληνας Πρωθυπουργός που κοιτάζει τα δικά του εθνικά συμφέροντα (λέμε τώρα και κανένα ανέκδοτο) και που είχε πρόθεση και σκοπό, χωρίς σφαίρα, να διαμελίσει την Τουρκία, να χαρίσει την κατεχόμενη Κύπρο στην Κύπρο και να κόψει την Μαύρη Θάλασσα στη μέση θα ήταν καλός ή κακός κατά την γνώμη σου; Αν ήσουν Τούρκος, θα ήταν καλός ή κακός; Αν ήσουν Ισπανός (και κ.λ.π.);

      Το πρόβλημα δεν είναι αν κάποιος ξένος θέλει να χαρίσει τη Μακεδονία (που ναι είναι κακό αυτό και γιαυτό μας ενοχλεί). Το πρόβλημα είναι αν ένας Έλληνας δηλαδή το Ελληνικό κράτος θέλει να χαρίσει τη Μακεδονία. Και για να χαριστεί η Μακεδονία ή κάτι άλλο προϋποθέτει μόνο μα μόνο την θέληση του Ελληνικού κράτους.

      Διαγραφή