Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ


ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ...
Η ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ (F-462) ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ...ΚΑI Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ


Ένα βήμα πριν την προαναγγελθείσα σύγκρουση….Η φρεγάτα του ελληνικού πολεμικού ναυτικού Κουντουριώτης (F-462) βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ στην ευρύτερη περιοχή του Καστελλόριζου..Η εικόνα μιλάει από μόνη της στην κόψη του ξυραφιού τα ελληνοτουρκικά συμπεριλαμβανομένου του κυπριακού..

Τριμερής Σύνοδος Κορυφής σήμερα στην Κύπρο μεταξύ Ελλάδας, Αιγύπτου, Κύπρου..Τρόικα Σίσι, Αναστασιάδη Μητσοτάκη….

Αναστασιάδης: η Toυρκία με μια σειρά έκνομων ενεργειών κλιμακώνει τις εντάσεις και υπονομεύει την περιφερειακή σταθερότητα με την εισβολή στη Συρία, την αποστολή μισθοφόρων στη Λιβύη, την εμπλοκή στο Ναγκόρνο – Καραμπάχ και τις παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων στις θαλάσσιες ζώνες είτε της Κύπρου είτε της Ελλάδας.

Μητσοτάκης: η ηγεσία της Τουρκίας φαντασιώνεται αυτοκρατορικές πρακτικές με επιθετικές δράσεις, από τη Συρία μέχρι τη Λιβύη, από τη Σομαλία μέχρι την Κύπρο, από το Αιγαίο μέχρι τον Καύκασο. 

Κοινή διαπίστωση ότι Ελλάδα Κύπρος εντάσσονται στο τόξο της πιο ακραίας τουρκικής επιθετικότητας….

Οι τρείς υπέγραψαν μια πολυσέλιδη διακήρυξη με κοινές θέσεις για όλα τα μεγάλα θέματα της περιοχής.

Με αυτήν καταδικάζουν τις παράνομες τουρκικές ενέργειες εναντίον της ελληνικής και της Κυπριακής Κυριαρχίας. Καλούν την Τουρκία να κάνει πίσω και να επιλέξει το δρόμο του διαλόγου – και με την Ελλάδα και με την Κύπρο.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου