Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

ΓΑΛΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ


DR ERIC LORIDAN:«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΑΦΟΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΑ ΤΕΣΤ; ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ»!

ΒΙΝΤΕΟ



O Χειρούργος Dr Eric Loridan: για το σχολείο τα παιδιά θα υποβάλλονται συστηματικά σε τεστ. Τα παιδιά σας είναι όμηροι αφότου φόρεσαν τη διαρκή μάσκα στο σχολείο.

Θα δεχθείτε το πέρασμα στα τεστ; Θα το πάτε μέχρι την άκρη μέχρι που θα υπακούσετε στα επίσης βλακώδη εμβόλια; Τα παιδιά σας δεν είναι άρρωστα, δεν μολύνουν, δεν σκοτώνουν.

Δραματικές σκηνές στην Ευρώπη από επιστήμονες που αντιστέκονται στη ψύχωση κόβιντ και την κοβιντομηχανική χειραγώγησης. 

O Χειρούργος Dr Eric Loridan εμφανίζεται ως όμηρος σε βίντεο με λευκοπλάστη στο στόμα φιμωμένος που γράφει ‘‘λογοκρισία”. Για την υγειονομική δικτατορία αναφέρει μεταξύ άλλων: …

Μαθαίνω ότι στην επάνοδο των παιδιών στο σχολείο θα γίνονται τεστ με συστηματικό τρόπο. Τα παιδιά σας είναι όμηροι αφότου υποβλήθηκαν στη μάσκα όλη την ώρα στο σχολείο.Θα δεχθείτε το πέρασμά τους στα τεστ. 

Θα το πάτε μέχρι την άκρη μέχρι που εσείς θα υπακούσετε επίσης στα επίσης βλακώδη εμβόλια; Τα παιδιά σας δεν είναι άρρωστα , τα παιδιά σας δεν μολύνουν, δεν σκοτώνουν παπούδες και γιαγιάδες. 

Σε ποια γλώσσα πρέπει να το πούμε για ν΄ακούσετε αυτούς που σας προειδοποιούν επί του θέματος εδώ και πολυάριθμους μήνες.Θα σταματήσετε να δείχνετε εμπιστοσύνη σε αυτή την…

Tα παιδιά είναι σάρκα από τη σάρκα σας είναι το αίμα σας. Είστε έτοιμοι τώρα να προσπαθήσετε να τα υπερασπιστείτε λίγο να σταματήσετε να τα ενοχοποιείτε να σταματήσετε να επιτρέπετε να τα ενοχοποιούν. Θα μου πείτε ναι , αλλά αυτό είναι υποχρεωτικό αν δεν κάνουν έτσι δεν θα πάνε σχολείο αν δεν βάλουν τη μάσκα τους απαγορεύουν το σχολείο.

 Κι έπειτα αυτό είναι το ίδιο για εμάς πρέπει να βάζουμε την μάσκα στη δουλειά , πρέπει το ένα πρέπει το άλλο καταλαβαίνετε αντίθετα έχουμε πρόστιμο 135 ευρώ (για τη μάσκα) αυτό είναι υποχρεωτικό…όχι δεν είμαι υποχρεωμένος δεν είστε υποχρεωμένοι. 

Υπακούετε .. Yπακούετε. Σε ένα κοπάδι όταν τα πρόβατα κάνουν τυφλή εμπιστοσύνη στους βοσκούς αυτά υπακούουν αυτό που μένει να αποδειχθεί είναι αν ο βοσκός είναι ένας Καλός ποιμήν ή ένας μισθοφόρος.

Μήνυμα στους Διευθυντές των σχολείων




Σας εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας .. δοκιμάσατε να γνωρίσετε μ΄έναν μικρό μηχανισμό όπως αυτόν που καλείται saturometre-κορεσμόμετρο (μετράει κορεσμό οξυγόνου) ποιές ήταν οι συνέπειες στην οξυγόνωση του αίματός τους κατά τη διάρκεια μας ολόκληρης μέρας με μάσκα. Στοιχίζει 20 ευρώ . 

Μπορείτε εύκολα να το προμηθευθείτε και να το εγκαταστήσετε για να ξέρετε τι γίνεται. Σας εξηγώ ο κορεσμός σε οξυγόνο οφείλει να είναι πάνω από 95% τότε όλα είναι νορμάλ. Στις μονάδες κάτω από 95% προβλέπεται αναπνευστήρας. Στην πραγματικότητα αυτό το τεστ απαιτεί πολύ προσοχή.

Επιλέξτε το στρατόπεδο σας γιατί μια μέρα θα υπάρχει αυτό (και σηκώνει μια καρτέλα που γράφει) Νυρεμβέργη γι αυτούς που υπερασπίστηκαν την υγειονομική δικτατορία… 

Τα παιδιά μας είναι αθώα η μέση ηλικία θανόντων από κόβιντ είναι 84 ετών. Σας λένε δεν υπάρχει θεραπεία ότι η υδροχλωρικίνη και η ιβερμεκτίνη δεν λειτουργούν. 

Σας το είπαν απλά γιατί αν χρειάζεστε το εμβόλιο για να πάτε στην αγορά σκοτώνοντας όλους τους εμβολιασμένους σε μεγάλη κλίμακα πρέπει να μην υπάρχει θεραπεία. Η πιθανότητα να είστε εμβολιασμένοι για να έχετε πρόσβαση στην αγορά απαιτεί μηδενική θεραπεία (την εξαφάνισή της).

Αλλά οι γιατροί που βλέπουν περισσότερους δημοσιογράφους παρά ασθενείς και παίρνουν και το παράσημο της Λεγεώνας της τιμής σας λένε ότι αυτές οι θεραπείες είναι αναποτελεσματικές. 

Γι όλα αυτά τόλμησαν να σας επιβάλουν απαγόρευση στις 6 το απόγευμα ως τις 6 το πρωί ούτε στη γερμανική κατοχή δεν το ζήσαμε αυτό.

Ναι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και πάντα και ιδιαίτερα το χειμώνα και ξέρετε γιατί σε 20 χρόνια ‘έκλεισαν δεκάδες χιλιάδες νοσοκομειακές κλίνες για λόγους εξοικονόμησής της υγείας καταλαβαίνετε .. αν θέλετε να ξανακεδίσετε την ελευθερία σας κυκλοφορήστε έξω χωρίς μάσκα…

Για τα εμβόλια ζητάει από τον κόσμο να μην γίνουν ινδικά χοιρίδια









1 σχόλιο:

  1. Αν υπάρχει ένας δικηγόρος που παρακολουθεί την σελίδα σας να βοηθήσει άμεσα τον κ. Αντωνιάδη άμεσα στο ξεσκεπασμα της απάτης του ιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή