Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΩΝ ΠΩΛ ΓΚΡΑΙΓΚ ΡΟΜΠΕΡΤΣ


ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ  ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΣ 



Γράφει και κοινοποιεί η Μαρία Μπινιάρη

Στις 12/10/20 ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς σε συνέντευξη που είχε με δύο ειδικούς για τις μάσκες και τους κινδύνους που εγκυμονούν υπογραμμίζει ότι η προστασία της μάσκας είναι μηδέν στην εισπνοή και εκπνοή του ιού.    

«Όλες οι μάσκες ανεβάζουν τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα, μειώνουν τα επίπεδα του οξυγόνου και αν μολυνθείς αυξάνει το φορτίο του ιού που έχεις εισπνεύσει.

 Αν μια μάσκα έχει βαλβίδα εξαγωγής αέρα το διοξείδιο και τα μολυσμένα επίπεδα είναι χαμηλότερα, αλλά αν έχεις προσβληθεί η μάσκα δεν προστατεύει τους άλλους από την εκπνοή του ιού. 

Χωρίς βαλβίδα εξαγωγής αέρα τα επίπεδα μόλυνσης είναι ταχύτερα και υψηλότερα. Είναι δύσκολο να φοράς μάσκα εκπνοής για περισσότερο από 1 ώρα. 

Ο Οργανισμός για την ασφάλεια και την Υγεία της Αμερικής επιμένει ότι πρέπει οι οι άνθρωποι να εξετάζονται πρώτα πριν τους ορισθεί κάποιο είδος μάσκας καθώς κάποιες είναι περισσότερο επιβλαβείς από τις άλλες. 

Αυτά τα θέματα είναι περισσότερο γνωστά στους ειδικούς. Τότε γιατί επεβλήθηκαν από τις πολιτικές αρχές και γιατί ο οργανισμός για την Ασφάλεια και Υγεία γύρισε τη πλάτη στις δικές του επιστημονικές αρχές;    

Η απάντηση είναι ότι η μάσκα είναι  κρυφός πολιτικός στόχος κι έχει μετατραπεί σε όπλο ενάντια των ανθρώπων. Το ίδιο κι οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας. Επιπλέον δεν υπάρχει βάση στο νόμο για τη μάσκα και την απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Αυτά είναι παράνομες ανακοινώσεις, Στο Μίσιγκαν το ανώτατο δικαστήριο ανέτρεψε την τυραννική απαγόρευση κυκλοφορίας και της χρήσης της μάσκας.    

Οι Αμερικανοί έχουν πληρώσει υψηλό τίμημα για την τη μη ενημέρωσή τους  και την παραπληροφόρηση από τους ανθρώπους των ΜΜΕ και τα προγράμματα πρέπει να εξυπηρετηθούν από τον κορωνοϊό.    

Paul Graig Roberts  : βοηθός γραμματέα του Θησαυροφυλακίου των ΗΠΑ για 9 χρόνια εκδότης και συγγραφέας πολλών πολιτικών άρθρων  στην εφημερίδα : Wall street  

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου