Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΑΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΠΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΖΕΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ


GENNADIY DUBOVOY:«H ΡΩΣIA ETOIMAZETAI ΓIA MEΓAΛO ΠOΛEMO ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ»



Ένας από εναπομείναντες οπλαρχηγούς του Ντονμπάς: Η Ρωσία προετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο που θα καταλήξει στην απελευθέρωση της Κων/πολης…

Η Ρωσία προετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο: «Η υποστήριξη της Τουρκίας (ΝΑΤΟ) στην πλευρά του Αzerbaïdjan κατά τον επόμενο γύρο της διαμάχης με την Αρμενία απειλεί να γίνει αυτή τη φορά εκεί ένας πόλεμος μεγάλης κλίμακας.

 Η Τουρκία με τις ΗΠΑ αναζητούν να εκτοπίσουν τη Ρωσία από τη Συρία και αντιτίθενται σε κάθε παρουσία της στη Μ Ανατολή. Το Azerbaïdjan που η τούρκικη ελίτ θεωρεί ως ένα έδαφος πρόσκαιρα χωρισμένο ακολουθεί εδώ και καιρό ένα σχέδιο για να δημιουργήσει ένα κράτος Ομόσπονδο.

Χωρίς λύση στο πρόβλημα του Karabakh, το Azerbaïdjan δεν μπορεί να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ (διακαής επιθυμία του εδώ και καιρό) και είναι ένα θέμα συνομοσπονδίας.

Η ένταξη του Azerbaïdjan στο ΝΑΤΟ θ’ αναβάθμιζε ακόμη περισσότερο το ρόλο της Τουρκίας στη Συμμαχία θα της πρόσδιδε ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στη Μ Ανατολή, στον Transcaucase, μέσα στον Καύκασο και θ΄αποδυνάμωνε άκρως τις θέσεις της Ρωσίας..

Gennadiy Dubovoy

Τα γεγονότα στη Λευκορωσία και στην Ουκρανία η επιδείνωση του θέματος των Kouriles, οι διαρκείς αντιρωσικές προβοκάτσιες στον Transcaucase και στην Κεντρική Ασία – μέρος του παλιού σφαιρικού σχεδίου για τη Δύση – η Τουρκία δεν είναι μόνο παρά ένα από τα εργαλεία – στοχεύουν στο συγχρονισμό πολέμων στην περίμετρο της Ρώσικης Ομοσπονδίας με μια ενεργή πρόκληση έναντι των διεθνών ταραχών οικονομικο-κοινωνικών στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας Ρωσίας..

Αναμένουμε προετοιμασμένες εδώ και καιρό διαδηλώσεις εντός των ρώσικων περιοχών, συνέχεια της κατάστασης στην Λευκορωσία, προετοιμασίας για επιδείνωση στο Donbass – στο ΝΔ μέτωπο της Ρωσίας. 

Ρώσοι εθελοντές με την εμπειρία πολυάριθμων πολέμων είναι έτοιμοι να φτάσουν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος και να μετονομάσουν την Istanbul σε Tsargrad (το προφητικό σλάβικο όνομα της Κων/πολης» (…)

Το κείμενο είναι του Gennadiy Dubovoy ενός από τους εναπομείναντες οπλαρχηγούς του Ντονμπάς μια ευγενική φυσιογνωμία εκείνου του πολέμου...

Αναφέρεται στην απελευθέρωση της Κων/πολης . Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η θεώρηση αντιστοιχεί με όλες τις προφητείες στον ορθόδοξο κόσμο σ΄Ελλάδα και Σερβία και με την τελευταία προφητεία της Αγίας των Βαλκανίων της Αγ. Παρασκευής της Επιβατινής που αναφέρεται σε μεγάλο αποκαλυπτικό πόλεμο κατά του Σουλτάνου που γιορτάζει μεθαύριο στις 14/10/20…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου