Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΟΦΟΒΙΑ!

 ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:

«ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ!»

ΒΙΝΤΕΟ



Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" κατά την Κυριακή 11 Οκτωβρίου με θέμα «ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ!»

Στην ομιλία του αυτή, αναφέρθηκε και πάλι στην "πανδημία" και τις παρενέργειες της στην Ορθόδοξη λατρεία.

Την παρέβαλε με την περίοδο της εικονομαχίας 

«Και τότε όπως τώρα επενέβη ο "καίσαρ" και είχε επιβάλει αρχικά την απώθηση και ύστερα την καταστροφή των εικόνων »

«Πάνε να ποινικοποιήσουν την Θεία Κοινωνία με μία λαβίδα. Ας μας βάλουν φυλακή, εμείς μέχρι τέλους της ζωής μας θα κοινωνούμε τον κόσμο με μία λαβίδα»! 

Ξαναρώτησε όσους φοβούνται από τι νομίζουν ότι κινδυνεύουν αφού είναι μασκοφορεμένοι;Ή, μήπως η μάσκα προστατεύει μόνο από το να μη μεταδίδονται μικρόβια από το στόμα μας προς τούς άλλους, αλλά δεν προστατεύουν ἐμᾶς από τα    εισερχόμενα μικρόβια; 

Τό ἴδιο ὕφασμα, ἔχει ἄλλα ἀποτελέσματα πρός τά ἔξω καί ἄλλα πρός τά μέσα;»

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής (Κυριακή 11/10/2020, 12:30), παρακολούθησε περιορισμένος αριθμός ακροατών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ



1 σχόλιο:

  1. Ευτυχώς που υπάρχουν, έστω ελάχιστοι, πατέρες σαςν τον π. Βολουδάκη που αντιστέκονται σε κάθε ψεύδος (κοσμικό ή πνευματικό) και αντλούμε μέσα από τις ομιλίες του την ανάγκη και υποχρέωση να αντισταθούμε στις πλάνες που σκόπιμα έχουν καλλιεργηθεί και αναπτύσονται διαρκώς. Δεν μας έχει αφήσει μόνους ο Κύριος.......Δόξα τω Αγίω Τριαδικό Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή