Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ:Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΕΝΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΓΕΝΟΣ 

Δ΄ ΜΕΡΟΣ-2 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει και παρουσιάζει ο Κυανός Ουρανός

Ζ - 1967 ως σήμερα trans δημοκρατία & τι έρχεται

Το ψευτορωμέηκο δεν κυβερνά αλλά διαφεντεύει την Ελλάδα εδώ και 200 χρόνια καπηλευόμενο το αίμα και τον ιδρώτα του Έλληνα. Δεν καλύπτει μόνον την πολιτικήν εξουσία αλλά και την οικονομική και θρησκευτικήν εξουσία, οδηγώντας την μακρυά από τις πατροπαράδοτες αρχές.

Το Ελληνικόν γένος ενώ "πλοήγησεν" την ανθρωπότητα τουλάχιστον δις πολιτικο-στρατιωτικώς κι εσαεί πολιτιστικώς σήμερον κατήντησε εξαθλιωμένο πολιτικο-οικονομικώς, κοινωνικο-ηθικώς και στρατιωτικώς.

Δεν υπάρχει άλλον έθνος, το οποίον κατόρθωσεν ό,τι οι Έλληνες καθότι υπερκέρασεν το ανθρωπίνως δυνατόν πολλάκις. Τα άλλα έθνη εθαύμασαν κι εμίσησαν τους Έλληνας μη δυνάμενα να τους ανταγωνισθούν επί ίσοις όροις πλην "διαβολικώς".

Τα χαρίσματα του Έλληνος είναι εκ Χάριτος-απ'όπου η λέξις.

Σήμερον ατυχώς ο Έλλην λησμονεί ότι είναι γεννημένος φιλόσοφος (Αγ.Νεκτάριος) άρα εραστής της Αληθείας του Κόσμου, η οποία όμως δεν πηγάζει από αυτόν όμως έχει μακράν ιστορικήν εμπειρίαν της αξιοποιήσεως Αυτής.

Τα "πνευματικά χαρίσματα" δεν δίδονται άνευ ανταλλάγματος πνευματικού. "Δωρεάν λάβατε, δωρεάν δότε". 23 αιώνες μετά ο Μέγας Αλέξανδρος μνημονεύεται ως ευεργέτης δια τούτο. Αλλά και η Ρωμανία προσέφερεν μύρια όσα εις την ανθρωπότητα. Ιστορική ευθύνη του Έλληνος, αποτίοντος τον δέοντα σεβασμόν και τιμήν προς την Αλήθειαν κι "οπλισμένος" με Αυτήν, είναι η συμμετοχή εις το Θείον Σχέδιον ως πρωταγωνιστής, δι΄Ο εκλήθη κι εχρίσθη.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ή ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

Ώρα να κλείσουν όλοι οι ανοικτοί λογαριασμοί του Ελληνικού Γένους

Πολιτισμός είναι κυρίως ανθρωπισμός & ψυχική ανάτασις, κοινωνική πρόνοια & ισότητα, ηθική, τέχνη & παιδεία γι όλους. Πάνω απ'όλα όμως είναι Ήθος, είναι Θεία Πρόνοια.

Αυτά υπηρετεί ο Ελληνισμός !!!

Οι Έλληνες είναι το «φως του κόσμου», σαν το "χέρι του Θεού" στην γη. Ιδού η προέλευσις του Ελληνικού φωτός αλλά και το βάρος της αποστολής τους.

«Δωρεάν ελάβατε, δωρεάν δότε».


Αφιερώνεται σ'όλους πραγματικούς Ελληνόψυχους


Κυανούς Ουρανός





ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ... ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου