Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...


ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!




Απόρρητη Έκθεση του ΝΑΤΟ αποκαλύπτει ότι η Συρία θα χτυπήσει εκτός των συνόρων της αν συνεχίσει η πίεση των ΗΠΑ

Άραβας διπλωμάτης στις Βρυξέλλες αποκάλυψε στοιχεία μιας μυστικής έκθεσης που εκπονήθηκε από την Κατασκοπία τής Ατλαντικής Συμμαχίας σχετικά με τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ στη Μέση Ανατολή.

 Η διπλωματική πηγή διέρρευσε κάποιες πληροφορίες που αφορούν τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία.


Σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης αυτής, η συριακή ηγεσία έχει ενημερώσει περισσότερα από ένα μέλη της Ατλαντικής Συμμαχίας, ότι η Συρία και οι σύμμαχοί της, δεν θα διστάσουν να βομβαρδίσουν στην περιοχή, όχι μόνο για να αλλάξουν τους κανόνες εμπλοκής αλλά και για να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού, σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ παραμείνει στον Λευκό Οίκο , ή εάν το καθεστώς της οικονομικής πολιορκίας συνεχισθεί και με την ενδεχόμενη εκλογή του Τζον Μπάιντεν.
Αυτό το μήνυμα της Δαμασκού έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία » για την Ουάσιγκτον.

Η Συριακή ηγεσία θεωρεί ότι οι Αμερικανοί που επέβαλαν θανατηφόρες κυρώσεις στη Συρία, με τον αποκαλούμενο «Νόμο του Καίσαρα», στοιχηματίζουν στην κατάρρευση του κράτους οικονομικά, ως εκ τούτου, και κοινωνικά, μετά την αποτυχία τους να το διαλύσουν με την εφαρμογή των προηγούμενων πολεμικών και μη σεναρίων.

Οι κυρώσεις θα οδηγήσουν σε σοβαρότερες κοινωνικές κρίσεις και θα έχουν γενικότερες επιπτώσεις στην κατάσταση της χώρας.
Η Ουάσιγκτον με κάθε μέσο στραγγαλίζει ήδη τη συριακή οικονομία. 

Όχι μόνο ελέγχει την πλειοψηφία των πετρελαϊκών αποθεμάτων και πηγών στην συριακή έρημο, αλλά και βάζει εμπρησμούς στις αγροτικές καλλιέργειες με στοχευμένους βομβαρδισμούς από αμερικανικά ελικόπτερα και αεροσκάφη .

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος για τον οποίο υπήρξε έκτακτη διαβούλευση μεταξύ της Συρίας και των Συμμάχων της. H συζήτηση κατέληξε σε συμφωνία για ένα ή περισσότερα βήματα τα οποία θα θέσουν τις βάσεις για μια νέα πραγματικότητα που θα απειλεί τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ΝΑΤΟ, η ρητή απόφαση της ηγεσίας στη Δαμασκό ότι “δεν θα αφήσουμε τη Συρία να πεθάνει υπό καθεστώς πολιορκίας”, ενδέχεται να σημαίνει ότι ο πόλεμος παραμένει η μόνη επιλογή εξόδου από την (επιβεβλημένη) ανθρωπιστική κρίση 

Η έκθεση πληροφοριών του ΝΑΤΟ υποστηρίζει ότι οι Ιρανοί, παρά την ικανότητα της οικονομίας τους να απορροφούν τα οικονομικά χτυπήματα και κραδασμούς αποφεύγοντας την άμεση σύγκρουση με τους Αμερικανούς, θα προβούν σε υποστήριξη της Συρίας διότι διαφορετικά θα χάσουν όλη την επιρροή τους στην περιοχή.

Αναφορικά με την Τουρκία, το ΝΑΤΟ θεωρεί, ότι ακόμα και αν δεν διαθέτει επιβεβαιωμένες πληροφορίες, σίγουρα μια συμφωνία για το Συριακό έχει επιτευχθεί μεταξύ Ερντογάν και Τραμπ στα παρασκήνια.

“Η Τουρκία παίζει στο φως, αλλά παίζει και στο σκοτάδι, προκειμένου να μην εγκαταλείψει κατακτημένο έδαφος στη Συρία , παρόλη την ρωσική πίεση που έχει κάνει την τουρκική ηγεσία να να μην ξέρει τι να κάνει με τις δεκάδες χιλιάδες μαχητές που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Idlib μετά τη χρήση τους, επί χρόνια, ως Γενίτσαρους των Οθωμανών”.

Οι πληροφορίες του ΝΑΤΟ συγκλίνουν στο ότι «κάτι» διαμοίφθηκε και μεταξύ ‘Αγκυρας και Μόσχας επί της Λιβύης. Αυτό το ” κάτι” θα έχει άμεσες επιπτώσεις και θα επηρεάσει την μελλοντική πορεία του Συριακού κράτους .

Ωστόσο, το ενδιαφέρον και η ανησυχία του ΝΑΤΟ επικεντρώνεται στο σχέδιο της αμερικανικής κυβέρνησης , με το οποίο ο Τραμπ δεσμεύθηκε στον Νετανιάχου, (με συγκατάθεση ορισμένων αραβικών χωρών) την υλοποίηση της λεγόμενης «Συμφωνίας του Αιώνα» από τα χαρτιά στην πράξη.

Οι πληροφορίες από την Ατλαντική Κατασκοπεία εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένες για τους τύπους και τις ποσότητες των βαλλιστικών πυραύλων που η Συρία έχει προμηθευθεί από Ρωσία, Κίνα, Ιράν, ή ακόμη και από Βόρεια Κορέα.

Θεωρούν ότι οι Σύριοι διαθέτουν ένα οπλοστάσιο πυραύλων ικανό να φτάσει σε βάθος της Ισραηλινής επικράτειας . Πιστεύουν ότι οι σύμμαχοί τους, τους παρείχαν ό, τι χρειάζονταν , ύστερα και από την πολιτική tweeter του Donald Trump η οποία προκάλεσε τριγμούς στα αξιώματα του Διεθνούς Δίκαιου και των Διεθνών Σχέσεων που στηρίχθηκαν στη Γιάλτα και στο Ελσίνκι.

Ακόμα κι αν ο Τραμπ βρίσκεται σε κατάσταση παραληρήματος, η εβραϊκή πολεμική μηχανή είναι ενεργοποιημένη για τη «Συμφωνία του Αιώνα» και μόνο ένας αιφνιδιασμός θα μπορούσε να ανακόψει τον ρυθμό της…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου