Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Ν Ε Μ Ε Σ Ι Σ…




Κοινοποιεί ο Γεωκών

Νέμεσις: Η απονομή πραγματικής δικαιοσύνης, η Θεία Δίκη, που σύντομα θα αποδοθεί στους υπαίτιους της εξαθλίωσης των Ελλήνων, στους δολοφόνους των χιλιάδων συμπολιτών μας μέσα από την φτώχεια και την ανέχεια, σε εκείνους που ξεπουλάνε τα χώματα που έχουν ποστιστεί με το αίμα των προγόνων μας στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.

Σε συνέντευξή του στην "Ορθόδοξη Αλήθεια" (13-3-2019), ο Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, δεν διστάζει να μιλήσει για "προδότες πολιτικούς", για τα Σκόπια, τον Πόλεμο και τα επερχόμενα δεινά, προσθέτοντας μια άγνωστη έως τώρα Προφητεία για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

"Ο λαός θα πρέπει πρωτίστως να σταματήσει να βλέπει και να διακρίνει τους πολιτικούς σε δεξιούς και αριστερούς. Αυτό το παραμύθι τελείωσε. Τώρα πλέον πρέπει να διακρίνει τους πολιτικούς του σε πατριώτες και προδότες. Και οι επίσκοποι θα πρέπει να τολμήσουν να τοποθετηθούν. Τώρα, αν υπάρξουν και μερικοί επίσκοποι που τοποθετηθούν από την πλευρά των προδοτών, ας τους δώσουμε χρόνο να ανανήψουν"!


ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"Τώρα, εν σχέσει με τα μέλλοντα συμβαίνειν, κάποιος άνθρωπος του Θεού μου είχε πει πολύ εύστοχα: 

"Η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα. Ούτε ένας πόντος από το έδαφός της δεν θα χαθεί. Αυτοί που θα πάθουν όμως, θα είναι οι Έλληνες και συγκεκριμένα οι Έλληνες που δεν έχουν μετάνοια"! Αυτό ας το προσέξουν οι όπου γης Έλληνες, ποια ποιότητα ζωής έχουμε απέναντι σ’ Εκείνον που προστατεύει και την Ορθοδοξία και την Ελλάδα.

Η Ελλάδα λοιπόν δεν θα πάθει, θα πάθουν όμως οι Έλληνες. Από τί; Υπάρχουν πολλά να πάθουμε… ασθένειες, επιδημίες, σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, πυρκαγιές… και τα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και τα γευτήκαμε, με τις διάφορες θεομηνίες που έγιναν και γίνονται"!


ΑΘΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ

"Αυτά όλα δεν είναι τυχαία. Είναι αποτέλεσμα του ότι η ίδια η Φύσις αντιδρά απέναντι στα αφύσικα νομοσχέδια που ψηφίζουν οι άθεοι νομοθέτες στην Βουλή. Και πρέπει και οι επίσκοποι και ο πιστός λαός να μάθουμε τα πνευματικά αίτια όλων αυτών των προβλημάτων μας, εθνικών και κοινωνικών. Πίσω από όλα αυτά, υπάρχουν πνευματικά αίτια"... 

Είναι καιρός όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε σε μια γροθιά και να απελευθερώσουμε την υπόδουλη πατρίδα μας από τα πάσης φύσεως δουλικά που εξαθλιώνουν τις ζωές μας και ξεπουλάνε την ένδοξη γη των προγόνων μας που έχει ποτιστεί με ποτάμια αίματος στο διάβα των αιώνων για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Μια χούφτα πολιτικάντηδες αποφασίζουν και διατάζουν για μας χωρίς εμάς, εδώ και δεκαετίες.. Το τι έχουν καταφέρει και ποιους πραγματικά εκπροσωπούν ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει.. Τους Έλληνες πάντως αποκλείεται.-

ΠΗΓΗ: olympia.gr- ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ- Μητροπολίτης Μόρφου

Μήνυμα από τον ΓΕΡΟΝΤΑ μου, και αφορά όλους τους πιστούς του Ουράνιου Πατέρα, απανταχού στην Γη…

Παιδιά μου Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ…

Μας βρήκε εγκαταλελειμμένους από πίστη και μας έδωσε πίστη.

Μας βρήκε με αγνοούμενο Πατέρα και μας γνώρισε ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.

Μας βρήκε γυμνούς και μας έδωσε από τα δικά του ενδύματα.

Μας βρήκε χωρίς αδελφό και μας παραδέχτηκε ως αδελφούς ΤΟΥ.

Μας έχει δώσει σκέπη ( προστασία ) και να μην την βγάζουμε.

Μας έχει δώσει τροφή και να μην την αφήσουμε να μουχλιάσει.

Μας έχει δώσει να πιούμε για να ξεδιψάσουμε, και να μην το αναποδογυρίσουμε.

Μας βρήκε αδύναμους και μας ενδυνάμωσε.

Μας βρήκε απροστάτευτους και μας κάλυψε.

Μας βρήκε με μίσος και μας έκανε αδέλφια.

Μας βρήκε πτωχούς και μας έκανε πλούσιους.

Μας έδωσε την χώρα μας αλλά και μας έδωσε και την Αρχόντισσα ( ΠΑΝΑΓΙΑ ) που συνδέει Ουρανό και Γη.

Ήρθε ως πραγματικός ΘΕΟΣ και μας δίνει τον δρόμο της βασιλείας του ουρανού.

Από αυτά τα πλούτη που μας έδωσε μην ζηλεύουμε άλλα πλούτη εκτός από αυτά.

Διότι τα πλούτη που μας έχει παραχωρήσει…πολλοί θα τα ζηλέψουν αλλά ποτέ δεν θα τα φτάσουν.

Να μην υπερηφανεύεσθε για τα πλούτη σας αυτά, αλλά ως καλοί θεραπευτές με αυτά τα πλούτη να καλύψετε τον πόνο των αλλονών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου