Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΒΡΗΚΑΜΕ (ΠΑΛΙ ΣΤΟ BRIGHTEON) TO BINTEO ME THN MOΡIAKH ΒΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ ΣΤIΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»!


«PLANDEMIC», H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Dr. J.MIKOVITS: ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ FAUCI KAI TOY GATES  

ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥOUTUBE ΒΙΝΤΕΟ  



Για άλλη μια φορά η (ελπίζουμε) ελεύθερη  πλατφόρμα Βrighteon  ανεβάζει κατεβασμένο από το ΥοuTube βίντεο! Χάρη στην  vasoula2908  (vasiliki42@hotmail.comτο έχουμε με υποτίτλους! Την ευχαριστούμε γι αυτό!

Η Dr Judy Mikovits μιλάει για την περιπέτειά της, τις απάτες του Toni Fauci, την δίωξη και φυλάκισή της χωρίς κανένα πραγματικό στοιχείο και τέλος για την απάτη του «νέου κορωναϊού»!


Γράφει η vasoula: Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς λέει πολλά που πολλοί δε γνωρίζαμε... Υποκλίνομαι στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας

Να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα αυτή η Dr Judy Mikovits είναι πρώην συνεργάτις του Toni Fauci του «κρατικού» λοιμωξιολόγου των ΗΠΑ και σύγχρονου Mengele.

 Στον Toni Fauci αναφέρεται επίσης και τον καταγγέλλει ο David Icke του οποίου επίσης η συνέντευξή  κόπηκε από το ΥοuTube και την οποία βρήκαμε στην ελεύθερη  πλατφόρμα Βrighteon  

Στον Toni Fauci αναφέρεται (τί σύμπτωση) και ο  Dr Rashid Buttar ο οποίος και αυτός με τη σειρά του καταγγέλλει τα εγκλήματα και τις παρανομίες του σύγχρονου Megele. 

Το Video με την συνέντευξη της Dr Mikovits ανέβηκε στην πλατφόρμα Βrighteon την Δευτέρα και ήδη έχει κάνει 244.125 views ενώ ακόμα δεν έχει διαδοθεί από τα μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ



YΠΑΡXEI AKOMA ΣTO YOUTUBE (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ!ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Anti-vaxx protestors at a Covid-19 lockdown protest in Melbourne last Sunday


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 5μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου